Ne istediğini anlamıyorum

benekkekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
74
14
31
merhaba öncelikle. Önceki konumda yasadıgım seyleri anlatmıstım..
Dün aksam 10 da uyumustum. Gece 3:30 da aradı. Nerdesin sen diye hesap sordu. Bugünde..
Gece aramasının üstünden bugün akşam üstü mesaj attı. " yanlış birşeyler yapma bak akıllı ol" yazmış. Bende " seni zerre ilgilendirmez bitti hersey sende kabullen bak yoluna " dedim..
" bu zamana kadar dürüst oldun simdi son kez ol birşey yaptın mı" dedi. Bende engelledim heryerden. Amacı ne sizce. Hem karnım doysun hem pastam dursun mantıgı mı? Pisman oldugunu zerre düsünmüyorum.
Ama anlamda veremiyorum yani bitsin isteyen bir insan niye böyle birsey yapar.

Denyo olduğundan, denyoların her zaman belli sebepleri olmaz, cevap vermeyin bundan sonra. İkinci sınavınız umarım iyi geçer, umarım aklınıza takılacak daha güzel şeyler bulursunuz en kısa zamanda.

Ona göre erkeklik gururu bla bla bla, bana göre eziklik. Adını feriha koydum'dan öte değil bulunabilecek sıfatlar.
Muhattap olmaman nacizane tavsiyem.

teşhis: akıllı ol diyen adamda gram akıl olmaması sendromu..

Ona göre erkeklik gururu bla bla bla, bana göre eziklik. Adını feriha koydum'dan öte değil bulunabilecek sıfatlar.
Muhattap olmaman nacizane tavsiyem.

Zaten öyle yaptım ama insan niye diye soruyor yani. Sonucta o bitirdi. O beni ortaya koymus oldu. Simdi neden tutusuyor birsey yapma diye.

millet eski sevgilin ayrılır ayrılmaz böyle böyle yaptı demesin diye boyle davranıyo

Ya cok cirkin gercekten. Eski beraber oldugu kız fotografını begenmis: bana dedi ki sen insanları eklersen ki kimseyi eklemedim bende eklerim kimse umrumda degil benim dedi. Pislik beni sucladı. Bide demis ki yanyana olmayısımız baska seylerin firsatini vermiyo akıllı ol" . Gercekten iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…