Başlıktan da anlaşılacağı üzere tuhaf bir ruh halindeyim.Bir aile sevgisi içinde büyümedim.Annemin yanağına veya babamın yanağına babam annem diye öptüğümü hatırlamam ne küçükken ne büyükken.Onlarda zaten başımı okşamazdı. Yani içimde bir sevgi eksikliği vardı.Aile içinde şiddet gördüğüm için agresif bir ruh haline bürünüyorum çoğu zaman.Bundan 2 sene önce bir ilişki yaşamıştım sonu ağzımın burnumun dağılmasıyla bitmişti.Sonra onu zar zor atlattım derken biri çıktı karşıma.Gerçekten sevdim.Belki de hayatımda ilk defa böyle sevdim.Belki de bu yüzden ufak bir sevinç dünyalar kadar ,ufak bir üzüntüde dünyalar kadar görünüyor gözüme.23 yaşındayım o ise 28.1 sene önce evlilikten dönen bir ilişki yaşamış başından baya kötü şeyler geçmiş maddi daha çok manevi zarar almış.Yaralarımız sararız belki dedik çıktık bir yola.8 ay oldu.Tek kusurumun ani çıkışlarım agresif ruh halim olduğunu söyler,gözlerine bakınca hayat buluyorum der.Ben de kapıldım gittim.Kendisi evlilik düşünüyor ben de öyle ama tabi bunu 1 sene sonra olur diye konuşuyoruz.Tayini çıktı 1 ay sonra gidecek benden çok uzaklara.Kalan günlerimizi güzel yaşayalım diyoruz.Ama şöyle bir sorun var baş başa oturarak konuşarak sorunlarımızı hallediyoruz uzaktayken çok sorun çıkıyor iletişimsizlik vs. bu yüzden halletmede sorun yaşıyoruz.Kpss hazırlanıyorum uzun bir süredir işsizim.Ve daha bir sürü şey.Kötü bir ruh halindeyim kısaca...