Ne istediğimi ben de bilmiyorum..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Başlıktan da anlaşılacağı üzere tuhaf bir ruh halindeyim.Bir aile sevgisi içinde büyümedim.Annemin yanağına veya babamın yanağına babam annem diye öptüğümü hatırlamam ne küçükken ne büyükken.Onlarda zaten başımı okşamazdı. Yani içimde bir sevgi eksikliği vardı.Aile içinde şiddet gördüğüm için agresif bir ruh haline bürünüyorum çoğu zaman.Bundan 2 sene önce bir ilişki yaşamıştım sonu ağzımın burnumun dağılmasıyla bitmişti.Sonra onu zar zor atlattım derken biri çıktı karşıma.Gerçekten sevdim.Belki de hayatımda ilk defa böyle sevdim.Belki de bu yüzden ufak bir sevinç dünyalar kadar ,ufak bir üzüntüde dünyalar kadar görünüyor gözüme.23 yaşındayım o ise 28.1 sene önce evlilikten dönen bir ilişki yaşamış başından baya kötü şeyler geçmiş maddi daha çok manevi zarar almış.Yaralarımız sararız belki dedik çıktık bir yola.8 ay oldu.Tek kusurumun ani çıkışlarım agresif ruh halim olduğunu söyler,gözlerine bakınca hayat buluyorum der.Ben de kapıldım gittim.Kendisi evlilik düşünüyor ben de öyle ama tabi bunu 1 sene sonra olur diye konuşuyoruz.Tayini çıktı 1 ay sonra gidecek benden çok uzaklara.Kalan günlerimizi güzel yaşayalım diyoruz.Ama şöyle bir sorun var baş başa oturarak konuşarak sorunlarımızı hallediyoruz uzaktayken çok sorun çıkıyor iletişimsizlik vs. bu yüzden halletmede sorun yaşıyoruz.Kpss hazırlanıyorum uzun bir süredir işsizim.Ve daha bir sürü şey.Kötü bir ruh halindeyim kısaca...

bana da oluyor bazen bizde sevgilimle uzağız eski sorunlar geliyor aklıma hep yanlış anlıyorum onu doğru anladıgımda da hep olumsuz şeyleri çekip onlarla kendimi kötü yapıyorum sayılı gün abuk geçer ne güzel düzgün biri çıkmış karşına sana sevgi veren mutlu eden hem de atanmış iyi bir iş kısa sürede evlilik demek Allah gönlünüze göre versin

Sen de oraya gidemez misin mesela.

Belli bir süre ayrı kalacaksanız da, sayılı gün çabuk geçer. Mesafeler çok sorun çıkarabilir ama birgün kavuşacağınızı bilmek size en büyük teselli olur. Yada düğünü erkene alsanız, eş durumu vs aynı yerde yaşasanız?

Mesafeler kucuk asklari silse bile.
Buyuk asklar dahada buyur.

Mesafe size tartismalar getirirse yikilmanin esigindesinz demektir.
Pekte dgru kisi degildir belkide

Amin hepimizin hakkında hayırlısı.Zaten o da diyor sen kendi kendine kuruyon kendi kendinin moralini bozuyorsan diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…