Yani paranın rengi sizede banada yeşil,attım paraları cebe arayın gezin şimdi demiş:)Yani ne demek istemiş burda sanatçı
Yani paranın rengi sizede banada yeşil,attım paraları cebe arayın gezin şimdi demiş:)
Nerde yiyecek o paraları kim bilirYani paranın rengi sizede banada yeşil,attım paraları cebe arayın gezin şimdi demiş:)
Nerde yiyecek o paraları kim bilirşimdi kıtlıktan çıkmış gibi olur valla
sen 6 milyon milyar parayı sen ne yaptınParaya bak 6 melyonnn melyonnnnnanam ye ye bitmez bu paraa
Ucundan accık bizede vereydi fakiriz biz çokParaya bak 6 melyonnn melyonnnnnanam ye ye bitmez bu paraa
sen 6 milyon milyar parayı sen ne yaptın
Ucundan accık bizede vereydi fakiriz biz çokbizimde hakkımız değilmi bi maldivler bi havailer mayamiler
Yani ne demek istemiş burda sanatçı
yarıldım yeminle bu yorumlaraYani paranın rengi sizede banada yeşil,attım paraları cebe arayın gezin şimdi demiş:)
Gel kıss hanımıda alıp mayamiye kaçıyoruz madem bu para bizede yeşilyarıldım yeminle bu yorumlara
gelmem mi. geliyorummmm:)Gel kıss hanımıda alıp mayamiye kaçıyoruz madem bu para bizede yeşil
Burda bize bi ironimi var nebunu geyik gibi avlarlar işidçiler. nereye kadar kaçacak:)
yok konu dışına gitmiyoruuz. konunun etrafında dönüp duruyoruz değilmiBurda bize bi ironimi var nebizide mune avlamasın
En sexi pikinelirini unutmagelmem mi. geliyorummmm:)
Gel kıss hanımıda alıp mayamiye kaçıyoruz madem bu para bizede yeşil
bunu keklik gibi avlarlar işidçiler. nereye kadar kaçacak:)
gelmem mi. geliyorummmm:)
Ya valiz diyor hala 6 milyon kısss jetle gideriz süpürgen yorulmasınValizler hazırmı
Üst düzeymiş baksana kaçacak yeri vardır,2de para verdimi saklarlar bunu
Hadi atla züpürgeme