• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne ısırıyo olabilir?

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
Eki Görüntüle 2006900 2 gündür gece tanımlayamadığım bir böcek tarafından ısırılıyorum. Önce kaşınmaya başlıyor sonra şiştikçe şişiyor ve acıyor. Sertleşiyor bir de altında bir şey var gibi. Ve o şişen kısım çok sıcak oluyor. Acıyor da. Fotoğrafını eklicem kızlar sizce ne olabilir? Avuc içi büyüklüğünde nerdeyse.

Büyük ihtimalle örümcek ısırığı..beni de çok ısırdı kaşınıyor şişiyor ve taş gibi oluyor.. alerji ilacı alın ve üzerine tropikal merhemler advantan gibi ondan sürün.. advantan kortizonlu bir ilaçtır doktora gidin mutlaka

tahta kurusu ısırdığında anlattığın gibi oluyor aynı. beni ısırmıştı ama 1 -2 tane değildi çok fazlaydı. geçmesi de 10 günden fazla sürdü ilaç kullandığım halde.

kesınlıkle mıkrop tasıyan sıvrısınek gecen sene bende de olmustu ısırılan yer cok set oluyo uzun sure de gıtmıyo o sıslık hatta gecmeye basladıkca tatlı tatlı kasınıyo

Eki Görüntüle 2006900 2 gündür gece tanımlayamadığım bir böcek tarafından ısırılıyorum. Önce kaşınmaya başlıyor sonra şiştikçe şişiyor ve acıyor. Sertleşiyor bir de altında bir şey var gibi. Ve o şişen kısım çok sıcak oluyor. Acıyor da. Fotoğrafını eklicem kızlar sizce ne olabilir? Avuc içi büyüklüğünde nerdeyse.
Ne ısırmış bilemedim ama kolonya dökün mikrobu varsa kırılır birde aloevera kremleri ve spreyi inanılmaz iyi geliyor benimde en ufak sivri ısıtıcılar böyle olmasına ragmen hemen geçiriyır o görünen baş kısmı olunca kolonya çok yakar ama en eski çözüm

Bence karınca ısırmış arkadaşın dediği gibi kolanya çok işe yaraya bilir çok geçmiş olsun

Pire ısırığı gibi değil bu, ufak ufak olur pire ısırığı bence örümcek gibi duruyor bu yattığın yerleri yatağının altını (yerlerden bahsediyorum) dip köşe odanı temizle ve mümkünse böcek ilacı koy etrafa muhakkak odanda bir yerlerde yer etmiş o yoksa günlerce sürekli ısırmaz...

Sinek olmasi muhtemel benim kızımı 1.5 yaşındayken ısırmısti aynı böcek sokmus gibi oluyor .kuzum gözünden ısırmistı gözü tamamen kapanmıştı.

Back
X