• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne iş yapabilirim?

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.574
598
Merhaba sevgili hanımlar, bayramınızı enişten dileklerimle kutlarım :KK53: gün geçmiyor ki bir dertle daha karşınıza gelmeyeyim. Bugünkü mevzumuz da iş.

20 senelik özel sektör tecrübem var, Halkla İlişkiler mezunuyum ama hep asistanlık yaptım. C level yöneticilerle çalıştım, bir dönem de (6 sene) satış asistanlığı yaptım bir Amerikan şirketinde. Ama esas olayım asistanlık, bu iş biraz şanstı.

Kasım ayında işten ayrıldım çünkü aldığım paranın verdiğim emeğe değmediği rezil bir şirketti. Ve o günden bugüne geziyorum, dinleniyorum, tatil yapıyorum. Şu ana dek birikmişlerden tırtıkladık ama hazıra dağ dayanmaz diyerek çalışmaya başlamak istiyorum. Ama sorun da burada.

Yeniden full bir asistanlık yapmak ve kasım kasım kasılan C levellar arasına girmek istemiyorum. O tempoyu kaldıramam gibi geliyor (43 oldum bu ay) ama ben ne iş yapabilirim part time? Düşünüyorum bulamıyorum. Asistanlık işi yani benim meslek full zaman alan bir şey part time yapamam, e başka şey de elimden gelmez. Artı ne özelliğin var derseniz ağzım iyi laf yapar, müşteriler beni sever, insan ilşkilerim iyidir. Ama bununla nereye gidebilirim ki?

Fotoğraf gözüm ve sanat zevkim de iyidir, sergileri gezmeyi severim, bienalleri takip ederim. Acaba bu şekilde online iş var mıdır?

Birşeyler yapmak istiyorum evet ama çok büyük mücadelelere girmek istemiyorum artık. Malesef eski enerjim yok.

Belki farklı fikirler alırım diye açtım konuyu. Şimdiden okuyan, ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Valla saç aksesuarları, gelin aksesuarlı aşırı popüler ve yüksek fiyatlı. Ben becerebilirsem hem hobi hem de ek gelir olarak yapmak istiyorum. En son iki gelin aksesuarı tokayı 300 TL ye aldım.
Ve bu en uygun fiyatlı olanlarından biriydi.

Valla saç aksesuarları, gelin aksesuarlı aşırı popüler ve yüksek fiyatlı. Ben becerebilirsem hem hobi hem de ek gelir olarak yapmak istiyorum. En son iki gelin aksesuarı tokayı 300 TL ye aldım.
Ay nasıl bir şey aldın 😍

aldiginiz modeli bana da atabilir misinizz eger internetten aldiysaniz?

vive konu hakkinda fikrim maalesef yok bu sekilde uplamis olayim cok sorry🙈

Acaba nerden bulabilirim bunları?

Trendyoldan Lidyanadan bak gız
trendyolda cok dandik seyler var ya ben model bulup gelinlikciye yaptiricam onu da. haftaya gelinligi almaya gidicem o zamana kadar yetissin. yine bakarim siz de begendiginiz olursa atin pls🥹🥹

ayy cherry bu arada makalem basilicak cikinca sana da atarim gorunce soyliyim dedim unutmadan🙈🙈🙈

Ağzım iyi laf yapar, becerikli kadınım diyorsunuz 😊 organizasyon işini düşünmez misiniz?
Hiç bana göre işler olmasa da çevremde gördüğüm kadarıyla artık herkes, her şeyi kutluyor.
Yıl dönümü, doğum günü, bebeğin diş buğdayı, ilk adımı, kutlamalara doyamıyor millet.
Belli bir gelir düzeyinde olanlar da bu işlerle kendisi uğraşmadan hazıra konmak istiyor.

Back