• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne iş yapabilirim kafam karışık..

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.797
333
Arkadaşlar elsanatlari önlisans mezunuyum.. Evlendikten sonra çalışma hayatim olmadi.birsekilde geciniyorduk fakat şuan yüklü bir borca girdik.Ne iş yapabilirim bilemiyorum.İki yaşında çocuğumda var.hadi biyere girdin bebeği krese versen aldığını krese vermek durumu kafama takılıyor? Elsanatlari ile alakali hadi ismek var ustaogretici olabilme ihtimalin var.fakat onun sinavi ve proseduru uzun.hemen beni kapida ise almak icin beklemiyorlar diyorum:) biseyler yapip satsam bilemiyorum FikirleriniZe ihtiyacım var.

şansın varsa evde yap sat çevrede lazım bunun için ama instagram üzerinden yemek yapıp satanlar bile var
Haklısınız ama ne yapsam da satsam ve malzeme alirim elimde kalırsa diyede evde yapmaktan çekiniyorum..Ama bı tutsa evde yapmak en guzeli

Okula tatlı,börek yap, sat....tenefüslerde çocuklar alıyor.. kalmıyor yetişmiyor bile.. müdürle konuşun, böyle yapanlar bayanlar var.

Nikah şekeri
Kına hediyeleri
Gelin çiçeği çok popüler
Üstelik sermayesi de az
Siparişe göre alıp, yaparsın

Teşhir amaçlı bir kaç farklı çeşit yapıp, duyur adını bir şekilde

Arkadaslar evde tas isi yapiyorum ayda 1000 tl kazaniyorum ama baska is yapmak istiyorum birisine is yapmak deil kendi isimi yapmak acaba evde icli kofte yapsam nereye satabilirim

Back
X