- 1 Aralık 2019
- 272
- 578
Hayirli Aksamlar herkese:)
Uzun süredir bu tür "Kisisel gelisim" topiklerini takip ediyorum ve nihayet kendi Konumu acma cesaretimi toparlayabildim.
Bu Günlük ve sizin degerli yorumlariniz, düsünceleriniz, önerileriniz ve paylasimlariniz sayesinde insallah bundan sonra verimlli bir Rutin olusturmak nasip olur ve istedigim, hayalimdeki kisilige ve hayata adim adim ulasirim:)
Günlük planlarimi, rutinimi ve düsüncelerimi hem ajandama yazip, ayni zamanda sizinlede burada paylasacagim insallah. Belki her gün yazmak nasip olmasada her iki günde bir yazmaya gayret edicem.
Cok uzattim lafi, haydi baslayalim.
Ramazan ayi hedeflerim
26.04.2020 Pazar
"Olumsuz düsüncelerinden ve cümlelerden uzak dur. Güzel düsün ki güzel olsun" --> Olumlu düsünceler
Hadi baya yazdim, ama Allahin izniyle hepsini basaracagim :)
Saglicakla kalin, hayirli geceler
Uzun süredir bu tür "Kisisel gelisim" topiklerini takip ediyorum ve nihayet kendi Konumu acma cesaretimi toparlayabildim.
Bu Günlük ve sizin degerli yorumlariniz, düsünceleriniz, önerileriniz ve paylasimlariniz sayesinde insallah bundan sonra verimlli bir Rutin olusturmak nasip olur ve istedigim, hayalimdeki kisilige ve hayata adim adim ulasirim:)
Günlük planlarimi, rutinimi ve düsüncelerimi hem ajandama yazip, ayni zamanda sizinlede burada paylasacagim insallah. Belki her gün yazmak nasip olmasada her iki günde bir yazmaya gayret edicem.
Cok uzattim lafi, haydi baslayalim.
Ramazan ayi hedeflerim
- Kuran Meali tamamen okumak
- Namazda okunan Dua ve Surelerin türkce anlamini ezberlemek
- Yemek duasi ezberlemek
- Internet üzeri Sohbetler dinlemek
- Namaz (Namazin daha da farkina varmak ve daha bilincli kilmak)
- Sahip olduklarima bolca Sükür etmek ve Hayati bilincli yasamak
- Daha sabirli olmak
- Giybetten, kötü sözden ve düsüncelerden uzak durmak (Biri dedikodu edince ortami terk et, Uyar, dinleme)
- Yeni sünnetler ögren ve hayatinda uygula
26.04.2020 Pazar
- 7-8 arasi uyanmaya calis
- Bakimini yap, güzel temiz giyin ki (yani pijamali gezinme) güne enerjik bi sekilde baslayabilesin :)
- Oglunla verimli güzel 1 Saat gecir (sonra serbest oynasin ben islerimi hallederken)
- Minige kahvalti hazirla
- ortaligi biraz toparla (süpür, sil)
- Camasirlari topla, ütüle , yerlestir
- Camlari silmeye basla (en azindan oturma odasini)
- Maske dikmeyi ögren
- Mail islemlerini hallet
- 13-14 Arasi minigin ögle uykusu
- Meal oku
- Iftara Tatli hazirla
- Sohbet dinle (is yaparken firsat olabilir)
- Cicekleri sula
- Ramazan Pidesi yap
- Pazartesi Is icin giyilecek kiyafetleri hazirla
- Minigin Sabah giyeceklerini hazirla
"Olumsuz düsüncelerinden ve cümlelerden uzak dur. Güzel düsün ki güzel olsun" --> Olumlu düsünceler
Hadi baya yazdim, ama Allahin izniyle hepsini basaracagim :)
Saglicakla kalin, hayirli geceler