ne hoslandigi belli ne hoslanmadigi

Gercekten net olmayan imsanla yola cikilmayacagini anladim ,6ay dile Kolay sevse Hoslansa bisiyler yapardi Ancaa imalar la oyaladi ,hele Bi yazsin acikca konuscam.bunun gururu falan olmaz bitecekse bitsin
Kesinlikle,fazla uzatmayın,hayırlısıyla. Bence yazmasını da bekleme,naber de ve gir konuya..

Kesinlikle,fazla uzatmayın,hayırlısıyla. Bence yazmasını da bekleme,naber de ve gir konuya..
Muhtemelen yarin Yazar Uc Gun dayanabiliyo,ben daha oncede Konustum yoruldum dedim tek derdim sen.degilsin dedim
Devam mi.bitirelim mi.dedim
Goreve gidiyorum.deyip kacti
Ertesi sabah.gunaydin.kuzum.yazdi ,cevap.vermedim aradan iki gun falan.gecti Yine yazdi boyle.sacma.sapan seyler iste

Basta IIlimlimi konusmaliyim .nasil ne demeliyim,daha oncede resti cektim ama yine olmadi

Soguk mu davranmaliyim yoksa yazinca cevap vermesem sebebini sorunca girsem konuya

Ya da nasil bir konusma yapmaluyim ne yazmalıyım
lutfen yardim edin

Peki baska fikri olan

Konustugu biride yok en son bana yazdigi sekilde whatpi ,faceyede girmemis,

Bisey olmamis gibi yazacak yine,ya bi gubaydin ya iigeceler ya da gun icinde bitmedi halaa dersler diyecek

bir cacık olmaz ondan..soğuk ve mesafeli davranarak belki çevirebilirsin durumu lehine ama o zaman da sen soğuyacaksın.öyle yada böle sonuçlanmayacağı belli boşver..

canım bu adam seni sevmiyor,bu adam senden hoşlanmıyor,bu adam yedeginde birini bulunduruyoooo ve sadece canı sıkıldıgında sohbet edebilmek için seni elinin altında tutuyor.Kendini daha fazla üzmeden,yormadan beni bir daha arama de ! Seni gerçekten bir daha aramasın... :KK12:

Haklisiniz kizlar,hoslansa yazamadan Durmazdi,yogunsa yogun isse is,

Yazdiginda devam mi tammi.deyip resti cekicem

Yol ver gitsin. Neden ondan beklenti içindesin ki? Adam zaten hoşlansa gelip söyler. Sevgili olmak istese kim onu tutabilir değil mi? Demek ki istemiyor. Başka sevgilisi yda sevgilileri olabilir. Kafa yormayın. Hayat bunlarla vakit harcanmayacak kadar değerli.

Uc gundur ne facede ne whatsaptaydi

Bu sabah unutulduk galiba yazdim

Yarim saat sonra cevap:yok canim olur mu ole sey gonsum

Bende :bilmem yazmazam aklina gelecegim yok gibi yazdim

Okumadi daha muhtemelen is yogunlugu diyecek

Sonrasini nasil getirsem gönül koyup kussem mi,yoksa sert cikisip bitirme konusmasimi yapsam ki daha once bikac kez kavga ettik ama yine konusmaya basladik

Kendimce diyorum ki bu kez et sitemini cek kendi bakalim napacak bu sayede ben de sogurym belki ,kestirip atarsam acabalar beynimi kurcaliyor bakalim nasil bi yol alacak

Bence boşa kürek çekiyorsun gibi geldi.
Adamın gönlü olsa seni oyalamaz,işin adını koyardı zaten.
Senin başka birine kayabileceğinden çekinirdi.
Adamda kaybetme korkusu bile yok.

Azoncede bahceye baktigimda arabasini gordum muhtelemende nobetten yeni cikti aksamda evde yoktu

Eger isi yogun olmasa gercekten keyifli sohbet ediyo yaziyo mesai saatinde ,derbi mmaci izlerken bile benimle Msjlasan biri,

Acaba aabartiyomuyum gonul eglendirmek Iste msjlami Eglencek Buluşur eder amann bilmiyorumm Kafamm Allak Bullak

Azoncede bahceye baktigimda arabasini gordum muhtelemende nobetten yeni cikti aksamda evde yoktu

Eger isi yogun olmasa gercekten keyifli sohbet ediyo yaziyo mesai saatinde ,derbi mmaci izlerken bile benimle Msjlasan biri,

Acaba aabartiyomuyum gonul eglendirmek Iste msjlami Eglencek Buluşur eder amann bilmiyorumm Kafamm Allak Bullak

Ya bunlar mıdır kriterlerin?
Derbi izlerken mesajlaşması?
Adam tamamen boşluk dolduruyor işte.
Gönül eğlendirmek değil can sıkıntısını alıyorsun adamın belli.
Böyle böyle boş boş beklemek ve yolunu gözlemek istiyorsan kendin bilirsin.
Gerçi yaşlarınızı okumadım,gençlikte oluyor tabii böyle garip heyecanlar.

Ya bunlar mıdır kriterlerin?
Derbi izlerken mesajlaşması?
Adam tamamen boşluk dolduruyor işte.
Gönül eğlendirmek değil can sıkıntısını alıyorsun adamın belli.
Böyle böyle boş boş beklemek ve yolunu gözlemek istiyorsan kendin bilirsin.
Gerçi yaşlarınızı okumadım,gençlikte oluyor tabii böyle garip heyecanlar.

ayni Yaslardayiz ay farki var sadece o 26 oldu bende mayista olacam

Hakli olabilirsin cnm ,gonul biseyler hissedince iste boyle komik Kucuk seyler bile gonul tesellisi oluyor

Ama dedigim ggibi yapmayi dusunuyorum busefer sitem edip kendimi cekecem ,hem ben sogurum bu sayede hemde eger gercekten gönlü varsa bende gönlümü almaya calisir

Bakalim nler olacak

kes at. normal arkadaş olarak ta görüşme.insanların kafanı karıştırmasına izin verme.

adam da türlü türlü bahaneler var..belli ki bir ya da bir kaç kişiyle konusuyor hadi iyi ihtimal size karsı cok ciddi hisleri yok... bağlanmadan daha da uzatmadan bitir derimmm

ayni Yaslardayiz ay farki var sadece o 26 oldu bende mayista olacam

Hakli olabilirsin cnm ,gonul biseyler hissedince iste boyle komik Kucuk seyler bile gonul tesellisi oluyor

Ama dedigim ggibi yapmayi dusunuyorum busefer sitem edip kendimi cekecem ,hem ben sogurum bu sayede hemde eger gercekten gönlü varsa bende gönlümü almaya calisir

Bakalim nler olacak
Sitem ederek kendini küçük düşürmekteki haz nedir?

Açıkça dile getir meramını. Böyle sürümcemede ki bir ilişkiyi kabul etmiyorum de. Sen net olursan o da mecburen kendine çeki düzen verir. Yoksa böyle rüzgar yemiş yaprak gibi sallantıda kalır.

Nezaman onu takmadan hayatına bakcaksın. O sana döncek. 6 ayda nasıl sıkılmadın sasırdım ama bizde böyle basladık. 2 ayında e yeter artık deyip kızlarlatatile gittim. Geldiğimin işk günü acıldı gitme diyemedim sana cok üzüldüm aklım hep sendrydi diye. Hep yanındaylen anlamıyordu.

X