ne hoslandigi belli ne hoslanmadigi

Gunahini almayalim ama bana biraz seni yedekte tutuyor gibi geldi hani başka arayışı var ama en azından bu sursun kenarda gibi bir imaaj cizdi benim kafamda anlattıkların

Offf gercekten kafam Cok Karisik ,

Hislaniyorum dese bile ya yine boyle yaparsa

Soguk mu davransam acaba niye boylesin dersede ne bekliyosun adi konmamis gelgitli aramizda Olandan sonra desem

Açılıın ben geldiim
Aynısı başıma geldi tıpatıp aynısı bırak arkadaşım,ben hala bırakabilmiş değilim ama bırak.
Bak bende de yazıyodu ve yazdığında hoşlandığı o kadar belliydi ki o kadar netti ki.
Hep bahanelerle yazardı ilgi göstermiyormuş gibi ama ben senin gibi tutmadım içimde.
Açıkça söyledim ya gel ya git dedim,seni üzmek istemiyorum dedi.
1 ay sonra tekrar geldi,git dedim seviyorum dedim.
Bende hoşlanıyorum ama seni üzücem o yüzden gelemiyorum dedi.
Konuşmayı kestik o akşam,çünkü ben hıçkıra hıçkıra yazmıştım.
Oda anladı,doğum günümü dahi kutlamadı.
Bende başkasıyla başladım 1 buçuk ay oldu konuşmayalı.
6 ay gel gitleri yüzünden adım atamıyordum,kesin yazdım ve bitti,gelmedi canım çıktı ama gitti.
Sende tutma içinde,gitsin yada gelsin..

Gunahini almayalim ama bana biraz seni yedekte tutuyor gibi geldi hani başka arayışı var ama en azından bu sursun kenarda gibi bir imaaj cizdi benim kafamda anlattıkların
Bende ustune Dusmuyorum mesela uc.dort gun yazmasa bende yazmiyorum,yazincada ilk Bikac msjim soguk oluyo anliyo,keyfin mi yok falan diye Sorguluyo,cins.gercekten

suskun89 .!.:
Bende ustune Dusmuyorum mesela uc.dort gun yazmasa bende yazmiyorum,yazincada ilk Bikac msjim soguk oluyo anliyo,keyfin mi yok falan diye Sorguluyo,cins.gercekten
Sendede peygamber sabri

Canim benim Beni en iyi sen anlarsin ozma gercekten isin icinden cikamiyorum restide cektigim oldu aama ne birakiyo ne Dogru durust devam ediyor ben simdi Son.kez ole bisey yapmali yada konusmaliyim ki ya hersey yeniden Baslasin ya da Bitsin Gitsin Skldim bu ikilemden artik ne.varligi belli.ne.yoklugu

İnan o kadar yara ki o içimde.
Yazarken bile ağladım,çünkü 6 ay bekledim bende dile kolay 6 ay.
Ne sevdiği belliydi ne sevmediği,her fırsatta bana değer verdiğini söylüyodu,hiç önüme bakamıyodum,söyledim kestik..
Özlüyo mu bilmiyorum ama ben özlüyorum..

Peki ben acik mi Konusmaliyim ,yoksa soguk mu davranip konuyu onun mu acmasini beklemeliyim
Nieye boyle Soguk Davraniyosun derse cevabi Yapistirmalimiyim

kaç vallahi tabana kuvvet kaç Bende de vardı bu model bir tane, tatildeyken gel artık derdi geldik işler sarpa sardı hala sarpta. Benden sana tavsiye ilk aradığında sert çık ama ciddi sert çık, yeterince üzüldüm hayatıma giriyorsan gir girmiyorsan bir daha beni arama de. Çek resti kurtul, bu adamlardan bir cacık olmuyor çünkü.

Off Cok Zor Bi.durum cnm,yeni ilişkilişkine nasil Yansiyor peki bu.durum

Peki ben acik mi Konusmaliyim ,yoksa soguk mu davranip konuyu onun mu acmasini beklemeliyim
Nieye boyle Soguk Davraniyosun derse cevabi Yapistirmalimiyim

bak aylarını tam böyle olmasa da aşağı yukarı böyle bir duruma harcamış biriyim hala harcıyorum, netleşilmeden kafa rahat etmiyor. Umut insanı bitiriyor. Şu an en büyük pişmanlığım aylar önce karşısına geçip biz napıyoruz dememek, keşke çıkıp bodoslama konuşsaydım. Muhtemelen biz şimdi sevgili olacaktık, daha düşük bir ihtimal öküzce bir şey yapacaktı ve orada bitirecektik. Her iki ihtimalde de ben çok daha mutlu olacaktım. Açıkça konuş yoluna bak, benim yeniden bir şansım olsa öyle yapardım :)

Peki siz ne.durumdasiniz simdi Cnm

Onunla konuşmayı çok özledim şu an arkadaşıma ağlıyorum,yenisi iyi hoş,ama o benim yaram.
En sevdiğim YARAM..

Zor gercekten zor aslinda Enbasinda acikca konuscan Herseyi ama Iste ole.boyle devam edip baglaniyoruz ,soi sonu husranla Bitiyor

Peki siz ne.durumdasiniz simdi Cnm

Biz çok sarpa sardık canım, yıprattık, ben de epey suçluyum. Başka şehre gitme ihtimali vardı onun, o yüzden kafası karışıktı. Sonuçta vedalaşmadan çekti gitti aylarca son görüşmemizde ne desem giderse diye düşünürken küt gittiğini gittikten sonra öğrendim. Vedalaşmak istememiş paşamız. Sonra aradı görüştük, şimdi görüşmüyoruz. Ben aramıyorum, aramam da. Ama bu üzülmediğim anlamına gelmiyor :) Adam orada hayatını kuruyor ben burada hala bunu düşünüyorum bak :) O yüzden netleştir, benim için tren kaçtı bence ama sana canı gönülden tavsiyem netleştir. Her iki ihtimalde de daha mutlu olursun. Hayatta en can yakıcı şey net olmayan gönül işleri.

Zor gercekten zor aslinda Enbasinda acikca konuscan Herseyi ama Iste ole.boyle devam edip baglaniyoruz ,soi sonu husranla Bitiyor
Ama çok umut verdi bana biliyo musun,ne yemek yapıyosun yok ben onu sevmiyorum he iyi bunu yap,temizlik yapıyosun oo çok iyi,gün gelir evimi temizleriz inşallah,arayıp mutluluk sende seni seviyorum demesi,benim ömrümü yedi.
Gerçekten en başından gelecek diye hiç sorgulamadım 6 ay bekledim gelmedi.
Ben yazdım yeter dedim aşığım sana ciğerimi soldurdun sürekli takip etmekten yoruldum ya gel ya git yalvarıyorum dedim,özür diledi değer verdiğini falan ve kesildi,ama en başından ya keşke en başından deseymişim.
Şu an bile yazasım geldi arkadaşımı aradım ağladım,zor durdurdu yazma diye.
Keşke diyorum biraz sevseydi gelseydi,birazcık yemin ederim fazla istemezdim.
Ama hep dediği gibi, 'benim hayatım bok seni sürükleyip mutsuz edemem,sen çok çok başkasın'
velhasıl öyle,zaman geçirmeden açıkça konuş kesinlikle..

Sende önüne bak cnm ,seninkide gercekten Cok Cinsmis,soylediklerine Katiyorum aynen,yazarsa sonkez bu sekilde devam Edemeyecegimi soyleyecem,bahanesi aciklamasi hernherne olursa olsun ,devamsa bu.sekilde davrammasi Gerektigini Artik kaldiramiyacagimi Soyleyecem

Gercekten net olmayan imsanla yola cikilmayacagini anladim ,6ay dile Kolay sevse Hoslansa bisiyler yapardi Ancaa imalar la oyaladi ,hele Bi yazsin acikca konuscam.bunun gururu falan olmaz bitecekse bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…