Benimde icimden gecmiyor.degil hoslaniyosan soyle degilse Birak herkes önüne baksin diyesim Var ama istee cekiniyorumÇok sıkıcıben bigun eşime dedim
Ben senden hoslandim ama eger sen bana karsi bisey hissetmiyorsan beni eve birak .. bidahada gorusmeyelim
Sonra ki ilerleyen zamanda evlenme teklifimi aldim esimden
Hayatı cok zorlastiriyorsunuz
nasıl bi işte çalışıyoki hiç yazamayacak kadar..bencede onun duygularına güvenemezsin.Benimde aklima gelmiyor degil ucuncu Bir kisi ,ama ne Facesini sık kullanir.ne Whatspini ben yazmazsam ya da o yazmazsa whaspa girmez ole,mesala bana yazmadigi sure zarfinda Facedede olmaz Whasptada ,
Bazen sevgili gibi Takiliyo bazende bi yabanci Gibi gercekten anlayamiyorum
Mesela gun icinde hic Yazmadi whastsaptan iyi geceler ozman dedim uyus dedi.niyeymis.dedim ben aliskin ddegilimde sorgusuz sualsiz ii gecelere dedi,ee.zman nerdeydin anlat cok istiyorsan dedim goreve gittim koydeyim dedi tel ara ara cekiyor dedi,
Bana.karsi bi duygusu.biseyi olmazsa boyle yaklasir mi daha bicok ornegi var ama.iste net.degil
Benimde icimden gecmiyor.degil hoslaniyosan soyle degilse Birak herkes önüne baksin diyesim Var ama istee cekiniyorum
Hemde cok.skldim bu durumdan ama bazen6 ay iyi dayanmışsın bırak ne hali varsa görsün sıkılmadın mı?
nasıl bi işte çalışıyoki hiç yazamayacak kadar..bencede onun duygularına güvenemezsin.
bu 6 ayda hiç yüzyüze görüştünüzmüHemde cok.skldim bu durumdan ama bazen
Askeri personel ,simdi dunden Beri Kayiplarda ne facede Ne Whaspta onceki gunde gayet samimi ilgii ydi isteydekn bile yazdi dk.basi,haftasonu mac vardi macta bile Elinde.tel bana.yazn biriydi
Bana karsi Bos olmadigini biliyorum ama nie.boyle yapiyo
Hoslaniyorsan soyle hoslanmiyorsan ""bırak"" degil hoslaniyorum diyip
Onun seni birakmasini beklersen parmaginda oynatir seni
Hoslanmiyorsan gorusmeyelim de ve mumkunse soylediginin arkasinda dur :)
Aslinda mantikli ama Kesin Kivirir zmana ihtiyacım var.der bisey.der ondada.net.bi cevap.alamam
gerçekten sana karşı birşeyler hissetseydi adı konulurdu canım. mesela bak benim sevgilimle sadece merhaba merhabamız varken bir anda çıkmaya başladık. ve sevgi vardı aramızda ayrılmamıza rağmen barıştık tekrar yani sevgi varsa arada bu kadr zaman beklemezdi bileNe birakabiliyor ne Tam anlamiyla acilabiliyor,
6Ay oldu birbirimizi Taniyali ,daha ne oldugumuz belli degil,
bazen sabahlari gunaydin msji atiyor gun icinde isteyken bile yaziyor ,bazen buzdolabi gibi soguk.davraniyor,yeri geliyor 3 gun yazmadigi oluyo sonra bi msj napiyosun ders calisiyorum diyorum allah kolaylik versin cnm deyip normal SSohbete basliyor,kac kare tartistik gelgitlerinden yoruldum artik dedim,ee calisiyorum her saat yazamamki,diyorum ki her sat yazmani bekleyen yok,ama bana.uc gun nie.yazmadiginin sebebini.soyle ee nobetten Cikiyorum yoruluyorum ertesi gun aksama kadar uyuyorum cart curt Bahaneler ben bu sekilde devam edemeyecem diyorum isim var simdi.deyip gecistiriyor yazmiyo sonra normal bi Msj Napiyon nediyon muhabeti.
Ben napcagimi.sasirdim.gercekten nasil.yaklasmaliyim.ne yapmaliyim bilemedim.
SizSizden yardim.bekliyorum
Ne birakabiliyor ne Tam anlamiyla acilabiliyor,
6Ay oldu birbirimizi Taniyali ,daha ne oldugumuz belli degil,
bazen sabahlari gunaydin msji atiyor gun icinde isteyken bile yaziyor ,bazen buzdolabi gibi soguk.davraniyor,yeri geliyor 3 gun yazmadigi oluyo sonra bi msj napiyosun ders calisiyorum diyorum allah kolaylik versin cnm deyip normal SSohbete basliyor,kac kare tartistik gelgitlerinden yoruldum artik dedim,ee calisiyorum her saat yazamamki,diyorum ki her sat yazmani bekleyen yok,ama bana.uc gun nie.yazmadiginin sebebini.soyle ee nobetten Cikiyorum yoruluyorum ertesi gun aksama kadar uyuyorum cart curt Bahaneler ben bu sekilde devam edemeyecem diyorum isim var simdi.deyip gecistiriyor yazmiyo sonra normal bi Msj Napiyon nediyon muhabeti.
Ben napcagimi.sasirdim.gercekten nasil.yaklasmaliyim.ne yapmaliyim bilemedim.
SizSizden yardim.bekliyorum