Ne hediye alsam?

carmiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
734
10
46
İstanbul
Kızlar 2 hafta sonra erkek arkadşımla 1 senemiz dolucak..ne hediye alıcağımı bilmiyorum..kendiside yer ayırtmış yemeğe gitcekmişiz..şimdiye kadar bir sürü şey aldım..sevgili kitabından tut gömleğine parfümüne..ikimizin resimleri olan albümden sevdiği takımın kupa bardağına kadar..şimdide kravat takımı almayı düşünüyorum (kravat kol düğmesi ve mendili) ama çok mu basit kalır..bide ciddi düşünüyoruz kalkıpta bana evlenme teklif ederse benim aldığım hediye çok mu basit kalır? gerçi öyle bir ihtimal düşük ama yinede sizin bir öneriniz var mı?

yok hayır almayı dusundugun hedıye o kadarda basıt değil.klasık bır yıldonumu hedıyesı yapılacak bırcok seyı zaman yapmıssın oek bırsey kalmamıs tras makınesı felanda alabılırsın eger ıhtıyacı varsa.

yok hayır almayı dusundugun hedıye o kadarda basıt değil.klasık bır yıldonumu hedıyesı yapılacak bırcok seyı zaman yapmıssın oek bırsey kalmamıs tras makınesı felanda alabılırsın eger ıhtıyacı varsa.

sağol canım cevabın için..traş makinesi varda bu aralar kravat ve kemer ihtiyacı çekiyor belki yanına bir de kemer alırım..

Canım sen de alınacak her şeyi almışsın zaten.
Ayrıca kravat takımı iyi fikir bence de..

Ben yastık ve battaniye yaptırmıştım.:27:

çok sağol canım verdiğin bilgi için ama şimdi yaz ayı olduğu için onu yaptıramam..ama doğumgünü kışın ozaman için süper fikir sağol..

Canım sen de alınacak her şeyi almışsın zaten.
Ayrıca kravat takımı iyi fikir bence de..

evet malesef herşeyi aldım hediye almayı çok severim durup dururken bişeyler alır veririrm..bende kravat takımında karar kıldım umarım güzel bişey seçebilirim..gri renk takım elbisesi var..kırmızı yada lacivert çizgili bi kravat takımı düşünüyorum ne dersin?

kravat kemer cüzdan takımları var :ssz:
bende 2. yıl dönümünde öyle bir şey alabilirim..

Kızlar 2 hafta sonra erkek arkadşımla 1 senemiz dolucak..ne hediye alıcağımı bilmiyorum..kendiside yer ayırtmış yemeğe gitcekmişiz..şimdiye kadar bir sürü şey aldım..sevgili kitabından tut gömleğine parfümüne..ikimizin resimleri olan albümden sevdiği takımın kupa bardağına kadar..şimdide kravat takımı almayı düşünüyorum (kravat kol düğmesi ve mendili) ama çok mu basit kalır..bide ciddi düşünüyoruz kalkıpta bana evlenme teklif ederse benim aldığım hediye çok mu basit kalır? gerçi öyle bir ihtimal düşük ama yinede sizin bir öneriniz var mı?

Sigara kullanıyorsa zippo çakmak alabilirsin ismini yazdırabilirsin. Yada arabası varsa anahtarını çal ona yazdır ismini herşeyi almışsın sende :) :)

kol düğmesini hediye olarak çok severim çok şık olur gündelik hayatında kullandığı için alıyorsundur zaten hem iş görür hemde yıllarca saklanır

basit bir şey değil gayet iyi ve kullanabileceği bir şey şimdiden tebrik ederim yıldönümü için nice senelere

Teşekkür ederim kızlarr fikir güzel de bu seferde güzel bir set bulamadım haftayada yıldönümümüz :30: hafta içi istinye parka gidip orayıda bir talan edicem güzelce :27:

bnde doğum gnünde adının baş harflernin kol düğmesni almştım çok şık bir hediye ama 2. snemzde ne alsam bilemedm :S

bnde doğum gnünde adının baş harflernin kol düğmesni almştım çok şık bir hediye ama 2. snemzde ne alsam bilemedm :S

canım çiçeksepeti.com'da isim yazılan cüzdan
yine üçlü set olarak isim yazılan 2 adet kalem+kol düğmesi+anahtarlık alabilirsin ben öyle almıştım.
özellikle cüzdan çok güzeldi.

daha öncede saat gömlek ve tuttuğu takımın kupa bardağını almıştım.
slayt şeklinde resimlerinizi kullanarak cd hazırlayabilirsin...

şimdlik aklıma gelenler bunlar

Back