Mrb öncelikle.bayanlar. yasim daha 18. ilk kez bir erkek arkadasim oldu ve 3 hafta önce bni slk birakti. Aslinda bi yandan iyi oldu cünkü bu son senem sinava.hazirlaniyorum ve.hedef tip. Bu yaz hergün hazirlanirken malum dershaneye gidiyorum ve bu bni terk eden sahisla dershanede ayni siniftayiz. Bi tarafim intikam istio öbür tarafim hala onu cidden sevip sevmedigimi düsünüo. Diger yanim bosver.dersine.bak dio ki odaklanma bozuldu. Ne halt yicemmm???
Yani tabi bide bakim yapiomki slk anlasin ne kacirdigini. Tıpıda kazanip ona göstercem biraktigi güzelligi.Mrb öncelikle.bayanlar. yasim daha 18. ilk kez bir erkek arkadasim oldu ve 3 hafta önce bni slk birakti. Aslinda bi yandan iyi oldu cünkü bu son senem sinava.hazirlaniyorum ve.hedef tip. Bu yaz hergün hazirlanirken malum dershaneye gidiyorum ve bu bni terk eden sahisla dershanede ayni siniftayiz. Bi tarafim intikam istio öbür tarafim hala onu cidden sevip sevmedigimi düsünüo. Diger yanim bosver.dersine.bak dio ki odaklanma bozuldu. Ne halt yicemmm???
Sey bi telefonda iliskiyi bitirdideNaaptı pardon?
insan en azindan yüzüme söyler.korkakSey bi telefonda iliskiyi bitirdide
Slk = salakNaaptı pardon?
Tsk ederim.ins.Slk = salak
Galiba.
Tip kazanma hedefinde basarilar dilerim.
bence derslerıne odaklan taktıkca kafanı takarsın derslerını boşlarsın ,hem cırkınlesmeye gerek yok umursamamn derslerıne odaklanman daha koyar en ıyı ıntıkam budur :)Mrb öncelikle.bayanlar. yasim daha 18. ilk kez bir erkek arkadasim oldu ve 3 hafta önce bni slk birakti. Aslinda bi yandan iyi oldu cünkü bu son senem sinava.hazirlaniyorum ve.hedef tip. Bu yaz hergün hazirlanirken malum dershaneye gidiyorum ve bu bni terk eden sahisla dershanede ayni siniftayiz. Bi tarafim intikam istio öbür tarafim hala onu cidden sevip sevmedigimi düsünüo. Diger yanim bosver.dersine.bak dio ki odaklanma bozuldu. Ne halt yicemmm???
bu arada bende bı ara telefonda ılıskı bıtırmıstım daha demın yorum attıgında o zamanlar severdım,ama yuzune soylemek ıstemedm ondan vs vs bence bosver duusnme sınvına odaklaninsan en azindan yüzüme söyler.korkak