ne güzel bir mektup:) YARADANDAN

SHADOWGIRL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
928
24
Kime:Sana
Tarih:Bugün
Kimden:Yaradan
Konu:Sen
Ref.:Hayat

Bugün bütün problemlerini ben çözeceğim.ancak unutma bunu yapmak için senin yardımına ihtiyacım yok.eğer çözemeyeceğin bir sorunla karşılaşırsan çözmek için kendini helak etme.lütfen bu sorunu AHEI (Allah'a havale edilen işer) kutusuna koy.ben bütün sorunlarını çözeceğim,ancak kendi zamanımla,senin zamanınla değil.sorunu bu kutuya bıraktıktan sonra onu unut ve üzülmeyi kes.bunun yerine hayattaki bütün güzelliklerle ilgilen,onlardan zevk almaya çalış.

Eğer trafikta sıkışırsan;sinirlenme.dünyada araba kullanmanın ne olduğunu bilmeyen çok kişi,araba kullanmanın ayrıcalık sayıldığı çok ülke var.

Eğer işte kötü bir gün geçirisen;yıllardır iş bulamadan oturan perişan insanları düşün.

İlişkin kötü giderse;hiç sevmemiş ve bu sebepten de hiç sevilmemiş insanları düşün.

Bir hafta sonu daha geçti diye tasalanırsan;çocuklarının rızkını çıkartmak için 3 kuruş paraya günde 12 saat,haftada 7 gün çalışan kadınları düşün.

Dağ başında araban bozulur ve yürümek zorunda kalırsan;hemen öfkelenme.bir adım atabilmek için herşeylerini vermeye hazır kötürümleri düşün.

Sabah aynada saçında bir ak tel daha görürsen;tasalanma saçsızlıklarını dert etmeyi akıllarına bile getiremeyen,yaşam mücadelesi veren kanser hastalarını düşün.

Hayatta gayesiz kaldığını düşünüp karamsarlığa dalarsan;müteşekkir ol.senin yaşadıklarını göremeyen,genç yaşta öldükleri için senin kullandığın hiçbir fırsata sahip olamayanlar o kadar çok ki.

Eğer insanların cahilliklerinin,bağnazlıklarının,kötülüklerinin,aş ağılıklarının,hırslarının kurbanı olursan;daha kötüsü olup seninde onlardan biri olabileceğini hatırla,gene de şükret.

Herşeye rağmen hayat çok güzel ve uğrunda mücadele etmeye değer.Bunu aklından çıkartma!!

Çok güzel bir mektup, içinde ki tavsiyelere hepimiz uymalıyız bence.
Emeğine sağlık.a.s.

X