Saç Rengi ve Saç Boyama ne güzel bi renktir bu ya

aaaaa senin saçlar benim istedigim saç rengine çok yakın ben çoooook begendim öyle mat da degil
bu saçınında ne gibi işlemler var bilmiyorumkismile

Röfle üzerine (beğenmediğimden röflenin rengini,platin değil kumral röfleydi.. ) lorealin açık küllü sarısı ile boyamıştım evde ...

kızlar benım sac rengım suan acık kumral ama kızıllık var bıraz.en iyi kumral dıye bı baslık acmıstım oraya gırersenız 2.sayfada benım sac rengımı gorursunuz
ben nası elde etcem bu rengı ama ya

Röfle üzerine (beğenmediğimden röflenin rengini,platin değil kumral röfleydi.. ) lorealin açık küllü sarısı ile boyamıştım evde ...
opuyorumnanaktan sagol

evet gordum saç rengini bak ben senin yerinde olsam 2 tüp 8.1 ya da 9.1 alırım boyarım ya da şaçlarımı kendi dogal rengime boyadıktan sonra kuafore gider aralara küllü sarı krepe balyaj yaptırırım

eger diplerinde beyaz yoksa 2. dedigimi bir düşün cnm her ay dipleri boyamak çok sıkıntılı iş ...ben saçlarım iyice beyazlayana kadar asla saç diplerime boya sürdürmem yerinde olsam dedigim gibi yapardım yerimseniben

ya canım haklısın daha 3 hafta oldu boyatalı hemen dıplerım geldı delı oldum sımdı kuafore gıdıp her ay 60 tl bayılmak ıstemıyorum kı ogrencıyım zaten yetstremem her ay
beyazım falan yok cok sukur sımdı boya aldım kahve kopugu ve sarı ıkısını karıstırıp boyamayı dusunuyorum nasıl olur acaba

renk çok guzel ama doğal bu saç
naparsan yap okadar doğal durmaz.
koleston çok açık kumral işini görebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…