• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ne güzel bi renktir bu ya

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar bu renk nasıl elde edılır sacım sarı ama turuncu yansımalı bı sarı.acık kumrala boyanmıstı aktıkca bu renk oldu
sızce bu rengı nasıl elde edebılırım lutfen bılen soylesın

Bu renk benim orjinal saç rengim :) Açık küllü kumral canım..Saç rengin ne renk senin?Eğer çok koyuysa kendin biraz zor elde edersin.

4821.jpg

Son düzenleme:
ne guzel bı renk tatlım ya sac rengım koyu kumral ama suan dedıgım gıbı boyattım acık kumrala ama aktıkca sarı turuncu oldu garıp bı renk

ne guzel bı renk tatlım ya sac rengım koyu kumral ama suan dedıgım gıbı boyattım acık kumrala ama aktıkca sarı turuncu oldu garıp bı renk

Kendi rengim olduğu için sevmiyorum ben açıkçası :) hani hep dalgalı olur düz istersin, düz olur dalgalı istersin ya öyle birşey :) Şu anda platin kullanıyorum ben de..Yakın bi zamanda da karamele boyucam inşzemuszemus

Turunculuk neden oluyor bilemicem ama küllü değilse yapabilir... Küllü renkler turunculuk bırakmaz aklında bulunsun canım

bılıorm tatlım benım sacımda kullu acık kumrala boyandı zaten ama ılk boyama oldugu ıcın kapanmadı kızıllıgı aktıkca kızıl oldu baslarda yesıllık vardı o yesıllık gıttı kızıllık oldu ole bıseler :S
koleston kullanmaya korkuyorum ya hep kotu falan dedıler bende hıc kullanmadım ama o paylastıgın renk super

bılıorm tatlım benım sacımda kullu acık kumrala boyandı zaten ama ılk boyama oldugu ıcın kapanmadı kızıllıgı aktıkca kızıl oldu baslarda yesıllık vardı o yesıllık gıttı kızıllık oldu ole bıseler :S
koleston kullanmaya korkuyorum ya hep kotu falan dedıler bende hıc kullanmadım ama o paylastıgın renk super

Ben Kolestondan memnunum annemde koleston kullanır hep..Ve öyle çok akmaz da. Platini falan hep kolestonla boyuyorum.Küllü olduğu için dediğin gibi ilk zamanlar yeşillik oluyor ama sonra oturuyor. Sarı ve tonları çok sorunlu canım ya.. İstediğin gibi tutmuyor yada turunculuk riski de çok var :/ Bakımı zorr sırf bu sebepten karamel yapmayı düşünüyorum..Gerçi ona da çok akıyor diyorlar. Şu bayanlar kadar çeken var mı acaba saçından :)

haklısın canım ya ne cok ugrasıyoruz sacımızla annem bıktı artık benden yeter kel kalcaksın dıyo sempatiksalakcinni
aslında haklısın denemeden nerden bılcemkı koleston denesem bıkez bısey olmaz acaba küllü sarıya mı boyasam koyu oluyo ya hanı boyandıgında belkı aktıkca guzel olur

aynı problem bendede vardı eskiden zemini açtırıp üstüne açık sarı röfle yaptırıyordum ilk günler süper oluyordu ama yıkandıkça zemin hem açılıyor hemde kızıllaşıyor istediği kadar küllü olsun farketmiyor bence.zemini tekrar doğal rengine boyattım denedim yine kötü oldu.bende karar verdim tekrar ana rengine boyadım.diplerden iyice doğal saçımı uzattım.şimdi yaz tatilinde boyalı kısımları kestirip röfleyi boyasız saçımın üstüne yaptıracam bakalım şimdide kızıllaşabilecekmi!umarım bu kez amacıma ulaşırım bunca zaman beklediğime değer inşallah.

bu arada avatarındaki fotoğraftaki kızın saç rengi benim ilk boyamdı daha doğrusu önce kuaföre boyattım beğenmedim kendim lorealin 7.1 di yanılmıyorsam boyasını aldım boyadım aynı bu kızınki gibi olmuştu.bide burdaki renkler ne kadar düz gibi olsalarda aslında aralarına farklı tonlar atıyorlar.bende önceki röfleyi kapatmak için 7.1 kullanınca tıpkı böyle olmuştu.yoksa tek başına kutunun üstündeki renk asla çıkmıyor dedimya onlarda ışıklandırma yapılıyor

evt cnm haklısın neler yapıolar onlar saclarına.. ınsallah senın sacında ıstedıgın gıbı olur

evet tatlım ben bu kızın sacını da cok begenıodm ama bu bıraz daha kızıl o benım koydugumdan ama ıkısıde cok guzel gercekten
tesekkurler canım

Şipşak çekim yaptım şimdi.Güneş vurunca açık görünmüş daha koyu aslında benim saçlarım.Evet sanırım benim saçlar da azcık matlaştı :çok üzgünüm: Heee taranmamış durumda ,napayım uğraşamadım...:kedi:

Back