- 15 Temmuz 2013
- 4.391
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.612
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Bağlantıya tıklayınca ben açamadım sizde açılıyor sanırım. Hic bisey takmayayim öyle mi?Aksesuar fazla olur.
Yok bence elbise çok gösterişli geldi.Bağlantıya tıklayınca ben açamadım sizde açılıyor sanırım. Hic bisey takmayayim öyle mi?
Bir kombinde bir star olur.
Elbise zaten yıkılıyor, geri kalan her sey en sade sekilde olmali.
Aksesuar olarak sadece küpe yeterli bence
Abiye giymekpek bana göre değil sevemiyorum. Kendi kına gecemde bile.deli olmuştum ne giycem düşüncesiyle. Begenemiyorum, benimseyemiyorum. Bunu da cok beğendim Internetten nelere baktiysam icime sinmedi.Yok bence elbise çok gösterişli geldi.
Kolye küpe ne olabilir acaba? Elbisenin diger iki rengini de bir bulabilsem, magazaya ulasamadim. Bu rengi cok guzel ama digerlerini e merak ediyorum.Bence saç aksesuarı takmayın. Kolye ve küpe yeterli.
Elbise guzel bence de sallanmayan kırmızı bir küpe yeter.Abiye giymekpek bana göre değil sevemiyorum. Kendi kına gecemde bile.deli olmuştum ne giycem düşüncesiyle. Begenemiyorum, benimseyemiyorum. Bunu da cok beğendim Internetten nelere baktiysam icime sinmedi.
Tayan Jewellery Kadın 925 Ayar Rose Altın Kaplama Gümüş Damla Motifli Baget Taşlı Set&takım Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKolye küpe ne olabilir acaba? Elbisenin diger iki rengini de bir bulabilsem, magazaya ulasamadim. Bu rengi cok guzel ama digerlerini e merak ediyorum.
Teşekkür ederim. Gri tonlari diyorsunuz yani..
İlk linkteki gibi rose gold da olur :)Teşekkür ederim. Gri tonlari diyorsunuz yani..
konun burası değil mi?ona göre yorum yapayımhttps://www.ilmio.com/tr/dugun-konuk/ilmio-empirme-acik-omuz-tul-abiye-siyah-p8001858
Bu abiyeyi cok beğendim farkli renklerini gidip magazada görüp denemeyi düşünüyorum. Boyuma, bedenime uygun tarzin bu olduğunu düşünüyorum. Benzer sekilde topuz yaptirmak istiyorum. Çiçekli bir saç aksesuari fazla.mi olur? Kolye küpe takmayi cok severim. Bunun üstüne nasil bir sey düşünmeliyim?
Evetkonun burası değil mi?ona göre yorum yapayım
elbiseyi çok beğendim.beyaz tenliysen resimdeki gibi canlı rengini al.esmersen açık renktte olur krem gibi
Buğday tenliyim.elbiseyi çok beğendim.beyaz tenliysen resimdeki gibi canlı rengini al.esmersen açık renktte olur krem gibi
ikisi de olur o zaman.resimdeki elbisenin benzeri boyu diz desi var bende.canlı renk resimlerde de güzel duruyor.gold takı olmaz bu elbiseye.beyaz altın minik set.tektaş küpe kolye suyolu pırlanta modeli bileklik olur.Buğday tenliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?