aynı benım durumumu özetlmişsin canım ben de öleyim sezeryan oldum 3 ay önce...
eskilerin içinde komık durunca ben de gittim ucuz bi keten pantolonla 2 bol tişört aldım bi süre onlarla idare edip 5-6 kilo versem zaten yavaş yavaş eskilere sığarım heralde tabi göbek kısmını bilemicem o nolur((
diyet tabiiki yapamıyorum ama bugunden itibaren yediklerime dikkat ediyorum şubat annesiyim orda foruma yeni topic açtım 2011 şubat anneleri hadi kilolara veda zamanı diye,orda hergun ne yiyip içtiysem ne hareket yaptıysam yazıcam,bu hem benı motve eder hem de kendimi kontrol etmeme yardım eder diye düşündüm,gel topiğe sen de katıl bana:)
menümü oku,emziren bi anne için gayet iyi,kalorisi ideal..istersen dene,ben işe yarayacağından eminim.
offf off bu kilolarda neden başımız dertte yaaaben normal doğum yaptım ama zaten 72 ile hamile kalmıştım birde doğumdan sonra hiç korse falan giymedim göbeğimi sarmadım olduğu gibi kaldı pantolanlar kalcalarımdan çıkmıyoo göğüsler dersen patlayacak kocaman oldu temelli hiçbirşeyim olmuyo yaaa annemde durmadan yediriyo süt olsun diye
o zıkkım sarkık şey gitmiyor kolay kolay bıgıl bıngıl sallanıyor.vay anasını bi doğum yaptım karıncaazım ne biçim oldu.şimdi yine hamileyim korkmasam gerdiririm karnımı da korkarım ayol
ben de 14 kilo aldım ve hepsini verdim hem de ilk 15 günde.isteyerek olmadı ama yapı meselesi.şimdi 2 kilo aldım tekrar , istesem hemen veririm.kilo gitse de bir miktar göbek kalıyor maslesef.
sütü asıl yapan şeyler sıvılar kesdinlikle.ben sıvı tüketimine çok dikkat ediyorum ve ne kadar çok tüketirsem o kadar sütüm oluyor.
benim problemim göğüslerimle.2 beden büyüdüler ve daha önce giydiğim pek çok şey gelmiyor.özellikle gömleklerin düğmeleri sıkıntılı.kıyafetler olsa bile o görüntüden hoşlanmıyorum.babannem gibi
canım göğüsler zaten dikkat ettiysen hamile kalır kalmaz hemen büyümeye başlıyor,1 beden atıyor hemen.
e 1 beden de süt dolunca atsa normal tabi 2 beden ben de gömlek giyemiyorum o yüzden:)))
olsun süt olsun da razıyım ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?