Ne Giyeceğim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi U17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

U17

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
180
22
298
Ankara
Doğum yaptıktan sonra dışarı çıkmak istediğimde giyecek birşey bulamadım...
Eşoftman giydim sürekli öylede devam ediyorum... ya da tayt ve tunik...
Sezeryandan sonra dikişin üstüne düşen o göbek mi et parçasımı nedir
pantolanlarda çok ama çok çirkin duruyor... eskiler zaten olmuyor...
hamileliktekiler bol...
Yeni alıp kilolarla kalmak istemiyorum...
Giyecek bişey bulamazsam zayıflarım psikolojisi... diyette yapılmıyor emzirince...of of of

Gardolap azına kadar dolu ama ben giyecek şey bulamıyorum
Sizler nasıl aştınız bu sorunları...
Diyetsiz ne kadar zamanda kilo verebilirdiniz...

aynı benım durumumu özetlmişsin canım ben de öleyim sezeryan oldum 3 ay önce...
eskilerin içinde komık durunca ben de gittim ucuz bi keten pantolonla 2 bol tişört aldım bi süre onlarla idare edip 5-6 kilo versem zaten yavaş yavaş eskilere sığarım heralde tabi göbek kısmını bilemicem o nolur((

diyet tabiiki yapamıyorum ama bugunden itibaren yediklerime dikkat ediyorum şubat annesiyim orda foruma yeni topic açtım 2011 şubat anneleri hadi kilolara veda zamanı diye,orda hergun ne yiyip içtiysem ne hareket yaptıysam yazıcam,bu hem benı motve eder hem de kendimi kontrol etmeme yardım eder diye düşündüm,gel topiğe sen de katıl bana:)
menümü oku,emziren bi anne için gayet iyi,kalorisi ideal..istersen dene,ben işe yarayacağından eminim.

benim 5,5 ay oldu hala eşoftman giyiyorum. birde hamileliğin ilk dört ayında giymek için biraz büyük beden pantolon almıştım. onların içine girmeye çalışıyorum. düğün sezonuda başlıyor. ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
şu göbek işini nasıl çözeceğiz acaba??? ben doğumdan sonra korse giyilmesi gerektiğini de bilmiyordum. sonradan öğrendim. göbeğimin içi boş resmen. aşağı doğru sarkan bir torba misali.
ooooofffff, oooooffff

kızlar ben 2 doğum yaptım sezeryanla

kilolar dikkat etmeden gitmiyor ne yazıkki...
o göbek de sporsuz gitmiyor. zayıflasanız da o kalıyor.

ben de aynı sorunları yaşadım. zor günlerdi. bebeğim 6 aylık olunca diyete başladım. doktor kontrolünde
yaptım tabi. hemdiyet yaparken çok daha sağlıklı besleniyor insan. bebeğimi de 18 ay emzirdim.
3 ayda 10 kilo verdim. gerçi kışboyunca dikkat etmedim yediklerime. 3 kilo aldım.şimdi onu vermeye çalışıyorum

görenler 2 çocuğum olduğuna inanmıyor.

hamur işine ve şerbetli tatlılara dur diceksiniz.. tatlı ihtiyacınızı haftada 2 defa yağsız yapılan sütlü tatlılarla gidereceksiniz. ve öğün atlamadan düzenli besleniceksiniz. spor da yapabilirseniz süper olur.
insanlardan aaa sen kilomu verdin gibi sözler duyunca da gaza gelip eski formunuza döneceksiniz..

yaparsınız kızlar...

tabiki katılırım....

Bugün Ocak ayında yazıldığım spor kulubune nihayet gittim ve bütün hareketlerimi yaptım... terten öldümmmm
Başaracağımmmmm

offf off bu kilolarda neden başımız dertte yaaaben normal doğum yaptım ama zaten 72 ile hamile kalmıştım birde doğumdan sonra hiç korse falan giymedim göbeğimi sarmadım olduğu gibi kaldı pantolanlar kalcalarımdan çıkmıyoo göğüsler dersen patlayacak kocaman oldu temelli hiçbirşeyim olmuyo yaaa annemde durmadan yediriyo süt olsun diye

Allah kolaylık versin.... Sütü çok yemek yemek yapmıyor... Süt oluşmu hem genetik hem de bol sıvı tüketmekten geçiyor ve yeşillik...

ayy!! göbek derdi bende de var!! doğum yapalı 18 gün oldu ve 10 kg verdim. sezeryan yaramın üzerinden sarkan göbek beni delirtecek!! of!

o zıkkım sarkık şey gitmiyor kolay kolay bıgıl bıngıl sallanıyor.vay anasını bi doğum yaptım karıncaazım ne biçim oldu.şimdi yine hamileyim korkmasam gerdiririm karnımı da korkarım ayol

o zıkkım sarkık şey gitmiyor kolay kolay bıgıl bıngıl sallanıyor.vay anasını bi doğum yaptım karıncaazım ne biçim oldu.şimdi yine hamileyim korkmasam gerdiririm karnımı da korkarım ayol

İlk günler aynaya bakmak istemiyordum... sonra biraz toparladı sarkık... önüme gelene sizinde böyle olmuşmuydu... Geçiyor mu diye soruyorum... Özellikle alışveriş merkezlerindeki emzirme odalarında... Çatlakları geçtim artık... O sarkık düz olsun yeter...

tabiki sonradan biraz toparlanıyor çatlaklar da inceliyor.ama benim ikizlerim olduğu için karnım çok büyüktü ve gerginliğini kaybetti.fakat sporla azıcık da olsa toparlanabilir.ama ben 3 sene sonra yine hamileyim.artık bu doğumdan sonra kendime iyice çeki düzen verecem.

kınızlar ben de çok kilo aldım doğumda.hamileyken giydiğim kotumla gezdim bi süre ama insanın çok morali bozuluyor. gittim önce kendime kot ve bikaç üst aldım bebeğim 3 aylıkken. kızlar bende bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum ama şu anda diyetteyim. ben emzirirken diyet yapılmaz fikrine karşıyım.çokta güzel yapılıyo. ben diyetisyene gidiyorum ve çok daha sağlıklı besleniyorum tüm gıdaları yeteri kadar alıyorum.sütümde de hiç azalma yok çok şükür. bence diyet yapabilirsiniz tabiki aç kalmadan ve gerekli besinleri alarak zaten aburcuburu kesince bile insan hemen kilo veriyo.

ben de 14 kilo aldım ve hepsini verdim hem de ilk 15 günde.isteyerek olmadı ama yapı meselesi.şimdi 2 kilo aldım tekrar , istesem hemen veririm.kilo gitse de bir miktar göbek kalıyor maslesef.
sütü asıl yapan şeyler sıvılar kesdinlikle.ben sıvı tüketimine çok dikkat ediyorum ve ne kadar çok tüketirsem o kadar sütüm oluyor.
benim problemim göğüslerimle.2 beden büyüdüler ve daha önce giydiğim pek çok şey gelmiyor.özellikle gömleklerin düğmeleri sıkıntılı.kıyafetler olsa bile o görüntüden hoşlanmıyorum.babannem gibi

canım göğüsler zaten dikkat ettiysen hamile kalır kalmaz hemen büyümeye başlıyor,1 beden atıyor hemen.
e 1 beden de süt dolunca atsa normal tabi 2 beden ben de gömlek giyemiyorum o yüzden:)))
olsun süt olsun da razıyım ben:)

Kızlar 2010 ağustos annesiyim
61 ile hamile kaldım
81 ile dogum yaptım
İlk haftasında 10 kılo gitti
Ancak sutum çok azdı
Yedim ictim
Hoooppppp 5 ayda 10 kiloyu yine aldım
Ek
Gıdaya geçtim
6.ayda tamamen başladım
Hemen doktora gittim
Diyetimi yazdırdım
2 haftada 4 kılo verdim
Sonra haftada 1 kılo
Derken 11 haftada 12 kılo vermiş durumdayım
Kılo verme durumum için doktor haftada 1 kılo demişti
Ancak yarım kiloya indi
Çünkü hareket edemiyorum
Öğretmenim ve atanmak için KPSS hazırlanıyorum
Masa basında oluyorum yani

12 kılo beni çok motive etti
Aaa ne çok zayiflamissin denildikce gaza geliyorum
Eski kiyafetlerim olmuyor henüz
Ama en azından giydiklerim yakışmaya başladı
Kendimi daha güzel daha seksi daha bakımlı görüyorum

Esim güzellik uzmanı
Fuarlar yarışmalar egitimler...
Girmediğimiz ortam görmediğimiz güzel yok
Yan yana durmak istemezdim
Simdi yanından ayrılmıyorum :)

Hedefim oğlumun dogum gunünde eski kiloma kavuşmak
Biraz zor olacak ama 9 kılo kaldi
Hiç olmazsa 5 gitmiş olsun :)

Sütten kestikten sonra ilk işim gögüslerimi küçültmekkkk.... çok çekiyorummm...

Benim yapmaman gereken ama kendime dur diyemediğim abur cuburlar...
Bana güzel bir diyet listesi gerek... Çay yanında sabah kaltıggımda emzirirken...
Evde yanlız olunca doğru düzgün yemek yapıp yiyesim gelmiyor... canım istemiyor...
Zaten bu zamana kadar hiç düzenli beslenmemişimdir..
hamile kalmadan önce düzenli besleneyim dedim folik asit kullandım 10 kilo aldım hamile kaldım...
Hamiileliktede 25 felan... 103 kilo ile doğuma gittimm aaaaaaa
şimdi 88 kiloyum...
verilecek 20 kilom var eski kıyafetlerime girmek için... 15 kilosu göbekten... Gögüslerimde 5 kilo eder... kalça bacakta işye yok zaten onlar kalsın .))))))))))

Son düzenleme:
mrb hanımlar bende 2doğum yaptım ikiside sezetyanla miniğim 13 aylık şuan ilk doğumumda herkes ye süt olsun dedi ve ben 3ayda doğum yaptığım kiloya ulaşmıştım ikinci doğumda daha tedbirli oldum aslında yemeyle sütün alakası çok yok bol sıvı tüketin yeşil sebzeler tatlı mümkün olduğunca z yiyin çok isterseniz sütlü tatlılar tercih edin ben ikinci doğuma 62 ile girdim oğlum 4aylıkken ben 48 kiloydum şuan 46,5 kiloyum ve gören 2çocuğum olduğuna kesinlikle inanmıyor helede sezeryanla doğum yaptığımı duyunca dahada şaşırıyolar göbek içinde doğumdan sonra korse kullanın ve plates yapın çok faydasını göreceksinzi emin olun

bende kilo sorunu yaşıyorum her yere eşortmanla gidiyorum.
ve göbek en az 4 kilo göbek var
ama hareketsiz nasıl gidecek kızlar ya
evden dışarı çıkamıyoruzki bebeişleee
yazıkkk bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…