- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 34
- Konu Sahibi HulyaGulsah
-
iyi Gidiyor gibi işte karmaşık biraz bende Seni gözetliyordum nelerde bu kız diye.. Aslında senle dertleşmeye ihtiyacım var biraz ....
Aynı tas aynı hamam ablacım napim yok gitmedi daha eşini bekliyor o gelsin beraber gideceklermiş geri istanbula eşininde ne zaman geleceği belli değilmiş.
Ne yapim ablacım rahatsızım biraz uyudum biraz kendime geldim azıcık bir sayfma bakm dedm iyi yapmışm sen burdaymşsn :)
Sen nasılsın nasıl gdiyor hayat
iyi Gidiyor gibi işte karmaşık biraz bende Seni gözetliyordum nelerde bu kız diye.. Aslında senle dertleşmeye ihtiyacım var biraz ....
Benim eşimde benden Uzağa gidiyor.. Sen alıştınmı hiç telefonda tarışıyormusunuz ? Nasıl Oluyor uzaklık ?tabi ablacım ne demek hemen yzıyorum sana
Benim eşimde benden Uzağa gidiyor.. Sen alıştınmı hiç telefonda tarışıyormusunuz ? Nasıl Oluyor uzaklık ?
skype yençevirdi yüklemesi uzun sürdü kızmsneden nıe cıktınnnnnn
Bizde En fazla 2 ay kadar ayrı kalıcazda Eşim ayrı kalıcaz diye çok hafif trip yaptı bana Sonra biraz kavga ettim onunlaaa bugünden basladık yani. tartısmayaaanapim canım iyiyim bebişmde iyi çok şükür sen ne yapıyorsun nasıl gdiyor çalışmalar :)
nasıl olsun abla ya çok özlüyorum bliyorsun nasıl sevdiğimi zaten yapacak birşey yok 10 günde bir arıyor çok özlememk içn konuştukca dayanamıyorz çünkü 3 ay sonra gelince gitmicek geri yollamıcam dayanamıyorum, hiç tartışmıyoruz çok şkür beni özledğni çok sevdğini söylüyor bende ona söylüyorm tbi bebeğmzi anlatıyorum bugn bnu yaptı falan dye sen nasıl dayanıcksn
Bizde En fazla 2 ay kadar ayrı kalıcazda Eşim ayrı kalıcaz diye çok hafif trip yaptı bana Sonra biraz kavga ettim onunlaaa bugünden basladık yani. tartısmayaaa
Bizde Tartıştık biraz ben ağladım.. Sonra yanıma geldi yata girip uyuduk Sonra beni öptü işe gitti insallah hakkımızda hayırlısı olurhadi ya .s abla bizde gitmeden gitmiyeceksin gidicem kavgası yaptıkta öpüşp koklaşmayla bitti sonu :26:
kavga etmeyn ablacm ya 2 ay sık dişini emin ol özlemek iyi oluyor biraz bu fazla ama yapacak birşey yok birbrnzn üstüne dha çok düşersinz emin ol :)
Bizde Tartıştık biraz ben ağladım.. Sonra yanıma geldi yata girip uyuduk Sonra beni öptü işe gitti insallah hakkımızda hayırlısı olur
ıyı gıdıo tatlımm hayırlısı bakalımm:))zor tabı canımm ınsan zoorlanıo ben cektıgım ıcın bılıorumm olsun dayan bıraz canımm valla bende napım evdeyımm aynı seyler yanıınapim canım iyiyim bebişmde iyi çok şükür sen ne yapıyorsun nasıl gdiyor çalışmalar :)
nasıl olsun abla ya çok özlüyorum bliyorsun nasıl sevdiğimi zaten yapacak birşey yok 10 günde bir arıyor çok özlememk içn konuştukca dayanamıyorz çünkü 3 ay sonra gelince gitmicek geri yollamıcam dayanamıyorum, hiç tartışmıyoruz çok şkür beni özledğni çok sevdğini söylüyor bende ona söylüyorm tbi bebeğmzi anlatıyorum bugn bnu yaptı falan dye sen nasıl dayanıcksn
canım yılan zehri var aktarlarda bulablrsn yağı ama onu kullan mutlaka faydasını görceksin.
ohh be sonunda yaşıt buldum kendime
dün alışverişe çıktım bende 1 tayt bir pantolon 2 bluz bir bot aldım
hafta sonuda kuaföre bakıma gidicem saçlarımda çok kırık oldu benimde nasıl kıyıcam saçıma bilmiyorm kalçama geliyor ahh ahh
yılan yağını denicem inşallah geri çıkar saçlarım benimde saçlarım baya uzun dökülmekten bişe kalmadı bende eşimin gazına geldim kestiremezsin kestiririm gitti benim saçlarım neyseki hemen uzadılar şimdide dökülüyor
koyu renkli pantolon alsaydın açık renkli pantolonlar basenleri baya büyük gösteriyor
Aynen.... Eşin Gelince ne İş yapmayı planlıyor ??
kızlar, bebek emziren biri için, yılan zehri(???), yılan yağı gibi şeyler zarar verebilir. demir eksikliğin var mı, onu öğren. saç dökülmesi çok yapar. hem bebek sütünüzden de eksik beslenmemiş olur. dr a sorun saç sorununuzu...
ıyı gıdıo tatlımm hayırlısı bakalımm:))zor tabı canımm ınsan zoorlanıo ben cektıgım ıcın bılıorumm olsun dayan bıraz canımm valla bende napım evdeyımm aynı seyler yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?