Ne Giyebilirim ?

iyi Gidiyor gibi işte karmaşık biraz bende Seni gözetliyordum nelerde bu kız diye.. Aslında senle dertleşmeye ihtiyacım var biraz ....

napim canım iyiyim bebişmde iyi çok şükür sen ne yapıyorsun nasıl gdiyor çalışmalar :)
nasıl olsun abla ya çok özlüyorum bliyorsun nasıl sevdiğimi zaten yapacak birşey yok 10 günde bir arıyor çok özlememk içn konuştukca dayanamıyorz çünkü 3 ay sonra gelince gitmicek geri yollamıcam dayanamıyorum, hiç tartışmıyoruz çok şkür beni özledğni çok sevdğini söylüyor bende ona söylüyorm tbi bebeğmzi anlatıyorum bugn bnu yaptı falan dye sen nasıl dayanıcksn

Bizde En fazla 2 ay kadar ayrı kalıcazda Eşim ayrı kalıcaz diye çok hafif trip yaptı bana Sonra biraz kavga ettim onunlaaa bugünden basladık yani. tartısmayaaa

Bizde En fazla 2 ay kadar ayrı kalıcazda Eşim ayrı kalıcaz diye çok hafif trip yaptı bana Sonra biraz kavga ettim onunlaaa bugünden basladık yani. tartısmayaaa

hadi ya .s abla bizde gitmeden gitmiyeceksin gidicem kavgası yaptıkta öpüşp koklaşmayla bitti sonu :26:
kavga etmeyn ablacm ya 2 ay sık dişini emin ol özlemek iyi oluyor biraz bu fazla ama yapacak birşey yok birbrnzn üstüne dha çok düşersinz emin ol :)

Bizde Tartıştık biraz ben ağladım.. Sonra yanıma geldi yata girip uyuduk Sonra beni öptü işe gitti insallah hakkımızda hayırlısı olur

Aynen.... Eşin Gelince ne İş yapmayı planlıyor ??

ıyı gıdıo tatlımm hayırlısı bakalımm:))zor tabı canımm ınsan zoorlanıo ben cektıgım ıcın bılıorumm olsun dayan bıraz canımm valla bende napım evdeyımm aynı seyler yanıı

kızlar, bebek emziren biri için, yılan zehri(???), yılan yağı gibi şeyler zarar verebilir. demir eksikliğin var mı, onu öğren. saç dökülmesi çok yapar. hem bebek sütünüzden de eksik beslenmemiş olur. dr a sorun saç sorununuzu...

doktoruna sor bencde tatlım bayan haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…