• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne giydirmeli?

cameronhowe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
3.626
10.580
158
30
16 aylik bebegim var. Biz sahil kesiminde yasiyoruz buralar hala sicak. Izne cikicaz 15 gun 1 hafta kayinvalidemlerde 1 hafta annemlerde olucaz. Kayinvalidemler kayseride yasiyor. Annemler de nizim gibi sicak bir yerde. Burda hala yazlik giyiyoruz. Ama orda napayim bilemedim. Kayinvalideme sorsam giydir de giydir der, onlardan soguga karsi objektif yorum almak imkansiz. Her ihtimale hore goturmeyw kalkissam valiz dolup tasiyor. Oralarda yasayip, cilginca cocugu giydirmeyen, ılımlı kisilerden oneri alabilir miyim? Ne goturmeliyim yanimda, ne kadar giydirmeliyim?

Ben olsam hava durumuna bakıp ona göre kıyafet alırım.

Bilmiyorum da kar yağmaz sanırım…

Ben olsam hava durumuna bakıp ona göre kıyafet alırım.

Bilmiyorum da kar yağmaz sanırım…
Bakiyorum da. O isler de hic belli olmuyor ki, qyni hava derecesi yazarken bazen soguk bazen daha sıcak oluyor. Ona gore 10 dercee asagi bizim buradan. Bi turlu kestiremiyorum valla su an

Bakiyorum da. O isler de hic belli olmuyor ki, qyni hava derecesi yazarken bazen soguk bazen daha sıcak oluyor. Ona gore 10 dercee asagi bizim buradan. Bi turlu kestiremiyorum valla su an
Anlıyorum.

Ben de ince giydirip çok eleştiri alıyorum ki biz de sıcak memleketteyiz.

Bakalım belki oralarda yaşayan arkadaşlar yardımcı olur.

Back