• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne ESTROFEM'miş bee

Luvrita21

Gel artık meleğim...
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
64
17
3
Slm arkadaşlar ben bu ay estrofem kullandım ve bugün itibariyle 7gün geciktim fakat gebelik te yok kist de yok ama hasta da olmadım bu kadar gecikme normal mi

Slm arkadaşlar ben bu ay estrofem kullandım ve bugün itibariyle 7gün geciktim fakat gebelik te yok kist de yok ama hasta da olmadım bu kadar gecikme normal mi
estrofemi bilmiyorum ama bi arkadaş regl olmadı 2.regl dönemine kadar bidahaki ay oldu yani onda da bişi yok

estrofemi bilmiyorum ama bi arkadaş regl olmadı 2.regl dönemine kadar bidahaki ay oldu yani onda da bişi yok
Ben olabilir miyim o arkadas :))
Valla 31 gun geciktim saka gibi ama hicbir sorun yoktu olabiliyo yani boyle gecikmeler takmamak lazim kan testi yaptirsiysan bebek yoktur beklemek lazim sadece öğrendiğim bu oldu bnm

Estrofem rahmi kalınlaştırır. Tüp bebek tedavisinde kullanmıştım eğer bebek yoksa bıraktıktan kısa bir süre sonra adet olmalıydın. Estrofem biteli kaç gün oldu?

Ben olabilir miyim o arkadas :))
Valla 31 gun geciktim saka gibi ama hicbir sorun yoktu olabiliyo yani boyle gecikmeler takmamak lazim kan testi yaptirsiysan bebek yoktur beklemek lazim sadece öğrendiğim bu oldu bnm
hahahahaaaaa sensin arkadaşım nickini hatırlayamadım :D:D:D heryerden yazışıoz bak :)))))

Back