- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Ben de öyle olduğunu düşünmeye basladim.meger ne çok hayalim varmis.hayat çok guzelmis.depresyondan çıkıp halinize durumunuza sukredin diye diye bence bu bir mesaj.gorun bakın hicbisey çıkmayacak.aa siz depresyondan çıkacaksınız.yarin sonuçları bekliyoruz
Evet şu an ben de öyle yapiyorum.mutlu olmak da mutlu etmek de çok kolay aslinda..Öncelikle çok geçmiş olsun.Ne düşüneceğimi bilemedim demişsiniz ya çoktan tumoru,ameliyatı,ailenizi..düşünmeye başlamışsınız.Yani karalar bağlamişsiniz bile.Ben de uzun zamandır depresyon tedavisi görüyorum.Ailem benim içinde çok üzülüyor farkındayım.Ama bugün ne yaptım biliyor musunuz,gittim kendime beğendim bir ceket aldım.Aman bizimkiler ne mutlu ne mutlu.Giydirip giydirip çıkarttilar ceketi üzerimden.Cok basit bir ornek ama siz iyi olduğunuzu ailenize hissettirirseniz aileniz de iyi olur.Depresyondan kurtulmaya çalışın.Kendiniz için çabalayın.Emin olun ailenizin tavrı değişecektir.Birazcik gayret,birazcık moral,sonra güzel haberler lütfen:)
Geçmiş olsun, çok sevindim. Ben doğumdan sonra lohusa depresyonuna girdim. Sanki herkes çok mutlu ben mutsuzum, sanki amansız bir hastalığım var gibi düşünüyor sürekli ağlıyordum. Derken bebeğim hastaladı ve 5 gün hastanede yattık. Onun dışında hiçbir şey düşünmedim ve aslında ne kadar sağlıklı olduğumu anladım hamdolsun. Ondan sonra iyi oldum. Evet keşke bebeğim hastalanmasaydı ama demekki benim iyi olmam da buna bağlıymış. Depresyon falan geçti gitti çok şükür.Merhaba arkadaslar.Mr sonuçlarım tertemiz cıktı şükürler olsun.oraya yazılanlar sadece şüphe imis.
O kadar mutluyum ki..bir o kadar da hastane yetkililerine ofkeli.Ne gerek va4di ni ağır tanıları yazıp bozuk olan psikolojimi daha çok bozmaya.
Ama Rabbim kuluna önce sevinsin diye önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmus. Bu da bana ders oldu..☺
Çok teşekkür ederimm..Size de coook geçmiş olsun..Geçmiş olsun, çok sevindim. Ben doğumdan sonra lohusa depresyonuna girdim. Sanki herkes çok mutlu ben mutsuzum, sanki amansız bir hastalığım var gibi düşünüyor sürekli ağlıyordum. Derken bebeğim hastaladı ve 5 gün hastanede yattık. Onun dışında hiçbir şey düşünmedim ve aslında ne kadar sağlıklı olduğumu anladım hamdolsun. Ondan sonra iyi oldum. Evet keşke bebeğim hastalanmasaydı ama demekki benim iyi olmam da buna bağlıymış. Depresyon falan geçti gitti çok şükür.
Sizin için de çok sevindim.
Çok şükür işte bakın kara kara düşünmeye hiç gerek yokmuş.Depresyonunuzun üstüne düşün biraz da herşey yavaş yavaş düzelir.Sonucta eşek bulundu artık dimiMerhaba arkadaslar.Mr sonuçlarım tertemiz cıktı şükürler olsun.oraya yazılanlar sadece şüphe imis.
O kadar mutluyum ki..bir o kadar da hastane yetkililerine ofkeli.Ne gerek va4di ni ağır tanıları yazıp bozuk olan psikolojimi daha çok bozmaya.
Ama Rabbim kuluna önce sevinsin diye önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmus. Bu da bana ders oldu..☺
evettÇok şükür işte bakın kara kara düşünmeye hiç gerek yokmuş.Depresyonunuzun üstüne düşün biraz da herşey yavaş yavaş düzelir.Sonucta eşek bulundu artık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?