Ne diyeceğini bilemiyor insan :D

yasmingncc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
234
208
53
28
Selam arkadaşlar,
Geçen ay 6. ayımızın kutlamasında sevgilim deniz manzaralı biyere beni yemeğe çıkarttı. Kocaman bir ayı aldı birde sanırım bu konuyu tartıştığımızdan olsa gerek gümüş tektaş almış ama ortada evlenme teklifi yok.
Genel haraketleri saygılı düzgün annesiyle de tanıştım annemi de tanıyor. Fakat yinede emin olamıyorum benimle ciddi düşünüyormu diye çünkü dün olan 7. ay dönümümüzü de hatırlamadı...
Birde 7 aylık sevgililik neticesinde evlilik planı hala oluşmadıysa sizce daha sonrasında oluşma ihtimali varmıdır yoksa oyalıyonmu sen beni diyerek başına çörekleneyim mi?
20 yaşındayım dönüş bekliyorum fikirlerinizi çook merak ediyorum.

20 yaş evlilik için çok erken değil mi?
okumuyor musunuz? yaşınız çook genç

ayrıca 7. ay dönümünü hatırlamamak sizinle ciddi düşünmediğini göstermez
ay dönümü bence saçma sapan bir şey o ayrı konu
ama yıl dönümünüzü, doğum gününüzü hatırlamasa bile bu sizinle ciddi düşünmediğini göstermez ki
bu romantikliklerin sevgi ve ciddiyetle alakası yok

her ayınızı kutluyor musunuz böyle ? eşimle 3 yıl sevgili kaldık ne benim aklıma geldi ne onun ayrıca evlilik gibi bir kararın 7 ayda oluşabileceğini sanmıyorum. evet bu kararı 10 günde alan da var ama 7 ayda karar vermemesi de evlenmek istemediği ya da ciddi düşünmediği anlamına gelmez bence.

Her ay kutlama mi yapiyosunuz?? adam belki de omrumun sonuna kadar her ay boyle kutlama mi yapicam ben diye dusunuyo olabilir

her ay kutlama woow lükse bak yanında değer vermese bunu yapmaz bence sabırsız davranmayın 20 yaş çok erken hayatın tadını çıkarın

Konuyu yanlış oluşturdum sanırım her ay kutlama yapmıyoruz tabiki öyle bir bütçe yok ama her ay insan bi sevgilim 7. ayımız kutlu olsun falan bekliyor bişey yani.. Bide şey aklımı meşgul etti, bir yerde okumuştum evlenen çiftlerin %80i ilk 6 ay içerisinde evlenmeye karar veriyorlarmış. yani 6 ayda karar verilmezse dahada evlenmiyosunuz gibi bişey. Niyetim tabiki bu yaşta evlenmek değil, bu arada ailesel sorunlarım nedeniyle maalesef üni.yi bıraktım. ama yinede şunu düşünmek istiyorum ben bununla yıllarca sevgili kalsamda kaderim bu, bununla evlenicem yani kabul edicek oda demek istiyorum..

ben de 4 sene beraber oldum 1.5 yıllık evliyim o dört senenin son beş altı ayında düşündüm evliliği. biraz aceleci davranmıyor musunuz?

Of of...:))) ne diyim...demiyorum bişey....
gel yer değiştirek :)
Ben 20 ve bekar olayım

Sanırım sadece ben aceleci davranıyorum. Çünkü böyle yaptıkça onun daha çok beni inandırmak için yüzük aldığını annesiyle tanıştırdığını, hayatımdaki herşeyle ilgilenip sahiplendiğini farkediyorum sanırım.

20 yaşındaki bir kıza evlilik teklif etmesi için aklını peynir ekmekle yemesi gerek.
Bence sen bir işe gir,boş boş evde oturup onu bekleme.

evlenmwden daha yeni ay sendromuna girmissin cok sacma ya..
valla daha neler cikartacaklar..
yeni ay yedi ay..
daha ne var sirada..

7.ayımız kutlu olsun nedir ya
Ben bi yıldönümü bilirim 1.yıl 2.yıl vs vs.

Bence biraz ağırdan al beklenti icine girmene gerekte yok anlattigina gore acelecisin biraz cocugu da zora sokma derim

Ne kadar acelecisin... 20 yaşında 7 ayda evlilik kararı alsanız anormal olurdu zaten. siz normalini yaşıyorsunuz. Kimse kaçmıyor biraz büyüyün birbirinizi tanıyın emin olun sonra gerisi gelir zaten.

Senden 8 yaş büyüğüm, senin yaşlarındayken evlilik kelimesini görsem bile kaçardım. Hatta geçen yıl nişanlandığımda bile "napıyosun ben ya"diyip hüzünlenmiştim hahahah. Kocamı çok seviyorum, çok mutluyuz, o ayrı bir şey demek istediğim şu ki evlilik planlamak için 25i bekle. 25 sonrası fikirlerinin değiştiğini göreceksin, daha mantıklı adımlar atacaksın. O zaman geldiğinde 7.ay kutlaması istediğini düşündüğün için kendinle dalga geçeceksin. En azından 22 görmeden evlenme ya deli misin, hayat karşına neler çıkartır daha ohooo

sizin icin evlilik icin erken bence. 7. ay donumunuzu neden kutlasin yav birde 7 aylik iliskide ne evliligi daha dur bismillah. yasta 20. bunları sorun eden biri evlilik olgunlugunda degildir. evlensenizde yurumez bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…