Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaçarak evlenmişsin ve hamilesin şimdi niye öyle evlendin,niye çocuk yaptın bla bla demeyeceğim çünkü bunun manası pek yok.sana bazı önerilerim var senden yaşça büyük biri olarak;

1-ilk önce eşine söyle o saçma tüfeği evden yok etsin her kavgada eli ona gidecekse yandın sen.bebeğe yazık.

2-ailenle görüş.onlar seni büyütüp emek harcayan insanlar.elin oğlunun tüm kaprisini çekmeyi göze alıyorsun ailenin de hatalarını affedebilirsin.eşin belkide yalnızsın diye bu cürreti buluyor kendinde

3-bence bir daha çıkıp gideceğim deme,nereye gideceksin? hamilesin sakinliğini korumaya çalış.belli ki kocanın iş bulamamaktan gelen sorunları var.yaptığı çok kötü ama affetmişsin zaten.

4-bu evliliğe nazar değeceğini pek düşünmüyorum çünkü o durumda değilsiniz.İnşallah herşey yoluna girer,hayırlı doğumlar.

Valla düzgün konuş bidaha benle böyle konusursan bırakır giderim bu son Şansın falan diye hamile kadın o kadar korkutulurmu ya sana yada bebeğe bişey olsaydı

Biliyorum bebeğim Sağol yorumun için halledicem en kisa zamanda böyle gitmez

Keşke 18 yaşınızda kaçıp da ailenizi geride bırakmasaydınız. Çünkü insanın 18 yaşındaki haliyle 25 ya da daha sonraki hali aynı olmuyor.şimdi evliliğin başındasınız ama daha sonraki yıllarda nasıl yapacaksınız? Mesleğiniz yok, arkanızda duracak aileniz yok,çok zor. Bir de şu var. Hamile kadına beddua etmek nedir. Bu nasıl bir erkekliktir???? Allah yardımcınız olsun

Ay bi de sizi tufekle vurmalla mı tehdit etti ve siz hala o evde misiniz?? Allah aikına siz napıyosunuzz. Kocanız sizi bi sinir anında vurmasa bile böyle nir kelime nasıl kullanır. Siz o adamla aynı evde nasıl kalıyosunu???? Nazar değdi demişsiniz... Neresi nazar bunun ya?????

evde tüfek olması yanlış bence..eşinin hareketleri komple yanlış...otur güzel bir dille konuş madem seviyorsun birdaha pişman olacağın şeyler söyleme de..heleki bebeğinize yaptığı tehdit!!!

Allah karnınızdaki bebeğe acır da onu kurtarırır işalllah, daha evliliğin ilk yıllarında böyle yapan adam ilerki zamanlarda neler yapar kimbilir. Ben sizin yerinizde olsam aklıma başıma alırırm ve hayata bir yerden tuttunmaya başlardım.

Adam kadına beddua ediyo ve tufekle vurmalla tehdit ediyo ve siz hala bu yprumu mu yapıyosunuz???alllah bu dünyada ve bu ülkede yaşayan kadınlara akıl fikir versin

Kocanız size beddua ediyor, av tüfeğiyle sizi vuracağını söylüyor bunun üzerine siz gereksiz şovalyelik yapıp hadi vursana diyorsunuz, bu da yetmezmiş gibi karnınıza yumruk yapıp kendi çocuğunu vura vura öldürebileceğini söylüyor ve siz tüm bunlardan sonra evliliğimize nazar mı değdi diyorsunuz öyle mi? Eşiniz bu söylediklerini yapabilecek kişilikte mi orasını tam bilemem ama bunları söylemesi bile onda bir potansiyel olduğunu gösteriyor bana göre.

Yaptıkları için kesinlikle tedavi görmeli, tüfeği kaldırınca adam değişecek mi? Hamile olduğum için sanırım, eşinin karnını yumruklaya yumruklaya öldürürüm demesi içimi çok acitti.. Bebegin için birşeyler yap bari öyle bi babası olacak.

Allah yardımcınız olsun.. İş yerinde, sokakta, markette veya aile içinde kısacası her yerde sinirini kontrol edemeyen insanlar var. Küfürlü konuşmak da maalesef çok kötü bir huy, bu huyu kocanızda evlendikten sonra görmek üzücü.. Bence kendinizi biraz çekin, sakinleşin, bu şekilde ani patlamalı kavgalar bebek için de olumsuz.. Evdeki tüfeği de yok etme yolunu arayın, kayınvalidenize filan gönderin..

Bence eşinin stresi nazarı aşmış durumunda hamile kadına böyle davranılırmı yazık ya. birde seni takip ediyordum bu bebeği gerçekten istiyordun dimi. eşinin psikolojik desteğe ihtiyacı var

En acilinden ailenle baris destegin olsun. Esinin ya ciddi psikolojik sorunlari var. Ya da madde kullaniyor

Annenin önce 15 bin tl verip ardından karşı çıkmalarına sebep neydi? Biliyor musun veya sebebini iç düşündün mü?

O tüfek bir kaç kere göz önüne geldiyse eşinin öfke kontrolsüzlüğüyle er geç patlar Allah korusun.
Bir de karnında ki bebeğin, kendi çocuğunun canına kastetmeyi bile düşünmüş.

Eşin maddi problemlerinin sebebini sen ve bebek olarak görüyor ve mantıklı düşünemiyor. Tedavi görmeli mutlaka.

Ne nazari ya, adam bildigimiz manyak.

Bu manyak icin mi ailenle konusmuyorsun kardesim ?? Bence ailenle konusmaya basla ki, bu herif tufegi kapip pesine dustugunde kacacak yerin olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…