ama sankı esınle ayırmaya calısmakta haklı gıbılermıs..birde yasın cok kucuk olunca halıyle tabı..hamılesın bu yuzden ne dıyecegımı bılmıyorum uzmek ıstemıyorum senı ama sonun hayır olsun ınsallah
Ne sini canım kocam olucak herif elinde 2 torba posetle kapıyı acamamis kapı kitliymis sinirlenmis ve bela okumuş
Aileniz haklı çıkıyor. Nazar falan değil bu.
Sizi üzmek değil amacım ama aileniz haklı çıkmıyor mu sizcede.
Av tüfeğiyle vurmayı ima etmiş yetmemiş karnınızdakine kast edebileceğini belirten hal ve hareketlerde bulunmuş. Neymiş kapı kilitliymiş. Böyle bahane mi olur? Kilitliyse yere bırakıp açıversin çok mu zor yada imkansız.
Sebepsiz yere, koskoca bir hiçten olay çıkarmış eşiniz.
Size tavsiyem o tüfeği ortalık yerde bırakmayın, kavga olursa bir daha ki dilerim olmaz, girin kapısı kilitlenebilen bir odaya.
"Allah belani versin Kari kere" devami yok o yüzden anlamadim.
kapi kilitli diyemi bu öfke.
genelde böylemi esin?
Annem kabullendi abimin ustası zaten oda tamam dedi hatta annem 15 bin TL verdi evlenebilelim çocuğun durumu yoktur die ama sonradan eve kapatıldım aç susuz kaldım.
amin canim ama çok kötü bir vaziyetteyım gel bana sor içimi
Kesinlikle kocanızı ve yaptıklarını savunmuyorum ama normalde çok iyi dediğiniz eşinizin bir kereliğine ve ilk kez böyle birşey yapmış olması onun gerçekten stres altında olduğunu gösteriyor bence. Erkekler ceplerinde para olduğu müddetçe huzurlu , o zaman kendilerine güvenleri var. Eşiniz doğumu ve parasızlığı kafasına takmış , size patlamış. Daha çok yanında olmaya çalışın. Altından kalkarız , bebek rızkıyla gelir gibi tesellilerde bulunun. Böylelikle sizi olduğundan fazla sevecektir..
ailende ilgıncmıs anlattıgın kadarıyla tabı..
dıkkat et esıne cocuguna ve sana zarar verebılır
merhaba 2015 Ağustos annesi
ordan tanıyorum seni.. eşini keşke hemen affetmeseydin
destek alsaydı.. arkadaşların dediği gibi sinir falan değil bu
bi psikiyatra falan görüşmeli..
Av tüfeğinin duvarda ne işi var.. hangi zamanda yaşıyoruz. (duvarda yazmamışsınız ama göz önündeymiş eşinin bir gözü onda olduğuna göre) şimdi ben duvarda mı yazdım dersiniz diye belirttim
Duymuyor musunuz haberlerde millet tavuk öldürür gibi insan canına kıyıyor.
Zaten eşinizde de o potansiyel var. Ayrıca nazar değmemiş siz sadece bu sefer görmek istemişsiniz ondan
Gerçekten de duvarda asili hemde girişte.
Haklısın canım
o zaman yüz vermemeye devamMerhaba tatlım böyle bir konu açmak istemedim ama desteğe ihtiyacim var.
aslında barismiycaktim kendini ordan oraya attı ayaklarım kapandı gobegimi öpüp Özür dilerim dedi elimle ititm kafasını sensiz ölürüm felan dedi öğle siritmadim tabi hiçbişi olmamış gibi davranamam