Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annem kabullendi abimin ustası zaten oda tamam dedi hatta annem 15 bin TL verdi evlenebilelim çocuğun durumu yoktur die ama sonradan eve kapatıldım aç susuz kaldım.
amin canim ama çok kötü bir vaziyetteyım gel bana sor içimi

Kesinlikle kocanızı ve yaptıklarını savunmuyorum ama normalde çok iyi dediğiniz eşinizin bir kereliğine ve ilk kez böyle birşey yapmış olması onun gerçekten stres altında olduğunu gösteriyor bence. Erkekler ceplerinde para olduğu müddetçe huzurlu , o zaman kendilerine güvenleri var. Eşiniz doğumu ve parasızlığı kafasına takmış , size patlamış. Daha çok yanında olmaya çalışın. Altından kalkarız , bebek rızkıyla gelir gibi tesellilerde bulunun. Böylelikle sizi olduğundan fazla sevecektir..

Onu yok edicem zaten ben sağ solu belli olmaz dün gözüne bakıyorum göz bebeği okadar büyük ki renkli halkayi yok etmiş töbe töbe sanki içine şeytan kaçmış gibiydi beni en çok üzen şey bebeğime vururum felan demesi oldu o beni yipratti

"Allah belani versin Kari kere" devami yok o yüzden anlamadim.

kapi kilitli diyemi bu öfke.
genelde böylemi esin?

Çünki sadece o bedduayi etti ve sustu.
yalan soyliyemem ufak bişi de bağırır da beddua etmez hani kapı nie kitli ya ac şunu felan der ama

Eşiniz normal değil, siz de hiç değilsiniz. Evde silah varken sıkıyorsa vur ne demek? Çocuk oyunu mu oynadığınızı sanıyorsunuz? Aşırı sinirli ve küfürbaz insanlar bela da okur, bugün çıkmazsa yarın ağızlarından çıkar, günaydın.

ailende ilgıncmıs anlattıgın kadarıyla tabı..
dıkkat et esıne cocuguna ve sana zarar verebılır

Bebeğim olmszmiyim hiç destek oluyorum stresli geliyor konuşuyorum sıkma canını allah büyük elbette acilicak işler bak yaz geliyor felan emin ol aşırı derecede destek çıkıyorum ama oluyor işte böyle beni üzen bebeğime vurma girişiminde bulunmasi

merhaba 2015 Ağustos annesi
ordan tanıyorum seni.. eşini keşke hemen affetmeseydin
destek alsaydı.. arkadaşların dediği gibi sinir falan değil bu
bi psikiyatra falan görüşmeli..

Av tüfeğinin duvarda ne işi var.. hangi zamanda yaşıyoruz. (duvarda yazmamışsınız ama göz önündeymiş eşinin bir gözü onda olduğuna göre) şimdi ben duvarda mı yazdım dersiniz diye belirttim
Duymuyor musunuz haberlerde millet tavuk öldürür gibi insan canına kıyıyor.
Zaten eşinizde de o potansiyel var. Ayrıca nazar değmemiş siz sadece bu sefer görmek istemişsiniz ondan

merhaba 2015 Ağustos annesi
ordan tanıyorum seni.. eşini keşke hemen affetmeseydin
destek alsaydı.. arkadaşların dediği gibi sinir falan değil bu
bi psikiyatra falan görüşmeli..

Merhaba tatlım böyle bir konu açmak istemedim ama desteğe ihtiyacim var.
aslında barismiycaktim kendini ordan oraya attı ayaklarım kapandı gobegimi öpüp Özür dilerim dedi elimle ititm kafasını sensiz ölürüm felan dedi öğle siritmadim tabi hiçbişi olmamış gibi davranamam

Bu cesaretiniz nerden geliyor anlamadım.
Adam vuracağım derken hadi vursana diye tahrik etmek çok tehlikeli ve aptalca..
Zaten öfkeli..
Bir anlık cinnetle oluyor o kötü şeyler.
Siz de üstüne gitmeyin.
Tepkinizi sessiz kalarak da gösterebilirsiniz.
Anne baba olmak için çok erken.
İnşallah her ikiniz de aklınızı başınıza alırsınız..

Gerçekten de duvarda asili hemde girişte.
Haklısın canım

o zaman yüz vermemeye devam
sonrasında uzmana gitmesini iste.. maddiyatı bahane etmesin
devlet hastanelerinde de var..

çocuğum için endişeleniyorum.. istemeden ona da yaparsın kahredersin falan de
bir de bela nın yedi mahalle ye zararı var
o lafı unutmasını iste..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…