dengesiz midir nedir, neden çöp poşetiyle tekrar eve geldi anlamadım, tam olarak neye beddua etti
Nazar mi? Kocanin içindeki şeytan diyelim biz buna istersen. Yüzünü göstermeye başlamış Allah yardimcnz olsun
Evin kapısı kitliymis acamamis 2 torba çöp elinde geri geldi ona küfür etmiş
Çöp at dedin diye mi kızmış?
Valla neresinden tutsam elimde kaldı konun canım.
19 yaşında gencecik kızsın keşke bebek için acele etmeseydiniz. Evdeki tüfekten kurtulun. Eşin sinirli değil sinirlilik böyle öldürmeyi bebeği yumruklamayı düşündürtmez insana. Eşinin psikolojisi iyi değil en yumuşak halini böyle söyleyebiliyorum. Maddi durumunuz da problemliymiş. Keşke 2-3 sene beraber çalışıp durumunuzu toparlasaydınız.
Bence eşinin öfke problemi konusunda yardım almasını sağlamalısın.
Esınızınde yası kucuk sanırım..
Ortada kavga etmek ıcın hıc bır sebep yokken olanlar esınızın normal olmadıgını gosterıyor.Ailenıze ne olursa olsun sırt cevırmemelıydınız
bence şu küfür ve beddua olayında eşiniz kendisini düzeltsin ve en kötü gitme durumunuzda av tüfeğine falan yönelmesi, dikkat edin bence eşinize, av tüfeğinide saklayın bence
anlayamadim küfürü
ama sankı esınle ayırmaya calısmakta haklı gıbılermıs..birde yasın cok kucuk olunca halıyle tabı..hamılesın bu yuzden ne dıyecegımı bılmıyorum uzmek ıstemıyorum senı ama sonun hayır olsun ınsallahAilem ayırmaya çalıştı arkamdan kaçtım die bir ton laf yaptilar.
annem biliyordu eşimle kaçarak evlenicegimi sonra engel olmak adına tekirdagda bir eve kapatildim hayatım film gibi bebeğim ah ah bilemezsin
Zaten kayinvalidemle bu durumu konuşmak istiyorum annesi en azından beni seviyor ve oda küfür e ve evdeki duran tüfeklere karşı
Aileniz haklı çıkıyor. Nazar falan değil bu.Ailem ayırmaya çalıştı arkamdan kaçtım die bir ton laf yaptilar.
annem biliyordu eşimle kaçarak evlenicegimi sonra engel olmak adına tekirdagda bir eve kapatildim hayatım film gibi bebeğim ah ah bilemezsin