• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne dertmiş bu dişler yardım edin

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
anneler oğlum efe diş çıkarırken çok sorun yaşıyor sabaha kadar inliyor uykusunda dişlerini kaşıyor emziğiyle emziği düşürünce uykuda ağlıyor verince susuyor svbaha kadar kıvranıyor dayanamıyorum ağrı kesici diş jeli var ama pek işe yaramıyor tavsiyelerinizi bekliyorum tecrubeli, anneler varsa aranızda onlardanda yardım bekliyorum 1haftadır sabaha kadr 15 dk uyuyarak başıonı bekliyorum yada koynuma alıyorum çok zordayım yardım edin lütfen

canım geçmiş olsun.biz daha diş çıkarmadık ama sizleri okudukça korkuyorum.gündüzleri eline pırasa versen antibiyotik gibi etkili diye duymustum,hem kaşıntıyı hem ağrıyı alıyormuş.inşallah en kısa zamanda atlatırsınız rahatlar yavrun

pırasayı bende duydum canım ama ayvayı bile parçalayabiliyor pırasayı da parçalar boğazında kalırsa diye çok korkuyorum

Canım biz pek bir sıkıntı çekmemiştik o konuda oğlumun dört dişide nasıl çıktı anlayamadım. Şimdi kış ayındayız ama daha önce okuduğum kadarıyla ağzına soğuk bir şeyler alması ağrısını azaltıyormuş biraz sabret bir kaç gün içinde biticektir.

off çok zor bir dönem benim minik prenses 5 aylıkken 2 tane birden çıkardı yenilerini bekliyoruz damakları çok sert tüm dişleri varmış gibi herşeyi koparabiliyor..
ve eline geçirdiği herşeyi ağzına tıkıyor valla bu damak kaşıntısı yüzünden ağzı büyüyecek kızımın:(

Ah canim ayni sorun suan bizdede var.Kizimin ust disleri cikiyo.Alt disleri cikarkende boyle zor gunler gecirdik.Simdide ayni durumdayiz.

Sabaha kadar huzursuz en az 5 kere uyaniyo durmuyo agliyo burnu tikaniyo oksuruyo.Cok zor durumdayiz suan.Canimda yaniyo ama elden pek birsey gelmiyo.

Ben suan dis kasiyici aldim sulu olanindan buzluga onu koyuyorum donuk olarak cikarip kizimin eline veriyorum.Onu isirinca soguk ya rahatliyo ama kisa sureli tabi.

Sonra dis jeli aldim onu suruyorum gunde 3 kez onu surunce epey rahatliyo ama yinede kesin cozum olmuyo.

Oksuruk grip ve agrilari icinde agri kesici surup veriyorum.Oda cok rahatlatiyo onu.

Butun bunlari yapmama ragmen yinede gun icinde bazen agliyo huysuzlaniyo.Canimda yaniyo ama yapcak baska birsey yok.Ben her yolu denedim artik dayanicak yavrum.

Neden acaba kimi cocuk hissetmezken bile benim kizim perisan oluyo :(((

Ah canim ayni sorun suan bizdede var.Kizimin ust disleri cikiyo.Alt disleri cikarkende boyle zor gunler gecirdik.Simdide ayni durumdayiz.

Sabaha kadar huzursuz en az 5 kere uyaniyo durmuyo agliyo burnu tikaniyo oksuruyo.Cok zor durumdayiz suan.Canimda yaniyo ama elden pek birsey gelmiyo.

Ben suan dis kasiyici aldim sulu olanindan buzluga onu koyuyorum donuk olarak cikarip kizimin eline veriyorum.Onu isirinca soguk ya rahatliyo ama kisa sureli tabi.

Sonra dis jeli aldim onu suruyorum gunde 3 kez onu surunce epey rahatliyo ama yinede kesin cozum olmuyo.

Oksuruk grip ve agrilari icinde agri kesici surup veriyorum.Oda cok rahatlatiyo onu.

Butun bunlari yapmama ragmen yinede gun icinde bazen agliyo huysuzlaniyo.Canimda yaniyo ama yapcak baska birsey yok.Ben her yolu denedim artik dayanicak yavrum.

Neden acaba kimi cocuk hissetmezken bile benim kizim perisan oluyo :(((

harfi harfine bende yapıyorum aynısını diş halkasını bende aldım en iyidi dondurucuya konan diğerini almadı efe soğuk olunca rahatlıyo daha yapacak bişey kalmadı valla biz hiç patlatmadık daha diş geç çıkaran rahat çıkarır diyen yalan söylüyo valla doğruysa da enim efe de var sorun galiba zaten doğdu doğalı gazlı kabız sürekli ilgi isteyen bir bebekti şimdide diş yandım ki ne yandım anlatamam

evet diş dönemi bazı çocuklarda ateş bazılarında kusma bazılarında ise ishal yapabiliyormuş...

Back