- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 36
-
- Konu Sahibi pandoraksk
Canim çevre herseyi der kimi der kimi kisa kimi der uzun
Sen millete bakma
Senin icin sorun yoksa esin icin de yoksa iste olay bu
Gerisi fasa fiso
Birde ucurum goremedim ben
Ne ciftler gordum kendisi fakulte mezunu mis gibi isi var esi lise terk ve fabrikada calisiyor
Sevdikten sonra saygi duyduktan sonra bunlar kafaya takilacak en son seyler once huzurr
Evet, bu çift ben ve görüştüğüm adam. Aslında ben bunu ilk etapta görmedim, ben de devlet memuruyum, o da gibi düşündüm. O, bana işte ben sana çok yüksek standartlarda hayat vaad edemiycem biliyosun dimi, keşke karşına daha iyi imkanlarla çıkma fırsatı bulabilseydim gibi cümleler diyince, zorla benim dikkatimi bu konuya çekmiş gibi oldu, ben de size danışmak istedim.
Cevrenin her zaman soyleyecek sozu vardir. Soylese ne olur?Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu? Aslında bunun sorun olup olmaması çiftlerin kendisine bağlı biliyorum ama çevre buna dikkat çeker mi? Aaa, sen eşinden yüksek maaş alıyorsun vs gibi. Her türlü yorum ve eleştirilerinize açığım, gerekçeleri ile yazarsanız çok sevinirim, önceki konularımda olduğu gibi, bu konuda da fikirlerinize önem veriyorum, tşk ederiim.
Maas farki var sadece baska ne fark var. Sizde bunu kimseye soylemedikten sonra kim be bilecek. Bence bu durumdan siz sikayetcisiniz.Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu? Aslında bunun sorun olup olmaması çiftlerin kendisine bağlı biliyorum ama çevre buna dikkat çeker mi? Aaa, sen eşinden yüksek maaş alıyorsun vs gibi. Her türlü yorum ve eleştirilerinize açığım, gerekçeleri ile yazarsanız çok sevinirim, önceki konularımda olduğu gibi, bu konuda da fikirlerinize önem veriyorum, tşk ederiim.
Çevre niye sizin maaslarinizi bilsin ki? Kimseyi ilgilendirmez iki kişinin arasında olan.Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu? Aslında bunun sorun olup olmaması çiftlerin kendisine bağlı biliyorum ama çevre buna dikkat çeker mi? Aaa, sen eşinden yüksek maaş alıyorsun vs gibi. Her türlü yorum ve eleştirilerinize açığım, gerekçeleri ile yazarsanız çok sevinirim, önceki konularımda olduğu gibi, bu konuda da fikirlerinize önem veriyorum, tşk ederiim.
Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu? Aslında bunun sorun olup olmaması çiftlerin kendisine bağlı biliyorum ama çevre buna dikkat çeker mi? Aaa, sen eşinden yüksek maaş alıyorsun vs gibi. Her türlü yorum ve eleştirilerinize açığım, gerekçeleri ile yazarsanız çok sevinirim, önceki konularımda olduğu gibi, bu konuda da fikirlerinize önem veriyorum, tşk ederiim.
çevreye söylemek zorunda mısınız maaşlarınızı?Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu? Aslında bunun sorun olup olmaması çiftlerin kendisine bağlı biliyorum ama çevre buna dikkat çeker mi? Aaa, sen eşinden yüksek maaş alıyorsun vs gibi. Her türlü yorum ve eleştirilerinize açığım, gerekçeleri ile yazarsanız çok sevinirim, önceki konularımda olduğu gibi, bu konuda da fikirlerinize önem veriyorum, tşk ederiim.
bir reklam vardı geçen çok hoşuma gitti paylaşıcam kaldırılır umarım yasaksa ban yemem amaHanımlar, hepinize samimi cevaplarınız için tşk ederim, kendimce nasıl bir yol izlemem gerektiğine karar verdim, söz konusu kişiyle de dün akşam üstü kapalı biraz bu konuları konuştuk, her şey yolunda, sağolun :)
cevre sizin maaslarinizi bilmek zorunda mi acaba?Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu? Aslında bunun sorun olup olmaması çiftlerin kendisine bağlı biliyorum ama çevre buna dikkat çeker mi? Aaa, sen eşinden yüksek maaş alıyorsun vs gibi. Her türlü yorum ve eleştirilerinize açığım, gerekçeleri ile yazarsanız çok sevinirim, önceki konularımda olduğu gibi, bu konuda da fikirlerinize önem veriyorum, tşk ederiim.