Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesefİki çizgi olan ovulasyon testi mi ?
Malesef lh de pozitif değil canım zaten belki gec döllenmedir afetlerin düzenli mıdırMerhaba adetim 6 gün geçti idrar testi hep negatif ovulasyon testinin de fotoğrafını atıyorum aslında normal yoldan gebe kalmam imkansız gibi ama umut dünyası işte adet gecikmem devam ederse Pazartesi doktora gideceğim Eki Görüntüle 2302489
Bende ilk ovulasyon testiyle ögrendim ama arkasında hemen hamilelik testi yaptım ve silikte olsa cıkmıstı eğer ham. Testinde çıkmadıysa yok benceEvet malesef
Adetlerim çok düzenlidir 26 Günde bir olurum hiç şaşmaz zaten o yüzden bu kadar meraklandım belki de kist falan oldu daha önce hiç kistim de olmadı ama hayırlısı artıkMalesef lh de pozitif değil canım zaten belki gec döllenmedir afetlerin düzenli mıdır
hayrlisi stres yaoma insAllah gebeliktendr ama yoksa da diger aya insAllah cnmAdetlerim çok düzenlidir 26 Günde bir olurum hiç şaşmaz zaten o yüzden bu kadar meraklandım belki de kist falan oldu daha önce hiç kistim de olmadı ama hayırlısı artık
Hayr cnm lh hormonu her zmn vucudumuzda az da olsa olan bi hormon bildgm kadaryla t çizgisi c den daha koyu olsaydi gebelige yoruyorlar ama senin baya silikEki Görüntüle 2302501 Adet döneminde daha silik olması gerekmezmiydi aslında birazda bu test yüzünden ümitlendim
Anladım cevabınız için teşekkür ederimhayrlisi stres yaoma insAllah gebeliktendr ama yoksa da diger aya insAllah cnm
Hayr cnm lh hormonu her zmn vucudumuzda az da olsa olan bi hormon bildgm kadaryla t çizgisi c den daha koyu olsaydi gebelige yoruyorlar ama senin baya silik
Teşekkür ederimBende ilk ovulasyon testiyle ögrendim ama arkasında hemen hamilelik testi yaptım ve silikte olsa cıkmıstı eğer ham. Testinde çıkmadıysa yok bence
Peki çokmu koyuydu ovulasyon testinizBende ilk ovulasyon testiyle ögrendim ama arkasında hemen hamilelik testi yaptım ve silikte olsa cıkmıstı eğer ham. Testinde çıkmadıysa yok bence
Rica ederim cnm insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladım cevabınız için teşekkür ederim![]()
T daha koyu çıktıysa adetinizde geciktiyse bence yapmalısınız gebelik testi Allah gönlünüze göre versin inşaallahBildigim kadariyla tnin koyu olmasi lazm c kadar koyu veya c den daha koyu sekilde olmasi lazim. Benim de reglim gecti. Duznesiz ama. Ovulasyon testleri yaptim suan her yapisimda t koyu ckti sonrasinda c ve t benzer sekilde ckti. Gebelik testi yapip yapmama kpnusunda da kararsiz kaldim...
T daha koyu çıktıysa adetinizde geciktiyse bence yapmalısınız gebelik testi Allah gönlünüze göre versin inşaallah