Gebeliğe Hazırlık Ne dersiniz kızlar lütfen bir yorum yapın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dilaha

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
147
27
298
sinop
Merhaba adetim 6 gün geçti idrar testi hep negatif ovulasyon testinin de fotoğrafını atıyorum aslında normal yoldan gebe kalmam imkansız gibi ama umut dünyası işte adet gecikmem devam ederse Pazartesi doktora gideceğim
F10B9A50-190B-4637-8753-5D855976A500.jpeg

Merhaba adetim 6 gün geçti idrar testi hep negatif ovulasyon testinin de fotoğrafını atıyorum aslında normal yoldan gebe kalmam imkansız gibi ama umut dünyası işte adet gecikmem devam ederse Pazartesi doktora gideceğim Eki Görüntüle 2302489
Malesef lh de pozitif değil canım zaten belki gec döllenmedir afetlerin düzenli mıdır

Adetlerim çok düzenlidir 26 Günde bir olurum hiç şaşmaz zaten o yüzden bu kadar meraklandım belki de kist falan oldu daha önce hiç kistim de olmadı ama hayırlısı artık
hayrlisi stres yaoma insAllah gebeliktendr ama yoksa da diger aya insAllah cnm
Eki Görüntüle 2302501 Adet döneminde daha silik olması gerekmezmiydi aslında birazda bu test yüzünden ümitlendim
Hayr cnm lh hormonu her zmn vucudumuzda az da olsa olan bi hormon bildgm kadaryla t çizgisi c den daha koyu olsaydi gebelige yoruyorlar ama senin baya silik

Bildigim kadariyla tnin koyu olmasi lazm c kadar koyu veya c den daha koyu sekilde olmasi lazim. Benim de reglim gecti. Duznesiz ama. Ovulasyon testleri yaptim suan her yapisimda t koyu ckti sonrasinda c ve t benzer sekilde ckti. Gebelik testi yapip yapmama kpnusunda da kararsiz kaldim...

Bildigim kadariyla tnin koyu olmasi lazm c kadar koyu veya c den daha koyu sekilde olmasi lazim. Benim de reglim gecti. Duznesiz ama. Ovulasyon testleri yaptim suan her yapisimda t koyu ckti sonrasinda c ve t benzer sekilde ckti. Gebelik testi yapip yapmama kpnusunda da kararsiz kaldim...
T daha koyu çıktıysa adetinizde geciktiyse bence yapmalısınız gebelik testi Allah gönlünüze göre versin inşaallah

T daha koyu çıktıysa adetinizde geciktiyse bence yapmalısınız gebelik testi Allah gönlünüze göre versin inşaallah

Basta oyle cikti. Ama sonrasinda yeniden t silik sekilde cikmaya basladi. Hicbisey anlamadim en iyisi herseyi birakmadm ovulasyon testleri kafami daha cok karistirdi 41. Gunundeyim regl olamadim AMA 3 4defa pik gordum ne tuhaf seymis bu

Back