Saç Kesim Şekilleri Ne demeliyim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya

Ben bu şekilde bir kahkül kesimi istiyorum V şeklinde mi deniyor,ne deniyorsa eğer :) Saçın kendisini katlı kestireceğim ama bu şekilde bir kahkül istiyorum,kuaförüme ne demeliyim ?

canım resmi çıktı alıp göstersen daha garantili olur sonuç sanırım.geçenlerde iki yaşındaki kızımın saçını kestirmek için kuaföre götürdüm.anlattım şöyle istiyorum falan diye.çocuk dedi ki tamam anladım abla zaten çocukların saçını hep öyle kesiyoruz dedi.sevindim bende tabii istediğim modeli anladı diye.sonuç mu tam bir fiyasko! anlattığım modelle kestiği modelin alakası yok.bir de demez mi beğendin mi abla nasıl oldu diye...bir daha kapınızın önünden bile geçmem dedim içimden.öldüm sinirden yaa...

ya ben katlı kesim istiyorum nasıl desem kahkül öyle olucak ama saçın geri kalanı katlı katlı :/ bide açık renge boyatmak istiyorum,saçlarım boyalı röfle var,hangi saç rengini önerirsiniz ? ve bu anlattığıma göre resim bulabilir misiniz lütfen ben bulamıyorum okula başlayacağım ona göre bir saç rengi lazım,açık renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…