Ne demek ?

madamemaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
109
34
5 yıldır birlikte oldugum erkek arkadaşımla sözlendik ve askere gitti. Çok zor bir süreç geçirdik bu askerlik dönemimde günlerce konusmadıgımız zamanlar oldu. Baya kötüydük ve bana ozamanlar seni sevmesem çoktan ayrılmıştık dedi. Az kaldı dönüyo aramız şuan çok iyi ama ben bana yaşattıklarını hissettirdiklerini unutamıyorum maalesef. Geceleri uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri sorguluyorum "Seni Sevmesem çoktan ayrılmıştık" ne demek??

bunu sinir anında benim de kullandığım oldu çok takmayın derim her söylenene takılmayın geçmiş gün sonuçta

Bende esime bazen sinirle cocuklar olmasa seni bosardim diyorum. Ama hicbir zaman bosanmayi dusunmedim. Bence kafaya takilacak birsey yok

valla ben sınır anımda oyle seyler soyluyorum ki bu baya hafifmiş..takmamalısın şuan mutluysan.

askerlik psikolojisidir geldgnde düzelir umarım.....sevmesem ayrılırdım demesinde bişey yok herkes sevmediği bi insandan ayrılmak ister sonucta :) demekki seni sevyoki seninle birlikte ve senden ayrılmamış:) sen sözlünü sevmesen ayrılmazmıydın? onu da öyle düşünn

e doğru demiş. seni sevmese ayrılırdı.
ama sevdiği için aranız kötü de olsa kavga da etseniz katlanmış.
siz de sevmeseniz ayrılmaz mıydınız?

Seviyorumda sevmesem ayrılırdım yani ayrılmasını gerektiren bişey varmış da sevgisi engel oluyo. Ay ne bilim hep olumsuzunumu düşünüyorum acaba. Sevmek bir çok şeyin önüne geçer mi insan sevgisiyle bi çok şeyi halleder mi. Kafamda deli sorular.

sevmek herşeyin önüne geçer...kimse dört dörtlük değildirki her insanda kusur vardır.ama sevdiğimiz insanda bu kusurlar bizi rahatsız etmez.....belki sende sevmesen sözlünden ayrılmak için bi çok sebebin olabilirdi.yani insanlar birbirlerine sevgi den ötürü katlanırlar çoğu zaman...yoksa yürümez.düşün bakalım sen nedensözlünün bu cümlesini sineye cektin? sevdiğin için değilmi.sevmesen hiç durmaz ayrılırdın belki.....

Evet gerçekten çok haklısınız. Sevgi saygı olunca bir çok şeyi sineye çekebiliyoruz. Sevdiğimiz için göz yumuyoruz. Sevmek çok garip birşey ya.

kızmış ama sevgisi ağır basmış
hani kadınlar diyor ya az emek vermedim ben bu ilişkiye sabrettim vs
o da emek vermiş işte daha ne

Emin olun uyuyamayacak , surekli sorgulayacak bi durum yok ortada.

Esasinda dogruyu soylemis. Sizi sevdigi icin sizinle birlikte.
Siz olsaniz sevmediginiz biriyle iliskiye devam eder misiniz?
Oda bunu soylemis iste.
Seviyor yani dusunecek bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…