- 17 Mart 2015
- 109
- 34
-
- Konu Sahibi madamemaya
bunu sinir anında benim de kullandığım oldu çok takmayın derim5 yıldır birlikte oldugum erkek arkadaşımla sözlendik ve askere gitti. Çok zor bir süreç geçirdik bu askerlik dönemimde günlerce konusmadıgımız zamanlar oldu. Baya kötüydük ve bana ozamanlar seni sevmesem çoktan ayrılmıştık dedi. Az kaldı dönüyo aramız şuan çok iyi ama ben bana yaşattıklarını hissettirdiklerini unutamıyorum maalesef. Geceleri uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri sorguluyorum "Seni Sevmesem çoktan ayrılmıştık" ne demek??
ahahah çok güldümmm yaaa harikasınız.Öküzce de "seni seviyorum" demek
Zaten o psikoloji bi bitmedi neyseki az kaldı :)askerlik psikolojisiyle söylemiş olabilir.çok takılmayın derim.
valla ben sınır anımda oyle seyler soyluyorum ki bu baya hafifmiş..takmamalısın şuan mutluysan.5 yıldır birlikte oldugum erkek arkadaşımla sözlendik ve askere gitti. Çok zor bir süreç geçirdik bu askerlik dönemimde günlerce konusmadıgımız zamanlar oldu. Baya kötüydük ve bana ozamanlar seni sevmesem çoktan ayrılmıştık dedi. Az kaldı dönüyo aramız şuan çok iyi ama ben bana yaşattıklarını hissettirdiklerini unutamıyorum maalesef. Geceleri uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri sorguluyorum "Seni Sevmesem çoktan ayrılmıştık" ne demek??
askerlik psikolojisidir geldgnde düzelir umarım.....sevmesem ayrılırdım demesinde bişey yok herkes sevmediği bi insandan ayrılmak ister sonucta :) demekki seni sevyoki seninle birlikte ve senden ayrılmamış:) sen sözlünü sevmesen ayrılmazmıydın? onu da öyle düşünn5 yıldır birlikte oldugum erkek arkadaşımla sözlendik ve askere gitti. Çok zor bir süreç geçirdik bu askerlik dönemimde günlerce konusmadıgımız zamanlar oldu. Baya kötüydük ve bana ozamanlar seni sevmesem çoktan ayrılmıştık dedi. Az kaldı dönüyo aramız şuan çok iyi ama ben bana yaşattıklarını hissettirdiklerini unutamıyorum maalesef. Geceleri uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri sorguluyorum "Seni Sevmesem çoktan ayrılmıştık" ne demek??
e doğru demiş. seni sevmese ayrılırdı.5 yıldır birlikte oldugum erkek arkadaşımla sözlendik ve askere gitti. Çok zor bir süreç geçirdik bu askerlik dönemimde günlerce konusmadıgımız zamanlar oldu. Baya kötüydük ve bana ozamanlar seni sevmesem çoktan ayrılmıştık dedi. Az kaldı dönüyo aramız şuan çok iyi ama ben bana yaşattıklarını hissettirdiklerini unutamıyorum maalesef. Geceleri uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri sorguluyorum "Seni Sevmesem çoktan ayrılmıştık" ne demek??
Seviyorumda sevmesem ayrılırdım yani ayrılmasını gerektiren bişey varmış da sevgisi engel oluyo. Ay ne bilim hep olumsuzunumu düşünüyorum acaba. Sevmek bir çok şeyin önüne geçer mi insan sevgisiyle bi çok şeyi halleder mi. Kafamda deli sorular.askerlik psikolojisidir geldgnde düzelir umarım.....sevmesem ayrılırdım demesinde bişey yok herkes sevmediği bi insandan ayrılmak ister sonucta :) demekki seni sevyoki seninle birlikte ve senden ayrılmamış:) sen sözlünü sevmesen ayrılmazmıydın? onu da öyle düşünn
Yani bunu romantik öküz diye adlandırabiliriz ozaman. :)Seviyorum diyor işte
Yani bunu romantik öküz diye adlandırabiliriz ozaman. :)
sevmek herşeyin önüne geçer...kimse dört dörtlük değildirki her insanda kusur vardır.ama sevdiğimiz insanda bu kusurlar bizi rahatsız etmez.....belki sende sevmesen sözlünden ayrılmak için bi çok sebebin olabilirdi.yani insanlar birbirlerine sevgi den ötürü katlanırlar çoğu zaman...yoksa yürümez.düşün bakalım sen nedensözlünün bu cümlesini sineye cektin? sevdiğin için değilmi.sevmesen hiç durmaz ayrılırdın belki.....Seviyorumda sevmesem ayrılırdım yani ayrılmasını gerektiren bişey varmış da sevgisi engel oluyo. Ay ne bilim hep olumsuzunumu düşünüyorum acaba. Sevmek bir çok şeyin önüne geçer mi insan sevgisiyle bi çok şeyi halleder mi. Kafamda deli sorular.
Evet gerçekten çok haklısınız. Sevgi saygı olunca bir çok şeyi sineye çekebiliyoruz. Sevdiğimiz için göz yumuyoruz. Sevmek çok garip birşey ya.sevmek herşeyin önüne geçer...kimse dört dörtlük değildirki her insanda kusur vardır.ama sevdiğimiz insanda bu kusurlar bizi rahatsız etmez.....belki sende sevmesen sözlünden ayrılmak için bi çok sebebin olabilirdi.yani insanlar birbirlerine sevgi den ötürü katlanırlar çoğu zaman...yoksa yürümez.düşün bakalım sen nedensözlünün bu cümlesini sineye cektin? sevdiğin için değilmi.sevmesen hiç durmaz ayrılırdın belki.....
kızmış ama sevgisi ağır basmış5 yıldır birlikte oldugum erkek arkadaşımla sözlendik ve askere gitti. Çok zor bir süreç geçirdik bu askerlik dönemimde günlerce konusmadıgımız zamanlar oldu. Baya kötüydük ve bana ozamanlar seni sevmesem çoktan ayrılmıştık dedi. Az kaldı dönüyo aramız şuan çok iyi ama ben bana yaşattıklarını hissettirdiklerini unutamıyorum maalesef. Geceleri uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri sorguluyorum "Seni Sevmesem çoktan ayrılmıştık" ne demek??
Öküz altında buzağı aramışım ben rahatladım şuan :) :)kızmış ama sevgisi ağır basmış
hani kadınlar diyor ya az emek vermedim ben bu ilişkiye sabrettim vs
o da emek vermiş işte daha ne