Doğru söylemiş
Canım benim doğru söylemiş ama en önemli özelliklerini atlamış.. gütmeye en müsait canlılardır, sürü psikolojisiyle hareket ederler, başlarındaki çoban ne derse aksini düşünmeleri mümkün olmadığından onun dediğini yaparlar, hiç zorluk çıkarmazlar da deseymiş tam olacakmış neyse bir dahakine inşallah..
Şuan sayın vekilin yaptığı gibi " koyun" dan bahsediyoruz değil mi
Aman yanlış anlaşılmasın
Şuan sayın vekilin yaptığı gibi " koyun" dan bahsediyoruz değil mi
Aman yanlış anlaşılmasın
Bunlarda biraz önce attığı tweetlermiş.Aşlık daha sonra da şu mesajı yazdı:
Arkadaşlar bir önceki twitimi algı için oluşturulan gündemle değil gerçek gündem çerçevesinde yorumlayın.Bilmem anlatabildimmi?
İnsanlıktan nasibini alamayanlara "hayvan"demek hayvanlara hakarettir ve hayvan haklarını ihlaldir. Aynı zaman da nankörlüktür.
Bizler söyleyince banlanıyoruz, taşlanıyoruz..E kendi vekilleri de diyor, bu ne olacak?
Seçmenine koyun sürüsü diyen bir vekil..Peh peh peh...
Söz seçmende
Sahte hesap falan olmasın, belki biri vekilin ismini kullanmıştır:44:
Eğer kendisi yazmışsa ne amaçla olursa olsun yazdıkları hoş olmamış, bir vekile yakışmamış, hayvanlarla ilgili genel bir yorum olsaydı anlardım, misal "hayvanlar çok sadık canlılardır, asla nankörlük yapmazlar" gibi, o zaman vekilimiz doğru söylemiş derdim bir hayvansever olarak lakin şimdi bilemedim ne desem:26:
Tüm gazetelerde çıktı haber olarak Mune, (hürriyet, milliyet,radikal ....)
Sahte olduğunu sanmıyorum.
Çok ciddi tepkiler gelmiş, sonrasında " gündemi düşünün" tarzı bir mesajla çevirmeye çalışmış.
Şimdi cemaati kastettiğini ima ediyor, ama kimse öyle algılamamış.
Cemaati mi? Özrü kabahatinden büyük olmamış mı? Kimi kastederse etsin, yazılan ayıp
Bizler söyleyince banlanıyoruz, taşlanıyoruz..E kendi vekilleri de diyor, bu ne olacak?
Seçmenine koyun sürüsü diyen bir vekil..Peh peh peh...
Söz seçmende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?