• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Demek İstedi?????

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
Ne demek istedi
DHA
04/02/2014
AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık twitter hesabında bir koyun sürüsü fotoğrafını, 'Asla nankörlük etmezler' mesajıyla paylaştı.
Tweetleri ile gündem yaratan Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık bu kez, 'Asla nankörlük etmezler' diyerek, koyun sürüsü fotoğrafı paylaştı. Aşlık, DHA muhabirin, tweetin anlamını sorması üzerine “Koyunlara ne verirsen alırsın, nankörlük etmezler demek istedim. Siyasi bir anlamı yok” diye konuştu.
$image.jpg

Hürriyet

Son düzenleme:
Konuyu herhangi bir hakaret, ima veya tartışma için açmadım.
Sayın vekilin tweeti tüm haber organları tarafından manidar bulunmuş, banada çok manidar geldi.
Yanlış mı düşünüyorum bilemedim.

Canım benim doğru söylemiş ama en önemli özelliklerini atlamış.. gütmeye en müsait canlılardır, sürü psikolojisiyle hareket ederler, başlarındaki çoban ne derse aksini düşünmeleri mümkün olmadığından onun dediğini yaparlar, hiç zorluk çıkarmazlar da deseymiş tam olacakmış neyse bir dahakine inşallah..

Bunu biz de diyorduk da kendileri söyleyince daha hoş olmuş. :31:

Doğru söylemiş :52:

Canım benim doğru söylemiş ama en önemli özelliklerini atlamış.. gütmeye en müsait canlılardır, sürü psikolojisiyle hareket ederler, başlarındaki çoban ne derse aksini düşünmeleri mümkün olmadığından onun dediğini yaparlar, hiç zorluk çıkarmazlar da deseymiş tam olacakmış neyse bir dahakine inşallah..

Şuan sayın vekilin yaptığı gibi " koyun" dan bahsediyoruz değil mi:ssz:
Aman yanlış anlaşılmasın:27:

Aşlık daha sonra da şu mesajı yazdı:

Arkadaşlar bir önceki twitimi algı için oluşturulan gündemle değil gerçek gündem çerçevesinde yorumlayın.Bilmem anlatabildimmi?

İnsanlıktan nasibini alamayanlara "hayvan"demek hayvanlara hakarettir ve hayvan haklarını ihlaldir. Aynı zaman da nankörlüktür.
Bunlarda biraz önce attığı tweetlermiş.
Sanırım çevirmeye çalışıyor ettiği lafı

Koyunlarda biat kültürü vardır..........özünde düşünceyi değil biat kültürünü barındırır............sessizce kendi payına düşeni bekler

Bizler söyleyince banlanıyoruz, taşlanıyoruz..E kendi vekilleri de diyor, bu ne olacak?

Seçmenine koyun sürüsü diyen bir vekil..Peh peh peh...

Söz seçmende :ssz:

Sahte hesap falan olmasın, belki biri vekilin ismini kullanmıştır:44:
Eğer kendisi yazmışsa ne amaçla olursa olsun yazdıkları hoş olmamış, bir vekile yakışmamış, hayvanlarla ilgili genel bir yorum olsaydı anlardım, misal "hayvanlar çok sadık canlılardır, asla nankörlük yapmazlar" gibi, o zaman vekilimiz doğru söylemiş derdim bir hayvansever olarak lakin şimdi bilemedim ne desem:26:

Sahte hesap falan olmasın, belki biri vekilin ismini kullanmıştır:44:
Eğer kendisi yazmışsa ne amaçla olursa olsun yazdıkları hoş olmamış, bir vekile yakışmamış, hayvanlarla ilgili genel bir yorum olsaydı anlardım, misal "hayvanlar çok sadık canlılardır, asla nankörlük yapmazlar" gibi, o zaman vekilimiz doğru söylemiş derdim bir hayvansever olarak lakin şimdi bilemedim ne desem:26:

Tüm gazetelerde çıktı haber olarak Mune, (hürriyet, milliyet,radikal ....)
Sahte olduğunu sanmıyorum.
Çok ciddi tepkiler gelmiş, sonrasında " gündemi düşünün" tarzı bir mesajla çevirmeye çalışmış.
Şimdi cemaati kastettiğini ima ediyor, ama kimse öyle algılamamış.

Tüm gazetelerde çıktı haber olarak Mune, (hürriyet, milliyet,radikal ....)
Sahte olduğunu sanmıyorum.
Çok ciddi tepkiler gelmiş, sonrasında " gündemi düşünün" tarzı bir mesajla çevirmeye çalışmış.
Şimdi cemaati kastettiğini ima ediyor, ama kimse öyle algılamamış.

Cemaati mi? Özrü kabahatinden büyük olmamış mı? Kimi kastederse etsin, yazılan ayıp:ssz:

Cemaati mi? Özrü kabahatinden büyük olmamış mı? Kimi kastederse etsin, yazılan ayıp:ssz:

Siyaset ne kadar çirkinleşti değil mi?
Koca koca adamlar tekme tokat birbirlerine girip küfr ettikleri yetmedi, seçmene hakaret ediyorlar.
Açıkçası ben tweet i ilk okuduğumda adam kendi seçmenine hakaret ediyor diye düşündüm.
O dahada vahim bişey, halkla dalga geçiyor resmen diye geçirdim aklımdan.
Şu mecliste ne işi var dediğim bir sürü adam var valla, yarısından çoğu gereksiz:ssz:
Ah ben bi girseniz meclise:41:

Siyaseti zaten anlamıyorum :ssz:
Hiç bana göre değil, asla yapamam dediğim şeylerin en başındadır siyaset, birgün öyle diyorsun birgün böyle:50:
Al bak işte, en sıcak örneğiyle ilgili konu açmışsın, dün omuz omuza değiller miydi bunlar?

Bu kadar yolsuzluğa rağmen oy alabileceklerini kendince açıklamaya çalışmış bence:27:

Back