D Dilaraunl Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2015 315 61 30 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi Dilaraunl #1 kizlar merhaba adetimin 4. Gunu bu gun az once ikidir kusuyorum daha once yoktu yemek yedikten sonra oldu bu hamilelik belirtisi olmaz heralde dimi adetliyim hemde
kizlar merhaba adetimin 4. Gunu bu gun az once ikidir kusuyorum daha once yoktu yemek yedikten sonra oldu bu hamilelik belirtisi olmaz heralde dimi adetliyim hemde
Melisagun08 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 2.015 3.013 37 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi Dilaraunl #2 En net sonuc kan testi yarın mutlaka yaptır.bazen adet dönemi gecirilir hamileliğin ilk döneminde
K kader1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2008 555 33 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi Dilaraunl #3 Ben adetime yakin hamile@kamistim@normal@adetimi gordum@ben oglumu ogrendigimde 2 aylik@olmustu@bile bende adet oldum@hamile@degilimdir dediydim ama@kiameti olan geliyor
Ben adetime yakin hamile@kamistim@normal@adetimi gordum@ben oglumu ogrendigimde 2 aylik@olmustu@bile bende adet oldum@hamile@degilimdir dediydim ama@kiameti olan geliyor