- 28 Nisan 2022
- 3
- 0
- 32
- Konu Sahibi madambrownie
Merhabalar. Şuan iç huzuru olarak kötü hissettiğim için sizinle de paylaşmak istedim.Dün arkadaşımla kahveden sonra sen hiç fal baktırmıyorsun merak etmiyor musun demesi üzerine , hep baktırdığı bir kaç falcı olan bir kadına telefon yoluyla benim için ulaştı.Kadın arakadasımdan doğum tarihi, isim ve fotoğrafımı istedi ve arkadaşım arayıp bizi görüştürdü. Hayatımdaki nerdeyse çoğu şeyi bildi. Aklımdan yakın zamanda geçenleri , bulunduğum durumu , ailemin durumunu , hastalık isimlerine kadar bir çok şeyi bana söyledi.Bunlar beni şaşırtsa da belli etmedim ama bir şey söylediki bu beni çok ürküttü. Bana büyü yapıldığını yaşadığım şeylerin bu yüzden olduğunu, sahiplik kavramı vs birçok şeye değindi. Çevremdekiler bir çok şeyde benim hislerimi dikkate alır ve sorarlar bunu bile söyleyip , sen herkese doğruları hissettirip soyluyorsun ama senin içindeki vesveseler seni kötü bir duruma getirmiş dedi. Her neyse bu kişi su cumleyi soyleyınce , büyü yapılıp bir su kuyusuna atılmış ve bu kuyu kapalı kilitli kalmış ve bu ev gecekondu gibi müstakil bir ev dedi , başta önemsemedim ama ailemin evi tıpkı bu şekildeydi. ta ki evin dışındaki kapının şeklini ve herkeste görülmeyen o değişik olan rengini söyleyene kadar inanmadım ama suan dediği gibi eskiden bir mazgallı kuyu benzeri bir yer hatırlıyorum bahçemizde . kafam cok karıstı anlayacagınız . bir hocaya gidip bozulması için korunmak için bir şeyler yapmalısınız dedi . baktıgı andan itibaren akşam sürekli ürkek bir şekilde korktum . bana salak mısın diyin , hangi çağda yaşıyoruz diyin . benim kafam çok karıştı olabilir i böylee şey ?