Ne bu şimdi

Kotu oldu degil mi diger adamla konusmaya baslamam
Ya şimdi kalbin diğerinde kaldıysa eğer hani tabii hoş değil ama dürüst olurum diyorsan da evet aklımda kaldı sorma gereği duydum fln dersin hani şuan tanışdığın adama da arkadaşım bana samimi gelmedi sanki beni kandırdı gibi emin olmak istedim ki ona göre arkadaşlığa. Devam edeyim diye dürüstlük önemli benim için dersin

Aynen bencede vallah benim kafam alt üst oldu napsan ki acaba kizzz şimdi tanıştığın biri de var Yani ney nasıl doğru olur bilemedim şuan yaaa of zor ha
Beni iyice karamsara bağladın simdi bacı sen bile alt üst olduysan bide kendini benim yerime koy.
Bugün arkadaşıma dedim ki adama odaklanmisken son anda oyuncu değişikliği oldu afalladım biraz Yazdim o da diyo ki hakkında bugun adamın kumar oynadığını alkol içtiğini öğrendim iyi ki olmamış dedi

Şuan tanistigim adam ne alaka ona ne söyleyecem ki

Yok artık bu arkadaşın Ya sana doğru yada yalan ama bunun ortaya çıkmanın tek yolu adamla konuşmak eğe ortaya çıkarsa da daha önce yazdığım cvpdaki cümleleri söylersin olmaz mı sence ?

Watsap konuşmalarını okudum. Sizinle tanışmak için can atan beğendiğini söyleyen hevesli adam gitmiş, yerine isteksiz işini gücünü yoğunluğunu bahane eden tanışmaktan vazgeçen bir adam gelmiş. Sonuçta bu adamın işleri yogunsa dün yoğunlaşmadı. Bu kadar yogunsa başta niye seninle tanışmak istedi çocuk oyuncağı mi bu mesaj at adama birebir sor konuş bunları

Bilemicem nasibinse döner dolaşır sana gelir zaten de yani ayaklarım da sedef var falan bunlar ne saçma sebepler ilk baş fotoğrafını istediğinde ayaklarındaki sedef aklına gelmemiş mi
Bilemiyorum cidden arkadasim da diyorki seninle tanışmayı istiyor ama musait olamayacak görüşemeyeceksiniz acaba hastalığından mi çekindi falan filan dedi iste

Yok artık bu arkadaşın Ya sana doğru yada yalan ama bunun ortaya çıkmanın tek yolu adamla konuşmak eğe ortaya çıkarsa da daha önce yazdığım cvpdaki cümleleri söylersin olmaz mı sence ?
Ya arkadaşım haklı çıkarsa cocuk cidden vazgeçtiyse umrunda değilse rezil olmaz miyim? Üstelik ayni isyerinde çalışıyorlar arkadasimla

Doğru diyorsun duysa hic hos olmaz
Adamla iletişime geçmeli miyim sence hislerim ne diyor
Duyarsa da dersin ki yanlış anlama arkadaşım bana oyun oynadı gibi geldi arkamdan iş çevirdi bana sormadan bunu öğrenmeliydim ki yanlış insanları hayatımdan çukarayım diye fln tabii cümleyi sen daha iyi kurarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…