- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
At bakim.i buraya kimbilir oda yalandır resim fln gözüküyor mu adam mı emin misinValla hatta şey demis kiz seni o kadar bekleyemez kismetleri talipleri var vs
Birde whatsapp konuşmalarını atti cocukla onlari atayim mi
Adamın profil fotosu yoktu dur atıyorum hemenAt bakim.i buraya kimbilir oda yalandır resim fln gözüküyor mu adam mı emin misin
Bacım hızlısınŞimdi ama isler cok karıştı nasil işin içinden çıkacam bilmiyorum
1. Ya cocuk vazgeçtiyse gerçekten
2. Arkadaşımın diğer bahsettiği cocukla bugun mesajlasmaya başladık tanışmayı kabul ettim
E nolacak simdi
Yani napayım bende arada kaldim bu tanıştırdığı cocukta efendi yakışıklı biri ama diğeri aklima daha cok yatmistiBacım hızlısın
Ya bende neye uğradığımı şaşırdım hemen tanistirmaz diye düşünmüştüm boyle paldır küldür olacağını nerden bilebilirdim kiYa iyide sen yeni biriyle konuşmaya başlamışsın artık niye bunu düşünüyorsun. Eger aklında hala o çocuk varsa niye bu yeni konuşmaya başladığın çocugu kabul ettin. İş işten geçmiş hem de kendi elinle yani. Daha ayıp olur konuştugun çocuga. Biri bana böyle yapsa yani konuşurrken başka birini düşünüp iletişime geçmeye çalışsa acaip gururum kırılırdı.
Aman boşver isteyen adam işi gücü bırakır gelir görüşür, bak isteyen insan her şekilde sana ulaşır, ya dediğin gibi arkadaşın bi işler çevirdi ya da adam da iş yokYani napayım bende arada kaldim bu tanıştırdığı cocukta efendi yakışıklı biri ama diğeri aklima daha cok yatmisti
O yönden yana sıkıntı yok kizin sevgilisi var yaza nişan yapacaklar hem adam arkadasimin tarzı degil yani oyle bi ihtimal olduğunu düşünmüyorumKonu sahibi arkadasin bu adamla watsaptan konuşacak kadar vakti olduysa numarasını biliyorsa, sana niye vermemiş numarayı ve senin numaranı adama niye vermemiş. Oğlanı beğendi kendine ayarlicak aklınca
Bacım konuşmaları okuyabildin miAynen katılıyorum yoksa neden onca zaman oyaladı Arkadaşın seni sanıyorsun Kimbilir senin hakkında oğlana ne dedi de oğlan sana yazmıyor
Peki yazışmalardan ne cikardinAraban bunları oğlan kendisi mi yazdı yoksa bi başkası mı hmmm. Vallaha bana güzel kokular gelmiyor
Bak eğer gerçekten bunu adam yazdıysa eğer demekki adamda istek yok Hani bahaneler sunmuş istese bunu ona değil sana söylerdi tanışma sırasında. Adam uzayda değil ya elbet bunu nasıl yazdıysa sanada yazardı anlıyor musunBacım konuşmaları okuyabildin mi
Kestirip atmış resmen bana sorma zahmetinde bile bulunmamışoğlan mıy mıy..
kız ısrar bile etmiş.
Kesinlikle oyle madem benimle tanismak istedin 1 ay beklettin yurtdışından dönene kadar niye bana degil de ona söylüyorsun bunlariBak eğer gerçekten bunu adam yazdıysa eğer demekki adamda istek yok Hani bahaneler sunmuş istese bunu ona değil sana söylerdi tanışma sırasında. Adam uzayda değil ya elbet bunu nasıl yazdıysa sanada yazardı anlıyor musun
Bende çok arada kaldim napacagimi bilmiyorumAman boşver isteyen adam işi gücü bırakır gelir görüşür, bak isteyen insan her şekilde sana ulaşır, ya dediğin gibi arkadaşın bi işler çevirdi ya da adam da iş yok
Kotu oldu degil mi diger adamla konusmaya baslamamOoffff
Aynen bencede vallah benim kafam alt üst oldu napsan ki acaba kizzzAman boşver isteyen adam işi gücü bırakır gelir görüşür, bak isteyen insan her şekilde sana ulaşır, ya dediğin gibi arkadaşın bi işler çevirdi ya da adam da iş yok