Ne bu şimdi

Ya iyide sen yeni biriyle konuşmaya başlamışsın artık niye bunu düşünüyorsun. Eger aklında hala o çocuk varsa niye bu yeni konuşmaya başladığın çocugu kabul ettin. İş işten geçmiş hem de kendi elinle yani. Daha ayıp olur konuştugun çocuga. Biri bana böyle yapsa yani konuşurrken başka birini düşünüp iletişime geçmeye çalışsa acaip gururum kırılırdı.

Konu sahibi arkadasin bu adamla watsaptan konuşacak kadar vakti olduysa numarasını biliyorsa, sana niye vermemiş numarayı ve senin numaranı adama niye vermemiş. Oğlanı beğendi kendine ayarlicak aklınca

Ya bende neye uğradığımı şaşırdım hemen tanistirmaz diye düşünmüştüm boyle paldır küldür olacağını nerden bilebilirdim ki

Yani napayım bende arada kaldim bu tanıştırdığı cocukta efendi yakışıklı biri ama diğeri aklima daha cok yatmisti
Aman boşver isteyen adam işi gücü bırakır gelir görüşür, bak isteyen insan her şekilde sana ulaşır, ya dediğin gibi arkadaşın bi işler çevirdi ya da adam da iş yok

Konu sahibi arkadasin bu adamla watsaptan konuşacak kadar vakti olduysa numarasını biliyorsa, sana niye vermemiş numarayı ve senin numaranı adama niye vermemiş. Oğlanı beğendi kendine ayarlicak aklınca
O yönden yana sıkıntı yok kizin sevgilisi var yaza nişan yapacaklar hem adam arkadasimin tarzı degil yani oyle bi ihtimal olduğunu düşünmüyorum

Kesinlikle oyle madem benimle tanismak istedin 1 ay beklettin yurtdışından dönene kadar niye bana degil de ona söylüyorsun bunlari

Aman boşver isteyen adam işi gücü bırakır gelir görüşür, bak isteyen insan her şekilde sana ulaşır, ya dediğin gibi arkadaşın bi işler çevirdi ya da adam da iş yok
Aynen bencede vallah benim kafam alt üst oldu napsan ki acaba kizzz şimdi tanıştığın biri de var Yani ney nasıl doğru olur bilemedim şuan yaaa of zor ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…