Ne bu şimdi

Ya arkadaşın senin adına neden karar veriyor çok saçmaa sonuçta sen beğendin Sedef hastalığı olsa bile nolcak ki insan hali hepeimize herşey olabilir ..
Şehir dişi yurtdişi da bahane mesafelerin engeli olmaz herşeyin bi dengesi olurdu evlenince ona göre ayarlardı işini .. Bence herşey yalan hastalık iş tempo bişi yokyalan yani seni ondan soğutmak istiyor gibi sana başkasını bulup onuda kendisine ayarlicak gör bak eğer öyle olmazsa gel yüzüme tükür belki sen herleyiyle kabul ediyorsun ?!!! Arkadaşına sinir oldum dövesim var şuan ona arkadaşım deme bence bidaha mesafeni koy hata bi test yap adamı bul çakdırmadan soru sor öğren vallah bunu öğren bence

Ahh ahh bende bu iste bir bit yenigi oldugunu düşünüyorum ama isin icinden cikamiyorum bir turlu
Adami bulsam nolacak ki Instagram hesabını biliyorum sadece tel nosu vs yok

Ahh ahh bende bu iste bir bit yenigi oldugunu düşünüyorum ama isin icinden cikamiyorum bir turlu
Adami bulsam nolacak ki Instagram hesabını biliyorum sadece tel nosu vs yok
Bunda ne bit yeniği bunda yılan yeniği var bak kesinlikle arkadaşın pisliğini çukarmak istiyorsan bunu yap adama yaz de ki mesafe senin için engel mi tek bunu sor gerisi gelir zaten herşey çıkar ortaya sizde el ele kol kola dolaşırken oda çatlar uzakdan uzakdan

Şimdi ama isler cok karıştı nasil işin içinden çıkacam bilmiyorum
1. Ya cocuk vazgeçtiyse gerçekten
2. Arkadaşımın diğer bahsettiği cocukla bugun mesajlasmaya başladık tanışmayı kabul ettim

E nolacak simdi

Adam hakkaten vazgeçtiyse benden rezil olmaz miyim birde hadi Yazdim diyelim ya arkadasima söylerse
Olay karışk olmuş biriyle tanışarak hmm
Ben diyorum ki oğlanın vazgeçişi kiz seni ona kötüleştiği içinse ? Oda ona sordum istemiyor dln demişdir kesin kimbilir daha neler neler tipi değilmişsin fln demişdir

Adam hakkaten vazgeçtiyse benden rezil olmaz miyim birde hadi Yazdim diyelim ya arkadasima söylerse rezil olmaz miyim
Söylesin. Arkadaşım benim fikrimi sormadan size olumsuz konuşmuş sizin numaranızı da vermeyince bende birebir konuşmak için facesten yazdım dersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…