- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Geldim geldim sonunda Yazdim gelismeleriKonu sahibi bir gitti pir gitti, sanırım olumsuz oldu..
Dönüşüm muhteşem olacak demis miydimHep böyleler ya
Doğamda var napayimAyy hep merakta bırakıp sonra yazıyorsun aşkolsun
Nereye yazdın kızzzxzGeldim geldim sonunda Yazdim gelismeleri
20. sayfada tatlim güncelleme yazıyor basinda kurbanın olam bakta bi yol göster aklım karma karisikNereye yazdın kızzzxz
Neneden bakıyorum canımmmm20. sayfada tatlim güncelleme yazıyor basinda kurbanın olam bakta bi yol göster aklım karma karisik
Bekliyorum canimNeneden bakıyorum canımmmm
Ya arkadaşın senin adına neden karar veriyor çok saçmaa sonuçta sen beğendin Sedef hastalığı olsa bile nolcak ki insan hali hepeimize herşey olabilir ..Güncelleme: Kızlar öncelikle kusura bakmayın sizi birazcık merakta bırakmış olabilirim ama inanın o kadar yoğundum ki ancak firsat bulabildim
Gelişmelere gelecek olursam arkadasim ve cocuk bundan 3 gun once konusmuslar cocuk arkadasima demis ki kiz cok iyi begendim ama benim işim biraz sıkıntılı sehir dişina gidiyorum yurtdışına çıkıyorum arada tempon yogun, simdi vakit bulamıyorken ilerde nasil hareket edeyim danışmak istedim demis. Birde sedef hastalığı varmis bacakları hep yara bere icinde fotoğrafını falan atmış. Arkadaşımda demis ki senin sevgiliye ayıracak vaktim yok öyleyse. Ben kıza diyim önüne baksın. Bu sekilde bi yol alamazsınız. Sen böyleyken yanında hic bi kiz kalmaz. Benden icin o o kadar bekleyemez diyip konuyu kestirip atmış anlayacağınız arkadasim
Benimde kafamı karıştırdı bu durum sanki işi arkadasim bozmuş gibi hissediyorum nedense cevap verirken benim fikrimi bile almadı benim adıma karar vermis
Birde bu arkadasim baska bir tanidigiyla tanıştırdı beni, sırf onunla tanıştırmak icin bu işe taş mi koydu anlayamıyorum
Ahh ahh bende bu iste bir bit yenigi oldugunu düşünüyorum ama isin icinden cikamiyorum bir turluYa arkadaşın senin adına neden karar veriyor çok saçmaa sonuçta sen beğendin Sedef hastalığı olsa bile nolcak ki insan hali hepeimize herşey olabilir ..
Şehir dişi yurtdişi da bahane mesafelerin engeli olmaz herşeyin bi dengesi olurdu evlenince ona göre ayarlardı işini .. Bence herşey yalan hastalık iş tempo bişi yokyalan yani seni ondan soğutmak istiyor gibi sana başkasını bulup onuda kendisine ayarlicak gör bak eğer öyle olmazsa gel yüzüme tükürbelki sen herleyiyle kabul ediyorsun ?!!! Arkadaşına sinir oldum dövesim var şuan ona arkadaşım deme bence bidaha mesafeni koy hata bi test yap adamı bul çakdırmadan soru sor öğren vallah bunu öğren bence
Bunda ne bit yeniği bunda yılan yeniği var bak kesinlikle arkadaşın pisliğini çukarmak istiyorsan bunu yap adama yaz de ki mesafe senin için engel mi tek bunu sor gerisi gelir zaten herşey çıkar ortaya sizde el ele kol kola dolaşırken oda çatlar uzakdan uzakdanAhh ahh bende bu iste bir bit yenigi oldugunu düşünüyorum ama isin icinden cikamiyorum bir turlu
Adami bulsam nolacak ki Instagram hesabını biliyorum sadece tel nosu vs yok
Sahalara döndüm tekrar güncellemeyide konuya ekledimNe oldu bastan asagı okudum meraktan ölecem.
Facesten yaz instagramdan yaz bir sekilde ulaş adama konuş.Ahh ahh bende bu iste bir bit yenigi oldugunu düşünüyorum ama isin icinden cikamiyorum bir turlu
Adami bulsam nolacak ki Instagram hesabını biliyorum sadece tel nosu vs yok
Şimdi ama isler cok karıştı nasil işin içinden çıkacam bilmiyorumBunda ne bit yeniği bunda yılan yeniği var bak kesinlikle arkadaşın pisliğini çukarmak istiyorsan bunu yap adama yaz de ki mesafe senin için engel mi tek bunu sor gerisi gelir zaten herşey çıkar ortaya sizde el ele kol kola dolaşırken oda çatlar uzakdan uzakdan
Aynen katılıyorum yoksa neden onca zaman oyaladı Arkadaşın seni sanıyorsun Kimbilir senin hakkında oğlana ne dedi de oğlan sana yazmıyorFacesten yaz instagramdan yaz bir sekilde ulaş adama konuş.
Adam hakkaten vazgeçtiyse benden rezil olmaz miyim birde hadi Yazdim diyelim ya arkadasima söylerse rezil olmaz miyimFacesten yaz instagramdan yaz bir sekilde ulaş adama konuş.
OoffffŞimdi ama isler cok karıştı nasil işin içinden çıkacam bilmiyorum
1. Ya cocuk vazgeçtiyse gerçekten
2. Arkadaşımın diğer bahsettiği cocukla bugun mesajlasmaya başladık tanışmayı kabul ettim
E nolacak simdi
Olay karışk olmuş biriyle tanışarak hmmAdam hakkaten vazgeçtiyse benden rezil olmaz miyim birde hadi Yazdim diyelim ya arkadasima söylerse
Söylesin. Arkadaşım benim fikrimi sormadan size olumsuz konuşmuş sizin numaranızı da vermeyince bende birebir konuşmak için facesten yazdım dersin olur biterAdam hakkaten vazgeçtiyse benden rezil olmaz miyim birde hadi Yazdim diyelim ya arkadasima söylerse rezil olmaz miyim
Ayneeeen!!!Söylesin. Arkadaşım benim fikrimi sormadan size olumsuz konuşmuş sizin numaranızı da vermeyince bende birebir konuşmak için facesten yazdım dersin olur biter
Valla hatta şey demis kiz seni o kadar bekleyemez kismetleri talipleri var vsOlay karışk olmuş biriyle tanışarak hmm
Ben diyorum ki oğlanın vazgeçişi kiz seni ona kötüleştiği içinse ?