- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.256
- Konu Sahibi AnotherDream
Kültür farkı. ..Hımm evet aramızda kültür farkı olduğu "görüş farki"yerine kültür farkı demenizden belli.Size yılışıklık gelen bana sosyal bir davranış geliyor. Kültür farkı. Ayrıca alerjinin cinsiyeti olmaz. Erkek adam alerji mi olur demişsiniz, kurduğunuz alakaya hayran kaldım.
Yeni moda da aşırı hareketlere davranışlara medeniyet kılıfı uydurmak oldu.erkeklerin baslari kollari oynuyor kizlar bir garip konusuyor...boyle yaptım çünkü çok medeniyim.
Şöyle yaptım çünkü çok kulturluyum. Aynen devam.
Medeniyet kültür bu mu allah aşkına. Bilim Teknoloji Sanayi almış başını gitmiş...biz hala arkadasimin kocasiyla gülüştüm buluştum çünkü çok medeniyim acayip kültürluyum..kafalar bunlar.
Benim esime misal dokunarak konuşan tel numarasi vermeye çalışan telefonla arayıp abuk subuk muhabbet etmeye çalışan ya da gel su barda kulturlü medeni sohbetler yapalim diyen kadına medeniyetin tokadini koyarım ben arkadaş.
Ayrıca "ESKİDEN" erkekte alerji olmazdı dedim.
Yani ben babamdan Dedemden dayimdan amcamdan filan hiç duymadım "bünyem cok alerjik" diye birşey.
Yeni nesil kültürlü (sizin deyiminizle) medeni erkeklerinin yüzük takmama yalanı.
Ben de takmam eşim de takmaz. Dedik yok arkadaş takmayalim sevmiyoruz alisamiyoruz yani. Eşim malesef alerjik bir durum yaşayacak kadar kültürlü çıkmadı.