ne bu samimiyet ?

Konuda esim başka kadınlara yardım ediyor ben onu kiskaniyorum gibi bir şey algilamadim .adam bütün bayanlara karşı samimi bir tavırla yaklaşıyor sohbet etmeyi gülmeyi seviyor .1 olur 2 olur 3 olur ama her zamanda herkese aynı samimiyet olmaz .kadın dışarda bekliyor adam yetkili bayanla kahkaha halinde iki dakkada bir yetkili ile samimi olmasına gerek yok .Zaten kimsenin kimseyi kacirdigindan tuzağa dusureceginden değil .daha yeni evliler bütün samimi kahkahalarını esine armağan edebilir .

Nem kapmışsınız.
Sizi dışarıda tutması sizin tutumunuzdan dolayıdır. Biliyor ki o karşısındaki kişilerin yanında güleryüz gösterip muhabbbete katılmak şöyle dursun, ikisine ayak üstü iş pişiriyormuş muamelesi yapıp dövecek gibi bakacaksınız. Kendinizin farkına varın. Ve bu kadar da kıskançlık iyi değil. Ben tahmin ediyorum ki sizin de kocanız sizi atlatıp kızlarla flört muhabbeti etmiyor. Yol soruyordur, soru soruyordur, güleryüz gösteriyordur, ama sizin tarafınızdan "kocam kızlarla gülüşüyor" diye etiketlenmiştir. Fazla kıskanç insanlar olayları hep kendi istedikleri gibi anlar, bir olayda ne kadar yanlış anlama payı varsa o payları anlarlar sadece.

canım onu empati yapmaya zorlayacaksın ama söyleyerek değil markette kasiyer olur bankada memur olur bi iki cümle uzat konuşmayı arada bir espri patlat gül bakalım beyefendi ne hissedecek. bi kere de yapma bikaç kere üstüste yap.
benim eşimde de zaman zaman hissediyorum seninki kadar değil ama kadınlarla daha kolay ve rahat muhabbete geçiyor. ama kıskançlık durumunda yapacaklarımdan fena korkar konuşurken bir gözü hep bendedir vereceğim tepkiden dolayı. rahatsızlığımı hissettiğinde de keser konuşmayı hemen.
ilk defa gördüğü bir kızla da kahkahalar atarak yaptığı bir konuşmayı görseydim çıldırırdım heralde. daha önce tanıdığı biriyse sorun olmazdı

karim beni kisanmasin diyen erkekten bisey beklemeyin. bir tek domuz esini kiskanmaz cunku o hayvanin yaratilisi öyle. esinizin söyledigi cok yalnis ve sacma tabikide kiskanacaksiniz.

esiniz capkin yanlis anlamayin ama bence görüstügü bayanlar mutlaka vardir. belkide cogu kez aldatildiniz ama hic haberiniz olmadi ve ruhunuzda duymamis olabilir. dikkat edin derim.

güzellik sadece görüntüden ibaret değil ki canım böyle düşünme. kv tabiki oğluna benzesin ister annene sor bakalım annen ne dicek tabiki sana benzesin ister. kvnin yavrusu kocan sana olan sevgisiyle bir olmazki. yani o bir ölçüt değil unut onu.
ben de eşimi kendimden yakışıklı bulurum ama kendimi de eşimden daha akıllı ve başarılı bulurum senin özgüvenini kıran eşin olmuş. eşinsiz hayatta nasıl özgüven sahibi isen hatırla içine kapanma. öncelikle her kadın güzeldir sözünü hatırla. kendini bi bakıma sok. kıyafetlerini yenile. kendine bak ve bunu kendin için yap eşin beğensin diye değil

Bence diline vurma. Adamlar sanki soyledikce daha cok yapiyolar. Sende onun gibi "sosyal" olmayi dene de, görsün anyayi konyayi....

İlk zamanlar bende aynısını yaşamıştım şakalaşmalar filan hatta bikeresinde beni ikinci plana bile attı bi söz ve hareketle o kadında bozuldu buna ben şok oldum suratımı asıp oturdum o evden çıkıncadaa burnundan getirdim hiç geri adım atmadı.saydım da saydım oda arsız beni suçlamaya çalıştı şaşırdı ama hatasını hiç kabul etmedi taki evi terkedene kadar peşimden geldi o zaman çok tiksinmiştim.çok sevdiğimden aslında sonra konuştuk barıştık.anlamak istemese de anladı beni.şimdi çok dikkatli.bizimki geri adım attıysa herkesin ki hayli atar inattt.ben baştan önlemiştim hatasını anlaması için baya çaba sarfettim ama. :)))

Takmiyo ama alerji yaptığı için çıkardı bende gördüm . Zaten alerji olmasa da takar miydi bilmiyorum
hmmm yüzük takmıyorsa iyice sakatlaştı durum! gümüş alerji yapıyorsa çelik alın başka bişey alın. bu yüzük takılacak deyin. takmıyorsan ben de takmam bundan sonra takılırız bekar gibi deyin.
nişanlıyken demiştim ben eşime bu yüzük parmağından çıkarsa parmağını keserim diye! siz çok yumuşak yüzlüsünüz galiba. benzer olaylarda ben şirretliğimle dizginlemişim biraz benmkini. 2 aylık evliyken avm de bir kıza gülümsedi diye yemek tepsisini fırlatıp ağlayarak kaçmışlığım var .
çalışıyor musunuz siz bu arada?

tavsiyem sizde yapın. içinizden gelmesede yapın. özellikle eşinizin görebileceği yerlerde güle güle muhabbette girin erkeklerle. belki biraz empati kurar.

Ben bu öneriye katılmadan edemedim. Eşinizin davranışlarını da hiç normal bulmuyorum, evet tabiki sohbet edilir ancak sanıyorum burda söz konusu sohbet değil, sohbetin sosyal flörte dönüşmesi.

Ben bu fikre katılmadım.
Evli adam ağırlığını bilecek arkadaş. Bu ne ya bakın ben hayatımın hiçbir dönemi kıskanç biri olmadım böyle bir manzara görsem 1 olur 2 olur üçüncüye kıyamet kopar bu ne rahatlik ya.kiskancliktan değil bakın...boyle yılış yılış evli adam mi olur. Yılisik ne erkek ne kadın sevmem ben.
Adamin kadinlarin yanında bariz tavrı degisiyormus iyy en çekilmez tip. Vardır böyleleri böyle kadın görünce bir elektriklenir beyni.yuzukte takmiyormus alerjikmis...erkek adam alerji mi olurdu eskiden ya.
Arkadaşım bence önünü al.gereksiz kiskanclik filan degil yani bu.

özgüvenini yitirmişsin anlaşılan bu arada yakışıp yakışmama sorununuda kafandan at. :)

Size yılışıklık gelen bana sosyal bir davranış geliyor. Kültür farkı. Ayrıca alerjinin cinsiyeti olmaz. Erkek adam alerji mi olur demişsiniz, kurduğunuz alakaya hayran kaldım.

nasıl sabrediyorsunuz anlamadım
alın eşinizi bi gün bi köşede sıkıştırın
bi daha böyle kakara kikiri yaptığını görürsem kolunu bacağını kırarım senin diye carlayın.
evli bi adamsın sen saçmalama başlatma sosyalliğinden diye de devam edin
valla ben olsam elimde kalır o adam :)

sosyalliğin de dozu var yani
sizi hatta kendini unutuyo adam kızlarla konuşurken.

bence soylene soylene törpülersın,söylen,benımde en dıkkat ettiğim şey evli bri çift varsa karşımda hep kaıdnı muhatap alırım adama bakmam,toplum olarak evlilik kurumuna bıraz saygı gösterelim yanında eşi varsa rahatsız olacağının hesabını yapalım,arkadaşamın ağbisi eşinden su istedi mutfaktayız,kızım ağbine su götür dedi yenge,yenge senden ıstedi sen ver,ayıp olur,ağbi hasta uzanıyor bu arada,hem uzanıyor ayıp olur dedim,yenge aynen böle saçmalama kızım o senın ağbin götür suyu demişti

Ben çok aşırı kıskancım ya ne yapıcam böyle bilmiyorum. Sevgilim bunu biliyo ve dikkat ediyo zaten böyle huyları da yoktur. Kimseyle kolay kolay samimi olmaz da yine de kendi başıma gelmiş gibi düşündümm. Ay fenalık geldi hemen .s

Tipinden dolayı ön plana çıkma dönemi kapanmadı mı arkadaşlar?

Yani 90 lı yıllarda biraz vardı sanki ama teknoloji çağında hala insanlar yakışıklı/güzel diye ön plana mı alıyorlar niteliksiz dahi olsa? Hadi güzele bakarsın kafanı çevirirsin ama ortamda yükseltme var mı hala cidden?

Artık yeni kuşağın daha bilgili, donanımlı olduğu şu dönemde bunların gerçek olmadığını söylesin biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…