- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
-
- Konu Sahibi AnotherDream
Nem kapmışsınız.Isim vermiyim teknolojik esya mağazası ikimiz ayri yerlerdeydik bakiniyoruz bizimki yine samimiyeti kurmuş ordaki bi görevli konuşuyorlar bi konu hakkinda uzuyo sürekli muhabbet en son burdan numarami ekleyin yardimci oluruz yeniliklerden haberdar ederiz gibi biseyler dedi ben dayanamadim hadi gidelim artik dedim her neyse bunlar normalse bile beni dislamasa o ortamda onada kabul ama yok adam bekar gibi davraniyo hala
Takmiyo ama alerji yaptığı için çıkardı bende gördüm . Zaten alerji olmasa da takar miydi bilmiyorumAlakasız olacak ama eşin yüzük takıyor mu?
karim beni kisanmasin diyen erkekten bisey beklemeyin. bir tek domuz esini kiskanmaz cunku o hayvanin yaratilisi öyle. esinizin söyledigi cok yalnis ve sacma tabikide kiskanacaksiniz.Mrb bayanlar. Benim sorunum eşim bir yıllık evliyiz ,suana kadar çok büyük sorunlar yaşamadık ama eşimin bi huyu var ki o da beni sinir ediyo. İnsanlarla ozellikle bayanlarla hemen samimi olabilmesi . Ben yanindayken daha dikkat ediyo davranışlarına ama ben yanindan ayrilip tekrar dönünce kahkahalar havada uçuşuyor deyim yerindeyse. Geçen gün lisans üstü başvuruda bulunacagiz universite binasina geldik öğrenci işlerini ararken eşim önden gitti ben donmeyince biraz bekledim arkasından gittim . Bi baktim kızın biriyle resmen gülerek konuşuyorlar hiç bana buldum diye haber vermek yok beni görünce suratini zor toparladı kizin yanindan ayrıldı. Sen niye haber vermiyosun niye tanimadigin insanlarla böyle hemen samimi oluyosun dediğimde de kıskanç oluyorum. Benim zaten kendimi begenmeme sorunum oluştu son zamanlarda eşim de dikkat ceken biri evlenmeden önce arkadaşlar filan şakayla karışık nasıl buldun sana nasıl baktı gibi yorum yaptılar çok takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Gittiğimiz yerlerde ön plana o çıkıyor sanki bizi yakistirmiyolar gibi düşünceler oluştu. Daha önce böyle şeyleri takmazdim.Sorun bende mi eşimde mi o yüzden emin olamiyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Nasıl davranmam lazim bu adama ?
Ozguvenimi kazanmak icin uğraşıyorum ama bazı laflar tekrar sinirimi bozuyo daha bi hafta önce kv m yüzüme karşı torunum olursa babasına benzesin diyo gülerek denilecek laf mi yani eşimde niye annesi de güzel onada benzesin dedi ama bıktım imalardan bende çirkin sayilmam aslinda normal biriyim
yuzuk dar geliyorsa elbet parmak hafif kizarir iz yapar bunuda size alerji diye yutturmasin ? sirf yuzuk takmamak icin.Takmiyo ama alerji yaptığı için çıkardı bende gördüm . Zaten alerji olmasa da takar miydi bilmiyorum
hmmm yüzük takmıyorsa iyice sakatlaştı durum! gümüş alerji yapıyorsa çelik alın başka bişey alın. bu yüzük takılacak deyin. takmıyorsan ben de takmam bundan sonra takılırız bekar gibi deyin.Takmiyo ama alerji yaptığı için çıkardı bende gördüm . Zaten alerji olmasa da takar miydi bilmiyorum
tavsiyem sizde yapın. içinizden gelmesede yapın. özellikle eşinizin görebileceği yerlerde güle güle muhabbette girin erkeklerle. belki biraz empati kurar.
Ben bu fikre katılmadım.Nem kapmışsınız.
Sizi dışarıda tutması sizin tutumunuzdan dolayıdır. Biliyor ki o karşısındaki kişilerin yanında güleryüz gösterip muhabbbete katılmak şöyle dursun, ikisine ayak üstü iş pişiriyormuş muamelesi yapıp dövecek gibi bakacaksınız. Kendinizin farkına varın. Ve bu kadar da kıskançlık iyi değil. Ben tahmin ediyorum ki sizin de kocanız sizi atlatıp kızlarla flört muhabbeti etmiyor. Yol soruyordur, soru soruyordur, güleryüz gösteriyordur, ama sizin tarafınızdan "kocam kızlarla gülüşüyor" diye etiketlenmiştir. Fazla kıskanç insanlar olayları hep kendi istedikleri gibi anlar, bir olayda ne kadar yanlış anlama payı varsa o payları anlarlar sadece.
Mrb bayanlar. Benim sorunum eşim bir yıllık evliyiz ,suana kadar çok büyük sorunlar yaşamadık ama eşimin bi huyu var ki o da beni sinir ediyo. İnsanlarla ozellikle bayanlarla hemen samimi olabilmesi . Ben yanindayken daha dikkat ediyo davranışlarına ama ben yanindan ayrilip tekrar dönünce kahkahalar havada uçuşuyor deyim yerindeyse. Geçen gün lisans üstü başvuruda bulunacagiz universite binasina geldik öğrenci işlerini ararken eşim önden gitti ben donmeyince biraz bekledim arkasından gittim . Bi baktim kızın biriyle resmen gülerek konuşuyorlar hiç bana buldum diye haber vermek yok beni görünce suratini zor toparladı kizin yanindan ayrıldı. Sen niye haber vermiyosun niye tanimadigin insanlarla böyle hemen samimi oluyosun dediğimde de kıskanç oluyorum. Benim zaten kendimi begenmeme sorunum oluştu son zamanlarda eşim de dikkat ceken biri evlenmeden önce arkadaşlar filan şakayla karışık nasıl buldun sana nasıl baktı gibi yorum yaptılar çok takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Gittiğimiz yerlerde ön plana o çıkıyor sanki bizi yakistirmiyolar gibi düşünceler oluştu. Daha önce böyle şeyleri takmazdim.Sorun bende mi eşimde mi o yüzden emin olamiyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Nasıl davranmam lazim bu adama ?
Size yılışıklık gelen bana sosyal bir davranış geliyor. Kültür farkı. Ayrıca alerjinin cinsiyeti olmaz. Erkek adam alerji mi olur demişsiniz, kurduğunuz alakaya hayran kaldım.Ben bu fikre katılmadım.
Evli adam ağırlığını bilecek arkadaş. Bu ne ya bakın ben hayatımın hiçbir dönemi kıskanç biri olmadım böyle bir manzara görsem 1 olur 2 olur üçüncüye kıyamet kopar bu ne rahatlik ya.kiskancliktan değil bakın...boyle yılış yılış evli adam mi olur. Yılisik ne erkek ne kadın sevmem ben.
Adamin kadinlarin yanında bariz tavrı degisiyormus iyy en çekilmez tip. Vardır böyleleri böyle kadın görünce bir elektriklenir beyni.yuzukte takmiyormus alerjikmis...erkek adam alerji mi olurdu eskiden ya.
Arkadaşım bence önünü al.gereksiz kiskanclik filan degil yani bu.
Mrb bayanlar. Benim sorunum eşim bir yıllık evliyiz ,suana kadar çok büyük sorunlar yaşamadık ama eşimin bi huyu var ki o da beni sinir ediyo. İnsanlarla ozellikle bayanlarla hemen samimi olabilmesi . Ben yanindayken daha dikkat ediyo davranışlarına ama ben yanindan ayrilip tekrar dönünce kahkahalar havada uçuşuyor deyim yerindeyse. Geçen gün lisans üstü başvuruda bulunacagiz universite binasina geldik öğrenci işlerini ararken eşim önden gitti ben donmeyince biraz bekledim arkasından gittim . Bi baktim kızın biriyle resmen gülerek konuşuyorlar hiç bana buldum diye haber vermek yok beni görünce suratini zor toparladı kizin yanindan ayrıldı. Sen niye haber vermiyosun niye tanimadigin insanlarla böyle hemen samimi oluyosun dediğimde de kıskanç oluyorum. Benim zaten kendimi begenmeme sorunum oluştu son zamanlarda eşim de dikkat ceken biri evlenmeden önce arkadaşlar filan şakayla karışık nasıl buldun sana nasıl baktı gibi yorum yaptılar çok takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Gittiğimiz yerlerde ön plana o çıkıyor sanki bizi yakistirmiyolar gibi düşünceler oluştu. Daha önce böyle şeyleri takmazdim.Sorun bende mi eşimde mi o yüzden emin olamiyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Nasıl davranmam lazim bu adama ?