- 29 Temmuz 2014
- 406
- 503
-
- Konu Sahibi AnotherDream
Ozguvenimi kazanmak icin uğraşıyorum ama bazı laflar tekrar sinirimi bozuyo daha bi hafta önce kv m yüzüme karşı torunum olursa babasına benzesin diyo gülerek denilecek laf mi yani eşimde niye annesi de güzel onada benzesin dedi ama bıktım imalardan bende çirkin sayilmam aslinda normal biriyim
Evde de genellikle nette takilmayi sever çok az sohbet ederiz erken uyur zaten benim zorlamamla bi yerlere gidiyoruz gittigime de pişman olurum çoğu zamanPeki evde seninle nasıl. Yani genel olarak evde işte arkadaşlar arası şen Şakrak biriyse üstüne gitmeyin adamın mizacı bu derim. Ama evde sıs pus somurtkan dışarıda böyleyse sorun var demektir
Kendi evliligimi gordum.sanki................Evde de genellikle nette takilmayi sever çok az sohbet ederiz erken uyur zaten benim zorlamamla bi yerlere gidiyoruz gittigime de pişman olurum çoğu zaman
Ben artık bunları geçtim sonuçta guzellik geçici bişey eşimde bi gün yaslanacak bende, sorun beni mutlu edip özel hissettirmemesi bu çok kötü.Kompleksli insanlar bunlar ya.muhabbetr bak eli ayagi duzgun olsun demiyoda ogluma.bnzesin diyorlar......... bnm esimde boyleydi okadar rahatki bn uyarinca suclu oldum abartiyor oldum.adamin icinde varsa gozunun dingiline baka baka yapar yapacagini. Bian once tum sorunlarini dile getir bence.seni guzellikle asagilamaya calismak ne demek yaaa....sinir oldum bak.simdiiii.....
sizinle böyleyken başkalarıyla sohbet muhabbet gülmeler bana pek iç açıcı gelmedi açıkcası. Sizinle de böyle olsa derim ki yapısı bu. Ancak durum böyle değil, işiniz zor kolay gelsin.Evde de genellikle nette takilmayi sever çok az sohbet ederiz erken uyur zaten benim zorlamamla bi yerlere gidiyoruz gittigime de pişman olurum çoğu zaman
Ben çirkin olduğum için mi kiskaniyorum yani ? Siz hic güzel kadınların aldatıldığını duymadınız o zaman bunu güzelliğe bagliyosaniz. Neyse bişey demicem daha fazla güzel değilsek kıskançlıktan ölelim mademBenim kocam da çabuk kaynaşan biridir..
Allahtan ben güzelim oyuzden kımseyı kıskanmıyorum
Kendimle dalga geçiyordum..ne bu saldırganlıkBen çirkin olduğum için mi kiskaniyorum yani ? Siz hic güzel kadınların aldatıldığını duymadınız o zaman bunu güzelliğe bagliyosaniz. Neyse bişey demicem daha fazla güzel değilsek kıskançlıktan ölelim madem
Benim verdiğim örnek buna tam olarak uyuyo mu emin değilim kızın biri yanımda numarasini verdi eşime bi avm de bende gerek yok bi sorun olursa mağazaya ulaşırız dedim beni küçük düşüren o her yerdeTanımadığın biriyle ayaküstü kafa dengi olduğunu anlayıp sohbet çok zevkli oluyor. Eşiniz de bu tür biri demek ki. Bindiğim taksicilerdeki taksicilerle illa sohbet ede ede giderim. 30 dakikada hayatımı öğrenirler neredeyse. Biriyle kanka oluyordum ki gideceğim yere vardım. Çok da kafa dengi oluyorlar. Bu örnekler çoğaltılabilir. Altında bişey aramanıza gerek yok. Böyle biriyle evlenmişsiniz. Uymuyorsa keşke evlenmeseydiniz. O değişmez, en fazla yapacağı siz varken sus pus olmak olur işte bu örnekte olduğu gibi. Kıskançlık yapmışsınız bence de.
Pardon ya ben fark etmedim ,işte özgüven eksikliği var gercekten heraldeKendimle dalga geçiyordum..ne bu saldırganlık
Niye numarasını verdi? " eşini uyut da ara bu gece mi" dedi? Durum ne? Olayı yarım anlatmayın, o kız neciydi, siz neciydiniz avm'de mesela?Benim verdiğim örnek buna tam olarak uyuyo mu emin değilim kızın biri yanımda numarasini verdi eşime bi avm de bende gerek yok bi sorun olursa mağazaya ulaşırız dedim beni küçük düşüren o her yerde
Isim vermiyim teknolojik esya mağazası ikimiz ayri yerlerdeydik bakiniyoruz bizimki yine samimiyeti kurmuş ordaki bi görevli konuşuyorlar bi konu hakkinda uzuyo sürekli muhabbet en son burdan numarami ekleyin yardimci oluruz yeniliklerden haberdar ederiz gibi biseyler dedi ben dayanamadim hadi gidelim artik dedim her neyse bunlar normalse bile beni dislamasa o ortamda onada kabul ama yok adam bekar gibi davraniyo halaNiye numarasını verdi? " eşini uyut da ara bu gece mi" dedi? Durum ne? Olayı yarım anlatmayın, o kız neciydi, siz neciydiniz avm'de mesela?
tavsiyem sizde yapın. içinizden gelmesede yapın. özellikle eşinizin görebileceği yerlerde güle güle muhabbette girin erkeklerle. belki biraz empati kurar.Ben yapamam ki tanımadığım insanlarla konuşurken rahat edemem hic zaten ben onu da anlamiyorum nasil yapabiliyo iş yerine yeni gelen bi kızla whatsupp grubundan konusuyolardi kız esimi kırk yıldır taniyo gibi gereksz bi samimiyet ortak yabanci dizileri varmış bide benle iki çift laf etmiyo ayni evin icinde onlarla konuşacak ne bulabiliyo anlamiyorum