ne bu samimiyet ?

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
34
Mrb bayanlar. Benim sorunum eşim bir yıllık evliyiz ,suana kadar çok büyük sorunlar yaşamadık ama eşimin bi huyu var ki o da beni sinir ediyo. İnsanlarla ozellikle bayanlarla hemen samimi olabilmesi . Ben yanindayken daha dikkat ediyo davranışlarına ama ben yanindan ayrilip tekrar dönünce kahkahalar havada uçuşuyor deyim yerindeyse. Geçen gün lisans üstü başvuruda bulunacagiz universite binasina geldik öğrenci işlerini ararken eşim önden gitti ben donmeyince biraz bekledim arkasından gittim . Bi baktim kızın biriyle resmen gülerek konuşuyorlar hiç bana buldum diye haber vermek yok beni görünce suratini zor toparladı kizin yanindan ayrıldı. Sen niye haber vermiyosun niye tanimadigin insanlarla böyle hemen samimi oluyosun dediğimde de kıskanç oluyorum. Benim zaten kendimi begenmeme sorunum oluştu son zamanlarda eşim de dikkat ceken biri evlenmeden önce arkadaşlar filan şakayla karışık nasıl buldun sana nasıl baktı gibi yorum yaptılar çok takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Gittiğimiz yerlerde ön plana o çıkıyor sanki bizi yakistirmiyolar gibi düşünceler oluştu. Daha önce böyle şeyleri takmazdim.Sorun bende mi eşimde mi o yüzden emin olamiyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Nasıl davranmam lazim bu adama ?

Bence sorun senin özgüvenin.. Adam sohbeti seviyor yani sen gelince suratini toparliyorsa sanirim cok kiskanclik ediyorsunuz

ben olsam kesin uyarırdım valla
uyarmazsan tepene çıkar
samimiyetin dozunu arttırır
bazı insanlar böyle, anlam veremiyorum, bayan olsun erkek olsun, gitti mekandaki garsonla, girdiği kırtasiyedeki satıcıyla, hemen bir muhabbet hoş sohbet, ne gerek var yani?
böyle insanlara cevap veren üçüncü kişileri de sorgulamak lazım tabi, benim mizacımda yoktur hemen güleç olmak, seviyeli davranırım
ben tahammül edemezdim valla, bunun adı kıskançlıksa kıskançlık, hemen tepkimi belli ederdim kendine çeki düzen versin diye

Fazla sosyal biri sanırım eşiniz.
Bu huyu sonradan ortaya çıkmamıştır heralde.
Bunu bilerek evlendiyseniz yani sonradan değişmediyse bununla yaşamayı kabullenmeniz gerekir adamın kişiliği böyledir ve kabul etmişsinizdir.

Bence sorun senin özgüvenin.. Adam sohbeti seviyor yani sen gelince suratini toparliyorsa sanirim cok kiskanclik ediyorsunuz
Son zamanlarda çok ozguvenli olduğumu bende düşünmüyorum ama bunu ona hic belli etmedim tabiki çok üstüne gitmiyorum umursamaz görünmek için o zaman da abartiyo iyice benim varlığımı bile unutuyo nerdeyse

asiriysa haklisin tepkini goster.. ama zaten huyu buysa bosuna kiskanclik edersin aranizi bozarsin anca..

Bende eşim çok çirkin kimse bakmaz dedim. Evlendikten sonra hem yakıştı hem çekici oldu. Erkekler daha sosyal. Bizde bu tartışmayı çok sık yaşarız. Sen temiz duygular içinde olabilirsin ama karşındaki ya boşlukta ya arayistaysa senin bu yakınlığı farklı anlarsa dedim anlatamadım. En yakın arkadasim eşinden boşandı. Babasının davasına kendi bakamayinca üzüntüden eşim ilgilendi. Kız kör kütük eşime aşık oldu. Tüm camiaya rezil ettim. Şimdi görünce kaçıyor. Yani diyeceğim o ki erkeği başıboş bırakmamak lazım. Biraz korkutmak gerekiyor.

İlişkim bile yokken ilişki uzmanı kesilmek istemem ama gelecekte evliliğinizde sorun yaşamamanız için 2 şey yapmanız gerek bence.

1) Özgüven eksikliğiniz var onu geri kazanmanız lazım.Kilom fazla diyorsanız diyete başlayın ya da ne bileyim kitap okuyun bilgi sahibi olun.Bir alanda uzmanlaşın ya da kuaföre gidip yeni bir stil sahibi olun orası size kalmış.

2) Kocanıza böyle davranışların sizi nasıl üzdüğünü ve bunun ilerde büyük problemler yaratabileceğini söyleyin.İlk başta klasik kıskançlık gibi gelse de sizin ne kadar ciddi olduğunuzu anlarsa ona göre davranır diye düşünüyorum.Sosyal olmasında bir sorun yok ama her tanıştığı kadınla da hemen kahkahalar havada uçuşacak kadar ne samimi olması canım.Evli barklı adam.Parmağındaki yüzükten utansın!

peki siz erkekelrle gülerek sohbet edince tepkisi ne oluyor?
Ben yapamam ki tanımadığım insanlarla konuşurken rahat edemem hic zaten ben onu da anlamiyorum nasil yapabiliyo iş yerine yeni gelen bi kızla whatsupp grubundan konusuyolardi kız esimi kırk yıldır taniyo gibi gereksz bi samimiyet ortak yabanci dizileri varmış bide benle iki çift laf etmiyo ayni evin icinde onlarla konuşacak ne bulabiliyo anlamiyorum

Peki evde seninle nasıl. Yani genel olarak evde işte arkadaşlar arası şen Şakrak biriyse üstüne gitmeyin adamın mizacı bu derim. Ama evde sıs pus somurtkan dışarıda böyleyse sorun var demektir

bende bi kaç kişi tanıyorum böyle doğalarında var sanırım espri yapmadan,kahkaha atmadan duramıyorlar ama birisi dışardan gözlemlediğinde flört ediyormuş gibi gözüküyor

Çok kötü bi durum ne kadar aşağılık insanlar var . Iyi yapmışsınız bi daha cesaret edemesin ayni şeye

Eşinin ruhu sarışın canım. Flörtoz bi yapıya sahip büyük ihtimalle kadınları etkilemekten hoşlanıyor. Uyarmaya kalkma bişey değişmez sadece senden gizli yapar. Tavsiyem böyle tiplerin yanında çok bakımlı ve hossohbet olmak gerek.

Çok kötü bi durum ne kadar aşağılık insanlar var . Iyi yapmışsınız bi daha cesaret edemesin ayni şeye
Arada çaktırmadan baktığını yak alıyorum. Aynı meslekte olunca. Bi de o kadar bekar var. Aslında adliyenin ortasında bacağından ayırasim var. Da belki bi deli anımda

Ozguvenimi kazanmak icin uğraşıyorum ama bazı laflar tekrar sinirimi bozuyo daha bi hafta önce kv m yüzüme karşı torunum olursa babasına benzesin diyo gülerek denilecek laf mi yani eşimde niye annesi de güzel onada benzesin dedi ama bıktım imalardan bende çirkin sayilmam aslinda normal biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…