Ne bu anlamadım

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.722
108
Arkadaşlar merhaba konunun yeri burası değil ama şuan acil cevap almam gerek sizden yardımcı olursanız sevinirim.
Mune lütfen konumu taşıma
Kızlar dün gece eşimle birlikte olduk sonrasında kahverengi bir kaç leke geldi adetim de 8 gün gecikmişti idrar testi negatifti ama kan testi yaptırmamıştım. İki gündür çok belim ağrıdı adetim gelcek diye önemsemedim. Sabah çok şiddetli sancı ile uyandım kanama geldi tuvalete gittim kalktığımda büyük bi parça düşürmüştüm normalde adetlyken de parça düşürüyorum ama bu bayağı büyüktü şaşırdım idrak edemedim anlayamadım da sonra ağrım iyice şiddetlendi bi kaç saat tuvaletten çıkamadım şimdi sıcak su torbası ile sakinleştim adetim normalde de sancılı olurdu ama bu kadar değildi düşük mü yaptım ben şimdi? Diğer konulara baktım moralim bozuldu eğer düşükse ne yapmam gerek doktora acil gitmeli miyim? Evde geçer mi?

Hmm valla bilemedim bende simdi keske bu kadar geciktiginde kan testi yaptirsaydiniz .. düsük yaptiniz gibi geldi bana bi an ama tabi bilemeyiz ki böyle bence doktora görünün bi an önce

Hmm valla bilemedim bende simdi keske bu kadar geciktiginde kan testi yaptirsaydiniz .. düsük yaptiniz gibi geldi bana bi an ama tabi bilemeyiz ki böyle bence doktora görünün bi an önce
Yarına randevum vardı zaten hsg çektirecektim bugun gitmesem yarını beklesem bişey olur mu ? ama çok üzüldüm düşükse eğer yani benim yüzümden düştü bilemedim. Bebek beklentim yoktu çünkü şaşkınım.

Suan bi rahatsizliginiz var mi sanci gibi ? Kanamaniz devam ediyor mu ? Böyle gecikmeniz vardi madem evlisinizde yani hamile olabilme ihtimali her zaman akilda olmali bence biraz tedbirsiz davranmissiniz .. tabi InsAllah düsük degildir ..

Şüpheli ilişki mıydı yani korunmamis miydiniz? Riskli günler miydi? Önceki iliskiyi soruyorum tabi.

Suan bi rahatsizliginiz var mi sanci gibi ? Kanamaniz devam ediyor mu ? Böyle gecikmeniz vardi madem evlisinizde yani hamile olabilme ihtimali her zaman akilda olmali bence biraz tedbirsiz davranmissiniz .. tabi InsAllah düsük degildir ..
Kanama devam ediyo ama azaldı parçadan sonra normal adet gibi oldu sıcak su torbasının da etkisi olabilir

Olabilir de olmayabilirde. Kendini suçlama hiç. Eğer düşmüşsede sağlıksız bir gebelikti ki düşmüş. Daha sadece kese oluşmuştur zaten

Bence gecikmeden dolayi kan birikimi olmus ve de adet oldugunuzda daha buyuk parca geldiginden agrisida buyuk olmus dert etmeyin ama bi jinekologo gidin derim ne olur ne olmaz
Ay içim rahatladı çok teşekkür ederim. Yarın zaten gidicektim hsg cekimi için muayene olup gün alacaktım o zaman yarın doktorada anlatırım durumu

8 gün geciktikten sonra test yapıp negatif çıktıysa hamile değilsinizdir bence. Benimde adetlerim sancılı olmaya başladı doğumdan sonra ve her adetimde olmasada parçalar gelmeye devam ediyo. Ha ben doktora gittim normalmiş. 10 ay oldu bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…