Gebelik belirtilerine benziyor canım istersen erken gebelik testi alıp yap çıkabilirr hayırlısı olsunSlm kızlar regl olmama 5gun kaldı sık mide bulantıları yaşıyorum iştah kaybı bide vajinal bölgede peynir kesiği gibi akıntı ve kasıntı var kasın ağrısıda var sizce bunlar neyin belirtisi olabilir bilen yada yasıyanlar cvb yazsın lütfen!!
Ben acıkcası daha çok enfeksiyondan süpeleniyorum çünkü vajinal bölgede 2 gündür kaşıntı varGebelik belirtilerine benziyor canım istersen erken gebelik testi alıp yap çıkabilirr hayırlısı olsun
Kaşıntı ve akıntı enfeksiyon belirtisi. Mide bulantısı psikolojik.Slm kızlar regl olmama 5gun kaldı sık mide bulantıları yaşıyorum iştah kaybı bide vajinal bölgede peynir kesiği gibi akıntı ve kasıntı var kasın ağrısıda var sizce bunlar neyin belirtisi olabilir bilen yada yasıyanlar cvb yazsın lütfen!!
Kaşıntı ve akıntı enfeksiyon belirtisi. Mide bulantısı psikolojik.
Peynir kesiği gibi 2 gün kaşıntı oldu sonra geçti kasık ağrılarım fazla var ve mide bulantı iştahsızlık bu belirtiler varKaşıntı ve akıntı enfeksiyon belirtisi. Mide bulantısı psikolojik.
Belirtiler hamilelik gibi duruyor. Beklentiniz var mı ? Erken gebelik ya da kan testinde belli olur. Pazartesi sagliklcagina 9-10 arasında gidip test verirseniz çıkar.Peynir kesiği gibi 2 gün kaşıntı oldu sonra geçti kasık ağrılarım fazla var ve mide bulantı iştahsızlık bu belirtiler var
Adetime 5gün var dahaBelirtiler hamilelik gibi duruyor. Beklentiniz var mı ? Erken gebelik ya da kan testinde belli olur. Pazartesi sagliklcagina 9-10 arasında gidip test verirseniz çıkar.
Kanda çıkabilir. Belki ilk iliskide tutmustur. Arkadaşım 2-3 haftalıkken öğrenmişti. Gebelik varsa zaten suan 50-500 arası bir şey çıkacaktır. 2-3 haftalık olarak.Adetime 5gün var daha
Biraz korkuyorum negatif çıkmasından sürekli yaptım testlerde negatif gördükçeKanda çıkabilir. Belki ilk iliskide tutmustur. Arkadaşım 2-3 haftalıkken öğrenmişti. Gebelik varsa zaten suan 50-500 arası bir şey çıkacaktır. 2-3 haftalık olarak.
Yani siz bilirsiniz, Allah aratmadan nasıp etsin. Stres en büyük düşmanınız ,vücudunuzu dinlemeyin akışına bırakın.Biraz korkuyorum negatif çıkmasından sürekli yaptım testlerde negatif gördükçe
Peki cvb verdiniz için teşekürlerYani siz bilirsiniz, Allah aratmadan nasıp etsin. Stres en büyük düşmanınız ,vücudunuzu dinlemeyin akışına bırakın.
Acaba reglmi olucam bugünde belim ağrıyo göğüslerim yumuşak olmuşYani siz bilirsiniz, Allah aratmadan nasıp etsin. Stres en büyük düşmanınız ,vücudunuzu dinlemeyin akışına bırakın.
Merhaba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama birlıktelik olmadı zevk suyu elinden vajina dudaklarımın içine değdi bu şekilde gebelik olur mı o günden sonra kasıklarımda 7-8 gündür adet öncesi gibi ağrılar var ve hala geçmedi saçma olabilir ama ağrılarım olunca kafam bulandıCanım belirti kesin sonuç değildir eger şüphen varsa test al yap yoksada adetini bekle gelmezse doktora danışırsın