- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
merhaba. sizinle durumlarımız benziyor. o ilaca başlamadan başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.
bende de polikistik over var. artık çocuk düşündüğümüz için cumartesi günü doktora gittim. bende de yumurta akı kıvamında akıntı oldu bu ay. adet günlerimi söylediğimde de doktor çok düzensiz olmadığını söyledi. sonra alt muayene yaptı ve yumurtamın yeni çatladığını söyledi. herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. polikistik over var ama bu hamileliğe engel değil, yumurtan çatlamış hemen bugün çalışın dedi. yumurta bu hastalıktan dolayı kendiliğinden çatlamadığında ilaç tedavisi oluyor ama diane değil başka ilaçlar ile diye biliyorum. çünkü diane kullandığında korunduğun için çocuk olmaz ama sende de yumurta akı kıvamında akıntı geldiğine göre yumurtan çatlıyordur diye düşünüyorum. o ilacı kullanmadan önce başka bir doktora git bence.
Başka bi Dr git mutlaka erteleme benim bebeğim iki yıl olmadı 6 ay sonra Dr gittim ve doktor doktor gezmeye başladım ta ki o Dr bulana kdr şimdi 6 aylık bebeğim var Allah'ım sana da nasip etsin inşallah.
evet yumurta tam olgunlaşamadığında adet geç oluyorsun, yumurta atılamadığı için de içerde kalıp küçük kistler oluşuyor. ama sende de benim gibi aynı şuan düzenli adetin, akıntın da var. başka bir doktora daha gözükmekte fayda var. Allah gönlüne göre versin canım inşallah.
Canım incir kürü yap yumurta sayını ve kalitesini arttır. Ben incir kürünun faydasını gördüm tavsiye ederim
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin
Tarifini verebilir misin peki bir bilgim yok ilk defa duydum canım teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun canım
Tarifini verebilir misin peki bir bilgim yok ilk defa duydum canım teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun canım
Iki buçuk bardak marketten aldığım hazır suyu kaynat. Kaymadiktan sonra hemen ikiye böldüğun 7-8 adet inciri ilave et ve 15-20 dk kapağı kapalı olarak kaynat. Dakikasıni çok kaçırmaman gerekiyor dikkat et. Kapattiktan sonra ılık olduğunda süz. Öğle Yemeginden 20 dk önce iç. Ya da akşam yemeginden once de olabilir. Ne zman uygunsan hatta tadı hoşuna gitmdiyse ikiye bölüp bi sabah bi akşam icebilirsin. Ben öğlen yemeginden evvel bir kerede taze taze içiyordum. Bunu ilk yaptigimda sabah ac karnına yapmıştım karnimi ağrıtti. Sakin tamamen acken yapma bağırsakları fena çalıştırıyor
8 ay gebelik için uğraştım sonunda incir kurunu düzenli olarak yaptim ve o ay hamile kaldim. Insallah sen de faydasını görürsün.
Ha bu arada bunu 10-15 gün düzenli olarak yapmalisin son bes gün ben içine bir adet taze havuç da ilave ediyordum. Yumurta çatlamasina yardimci oluyormus. Istersen ibrahim Saraçoğlu nun sitesine bak daha geniş bilgiye ulasirsin.
Allah kucağıni tez zamanda doldursun. :)
İncir kürü pkolular da bazen kistleri arttırabiliyor senin yumurtlama sorunun yok ki cnm başka doktora git öyle karar ver derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?