- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Kızlar selamlar, eşim ile çocuk istediğimi burada bahsetmiştim cuma günü kadın hastalıkları doktoruna gittim çocuk istediğimizi yaklaşık 4 aydır diye belirttim beni muayene etti alttan regl tarihlerimi sordu 20 Ekim 13 Kasım 12 Aralık diye sıraladım ultrasondan benim için dediği polikistik over kisti var deyip diane 35 hapı verdi doğum kontrol hapıymış sanırım regl oldugum ılk günden itibaren kullanmaya başlayacağım 3 kutu ilaç bu arada biraz araştırdım kimse memnun kalmamış en azından bir çok insan genelde döngüm 30 günde birdir daha fazlası olmaz pko kısti olanlar da yumurtlama olmuyor sanırım her ay ama ben her ay adet oldugum için yumurtlamam meydana geliyor demek ki birde yumurtlama olduğunda yumurta akı kıvamında ve yapışkan bir akıntı ile her ay karşılaşıyorum zaten doktor beni çok tatmin etmedi açıkcası verdiği ilacı kullanmak inanın hiç içimden gelmiyor ne yapacağımı bilemiyorum baska bir doktora daha görünmek istiyorum sonra kendi kendime zamana bırak hiç bir ilaç alma bünyene diye kendi kendime hayıflanıyorum şuan en azından kafaya takmayın demeyin elimden geliyor belki daha çok yenı olduğu için çocuk istemem 5 ay olacak neredeyse bu istememiz her aksam dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alabileceğim bir evlat nasip et ben ve benim gibi isteyen herkes hayırlı evlat nasip et diye kimseye içindede bana nasip et inşallah güzel Allah ım bu arada yaşım 24 eşim 30 yaşında sevgiler herkese....
Son düzenleme: