Ne Anlama Gelir Bu Şekiller ? Yardımcı Olabilecek Var mı ?

hayce

aşkımı özlüyorum...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
483
2

çok merak ettim kızlar... faldan anlayanınız varsa bi el atabilir mii ???? şimdiden teşekkürederim

Son düzenleme:
heeeeeyyyy yok mu kimseee :2:

Son düzenleme:
Çok tatlısınız yaw internet üzerinden online kahve falı
Yalnız üzgünüm ben faldan anlamam ama hoşuma gitti

internet üzerinden yapılmayan bi bu kalmıştı zaten bu da oldu artık herkes fal baktırıyo internetten

Ne kadar dogrudur bilemem, ama biriyle bi ayrilik goruyorum, bi ayrilik var ama gonul bagi kopmamis, birinin zoraki bir yere gidecegini ve bu konu ile alakali bi durumdan oturu bu ayriligin olabilicegini yada oldugunu soyleyebilirim.

ay evet ya doğru bnm erkek arkadaşım şuan yurtdışında görevde.zaten orda görebildiğim tek şey gemi :2: 3 aydır ayrıyız... daha 2 ayı var malesef....

Benim de hoşuma gtti yaa bu online kahve falı
Fal bakmayı bilmiyorumm blseydm söylerdm bir iki yorum

cnm uzamış bir gönül meselen var ve hallolmamış. ama sonuçlanması yakın. bu konunun uzamasına sebep olan bir kişi var . yakın zaman içinde aile içinde bir mevzu var konuşulacak ve çok önemli. hayatını etkileyecek bir karar aşaması olacak.

çok merak ettim şimdi... acaba ne olabilr ki... teşekkürederim canımmm

benim nacizhane fikrim, 1.şekil bir çapa. bir süredir denizaşırı veya deniz seyahatiyle gidilen bir yer zihninizi meşgul etmekte.
2. şekil kesinlikle bir ejderha, kuvvetli bir düşmanınız olduğunu gösteriyor. veya bazı yorumlara göre, zengin bir kimseden yüklü miras alacağınıza işarettir. ejderhanın altındaysa sanki amerika haritası var. orayla ilgili olabilir.
3. şekilde sağdakikini bir sufiye benzettim.mevlana gibi sema yapıyor sanki. bu iç dünyanızda huzur aradığınıza, sevgi dolu biri olduğunuza bu yüzden çok kırıldığınıza yorulur.
4. şekil 1.nin tersten görüntüsü olduğu için bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…