ne alsam??

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
kızlar yaz için fresh kokular araştırdım light blue alırdım geçenlerde bargellodan davidoff cool water aldım ama hiç kokmuyo nerdeyse
armani code sevdiğim bi koku yaza ağır mı olur sizce ? lacoste klasiği de severim ama o da dediğim gibi çok hafif olur galiba
bana yaza uygun aynı zamanda kokusu hafiften bana ve çevreme yayılabilecek kokular önerir misiniz ?

Lacoste pour femme daha pudramsı kremsi tarzda temiz kokan bir parfüm. Pek fresh değil. Dolce gabbana light blue bu konuda gayet iyi. Alternatif olarak clinique happy olabilir. Jo malone'un orange blossom ve peony&blush suede kokusu cok iyi fakat açıkları var mı bilmiyorum..
Çiçeksi temizlik gibi kokan tarzları seversende chloe kokularına bakabilirsin.

Ben de tam senin tarif ettiğin tarzda fresh yazlık bir koku arıyordum, Dün Marc Jacobs Daisy So Fresh aldım, bir deneyebilirsin. Aslında daha da temiz bir koku arıyordum ama denediklerim içinde yoktu. Geçmişte Ralph mavi kutu ve Calvin Klein One serisinden kullanmıştım, onları da deneyebilirsin.

bu arada armani code ben yazları kullanıyorum bence hiç baymıyor..içinde turunçgil olduğu için yazında kullanılabilecek tarzda bir koku olarak buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…