• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne almalıyım??

sipsezan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
639
1
116
İzmir
kızlar selam ben son sınıftayım ve sevgilimle bu yaz söz nişan bir şeyler yapmayı planlıyoruz... :Saruboceq: size danışmak istediğim konu şu ben çeyizimi kendi paramla almak durumundayım (part time çalışıyorum da) ve sırayla alabiliyorum herşeyimi; şimdiye kadar 6 ve 12 kişilik yemek takımlarını, çatal-bıçak takımını ve çay takımını aldım.. blender ve fritözüm de tamam... şimdi ne almalıyım tencere seti mi, yoksa kahvaltı takımı mı?? yani önem sıralaması nedir bunların :uhm:

tencere seti ve nevresim takımlarını almaya başlayabilirsin.Kahvaltı takımı daha sonra alırsın modelleri değişiyor çünkü.ama tencere tenceredir.Bi tane düdüklü de al bence.

tencere seti daha önemli tabiki. kahvaltı takımı almayanlar bile var ama hani hangisini daha yeni model istersen onu en sona bırak bence. sürekli yeni birşeyler çıkıyor çünkü. ben son 1 senedir alıyorum bişeyler ve iyikide öyle yapmışım diyorum herşeyi en son modellerden alıyorum:hulya:

bencede cnm tencere takımı al kahwaltı seti cokda onemli deil bence içnde gereksiz birsuru seyi war ama yinede alcam dıosan en sona bırak..sonrada newresm takımı yatak ortusu pike takımı battanıye filan ole dewam edersn..kii bunlardan hangisn fiyatı uygun gelıosa onu al once mesela şimdi kendini tencere alcam die sartlandrma yani

canım bende senin gibi daha yeni misafir yemek takımımı ve çatal bıçağımı aldım.
benim aklımdaki sıralamamı sayim istersen:
-blender alacaktım yemek takımının yanında hediye verdiler tefal.
-şimdi tefal clipso düdüklü istiyorum sonra ise
-bornoz takımı
-philips ütü
-emsan tencere ve çaydanlık
-çay takımı ve ((çaycı(günlük için))
-günlük yemek takımı ve çatal bıçak gibi şeyler var kafamda

kızlar çok çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için olumunekankayizsmile çok seviyorum sizi opuyorumnanaktan tencere seti bakıyorum o zman :enbuyukkk:

Back