3ünü toplam 20ye sayıyorum fakat nerden haberleşelim ben buradan henüz yeni üye olduğum için mesaj yollayamıyorum hesap numarama parayı yollamanız gerekecek nasıl haberleşeceğiz herhangi bir iletişim bilgisi yolarsanız özelden ordan size ulaşabilirim
3ünü toplam 20ye sayıyorum fakat nerden haberleşelim ben buradan henüz yeni üye olduğum için mesaj yollayamıyorum hesap numarama parayı yollamanız gerekecek nasıl haberleşeceğiz herhangi bir iletişim bilgisi yolarsanız özelden ordan size ulaşabilirim
özele mesaj hakkım yok bu sitede 50 mesaj olmadan özel mesaj yollanmıyor sıfır beşyüz kırk altı beşyüz kırk altı yetmiş bir otuz dört bu numaradan ara beni hesap numaranı alayım
özele mesaj hakkım yok bu sitede 50 mesaj olmadan özel mesaj yollanmıyor sıfır beşyüz kırk altı beşyüz kırk altı yetmiş bir otuz dört bu numaradan ara beni hesap numaranı alayım adresi vereyim