- Konu Sahibi melisguldemir
<sarı gömlek,yakası fiyonklu,dirsekte kol hiç giyemedim, 38-40 bedene olurhamilelikte hemen kilo aldım.. Fiyatı: 10 tl>
beyaz fırfırlı etek,38-40 bedene olur. Az kullanabildim. 8 tl
mavi askılı kumaş elbise. Kesimi çok güzel duruyor. Hafif likralı.38-40 bedene..10 tl
beyaz gömlek 38 beden. üstü ince olan 40 bedene de olur. çok az giyebildim malesef.kesim bele oturtmalı. 9 tl
file bolero. Askılı elbiselerin üzerinde giyiyordum. 5 tl
yeşil elbise 42 beden ama 40-42 bedene de uyumlu.likralı kumaş. 10 tl
siyah çiçekli elbise.bunu da severek giydim.içine kırmızı ipli atletle süper oluyor.kırmızı çiçekler var üzerinde.10 tl
lila gömlek bir kaç kere giyebildim maleseff.38 beden. 9 tl
yeşil gömlek tarzı bluz.az giyebildim. Likralı kumaş.38 beden. 10 tl
kahverengi etek. Az giyebildim doyamadım. Kemer kısmında sarı boncuk işlemeler var. 9 tl
siyah güllü saten etek.38 beden. Harika duruyor pembe yada siyah badi ile.9 tl
siyah etek pantalon 42 beden. Tarzım olmadığından 1 kere bile giymedim. Parlak kumaşlı. 10 tl
kahverengi etek 38-40 beden
beyaz fırfırlı etek,38-40 bedene olur. Az kullanabildim. 8 tl
mavi askılı kumaş elbise. Kesimi çok güzel duruyor. Hafif likralı.38-40 bedene..10 tl
beyaz gömlek 38 beden. üstü ince olan 40 bedene de olur. çok az giyebildim malesef.kesim bele oturtmalı. 9 tl
file bolero. Askılı elbiselerin üzerinde giyiyordum. 5 tl
yeşil elbise 42 beden ama 40-42 bedene de uyumlu.likralı kumaş. 10 tl
siyah çiçekli elbise.bunu da severek giydim.içine kırmızı ipli atletle süper oluyor.kırmızı çiçekler var üzerinde.10 tl
lila gömlek bir kaç kere giyebildim maleseff.38 beden. 9 tl
yeşil gömlek tarzı bluz.az giyebildim. Likralı kumaş.38 beden. 10 tl
kahverengi etek. Az giyebildim doyamadım. Kemer kısmında sarı boncuk işlemeler var. 9 tl
siyah güllü saten etek.38 beden. Harika duruyor pembe yada siyah badi ile.9 tl
siyah etek pantalon 42 beden. Tarzım olmadığından 1 kere bile giymedim. Parlak kumaşlı. 10 tl
kahverengi etek 38-40 beden
Son düzenleyen: Moderatör: